Nea Costica din Buzau

Creat de Nea Costica din Buzau, Ianuarie 19, 2012, 03:39:28 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

Citat din: roi_ag din Februarie 03, 2012, 10:14:00 PM
Citat din: orbanstefan64 din Februarie 03, 2012, 09:41:43 PM
ma bucur pt tine!!!! eu deocamdata mai bag 1-1,5/zi. :sad:
sa dea Dumnezeu sa te poti lasa , eu sa pot fuma si  amindoi sa fim sanatosi!!!!!!! :hi: :hi: :hi:
Eu bagam 1 la 2 zile.Numai in perioada pastoralului si mai ales cand transportam stupi ajungeam
la 1 pachet.Ar fi bine sa mai scazi nr. :hi:
mai studiez asupra problemei  :nod: :nod:

Nea Costica din Buzau

[
Citat din: roi_ag din Februarie 03, 2012, 09:24:16 PM
Stefane  sunt dupa o luna de nefumat si acum as toca orice si oricand :rotfl: :rotfl:
Sa vina vreme frumoasa si batem vreo 1200 de rame.Sunt debitate, gaurite doar sa le inchei.]
Salut Roi!  :hi: daca tu ai luat decizia asta, Dumnezeu sa-ti lumineze mintea in continuare  ^:)^ =D>, si gandeste ca acest lucru il faci pt ce-l care-l iubesti cel mai mult, am sa postez metoda dupa care eu m-am lasat de otrava. Tu acuma nu consuma dulciuri, grasimi, guma, spala-te pe dantura, si pe limba, pana la laringe [daca am zis bine], cu Supercristal. In locul pachetului cu tigari, pune pasta de dinti si periuta, si folosestile cand ,,visezi".Eu iti tin pumnii stransi [daca te scghimbi ii folosesc la altceva. :uimit:]. ps ai varsta fiului meu si mi-e drag de voi si nu va doresc raul! cu mult drag; nea Costica din Buzau.  :hi:
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

pharaonu75

Citat din: Nea Costica din Buzau din Ianuarie 27, 2012, 10:40:59 PM
Citat din: roi_ag din Ianuarie 27, 2012, 08:39:03 PM
N- ai facut rame de stupi cate carlige pentru carne si sunci.
Da o fuga pana afara ca au dat iama pisicile !! =)) =)) =)) :hi:
Flavius, te salut!  ...

Citat din: Nea Costica din Buzau din Februarie 04, 2012, 09:37:27 PM
Stefane  sunt dupa o luna de nefumat si acum as toca orice si oricand :rotfl: :rotfl:
Sa vina vreme frumoasa si batem vreo 1200 de rame.Sunt debitate, gaurite doar sa le inchei.]
Salut Flavius!  ...

Nea Costica, nu ma bagam, insa este a doua oara cand gresesti! :wink2: :nod:
Roi_ag nu este Flavius!
Sunt doua persoane diferite!
Roi_ag este mentorul lui Flavius!

Ai grija sa nu se mai intample confuzia, ca iti dau canoane! :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Nea Costica din Buzau

Citat din: pharaonu75 din Februarie 04, 2012, 09:40:49 PM
Citat din: Nea Costica din Buzau din Ianuarie 27, 2012, 10:40:59 PM
Citat din: roi_ag din Ianuarie 27, 2012, 08:39:03 PM
N- ai facut rame de stupi cate carlige pentru carne si sunci.
Da o fuga pana afara ca au dat iama pisicile !! =)) =)) =)) :hi:
Flavius, te salut!  ...

Citat din: Nea Costica din Buzau din Februarie 04, 2012, 09:37:27 PM
Salut Flavius!  ...

[Nea Costica, nu ma bagam, insa este a doua oara cand gresesti! :wink2: :nod:
Roi_ag nu este Flavius!
Sunt doua persoane diferite!
Roi_ag este mentorul lui Flavius!

Ai grija sa nu se mai intample confuzia, ca iti dau canoane! :rotfl: :rotfl:]
Salut Dan!  :hi: multumesc mult pt corectare, acuma tu sti ca eu ti-m zis , ca nea Gica [Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ], nu conversa cu cei care nu-si postau localitatea, ca numele se stia. SI pe tine te-am rugat sa-mi spui daca ai preferinta pt numele cu care sa te apelez. Am realizat ca Roi este un foarte bun stupar, i-am mai adresat o postare, in care ii spuneam ca vine primavara, si o sa-l saca-i cu intrebari, tot pe numele acesta. Acuma inchei, cerandu-mi scuze fata de Roi  ^:)^, si inca odata multumiri tie. Aici se vede rolul moderatorului,  ^:)^ =D> ,si vorbesc foarte serios, sunt patit, multumesc Dane !!!!  =D> :hi: ps era sa uit, accept canoane, ca am dat canoane , unele le-am retras pt ca ce-l vizat a avut cainta.  :rotfl: =)) :rotfl: :hi:

pharaonu75

Citat din: Nea Costica din Buzau din Februarie 04, 2012, 10:19:49 PM
...ps era sa uit, accept canoane, ca am dat canoane , unele le-am retras pt ca ce-l vizat a avut cainta.  :rotfl: =)) :rotfl: :hi:

Pai le retrag si eu, daca te caiesti vreo trei-patru zile, intre gratar si damigeana! :wink2: :wink2:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

roi_ag

Se accepta scuzele :hi:
Ia uitate la profil si vezi ce varsta am

orbanstefan64

Citat din: pharaonu75 din Februarie 04, 2012, 10:37:58 PM
...ps era sa uit, accept canoane, ca am dat canoane , unele le-am retras pt ca ce-l vizat a avut cainta.  :rotfl: =)) :rotfl: :hi:

Pai le retrag si eu, daca te caiesti vreo trei-patru zile, intre gratar si damigeana! :wink2: :wink2:
usor unora in tara asta ....cirnati pastrama de pui , damigene ........?????
asa ceva nu se exista pe criza asta...succesuri pe mai departe   :rotfl: :rotfl:

Nea Costica din Buzau

[
Citat din: roi_ag din Februarie 03, 2012, 08:50:33 PM
SALIVEZ !!! Ma faceti sa ma duc iar in bucatarie :nod: :hi: ]
Salut Roi!!  :hi: Imi cer scuze, a fost o confuzie de nume  nu de om. Referitor la ceiace am prezentat eu, eu le-am facut eu le fac, azi mi-a taiat cineva 2 gaini si un cocos, am facut niste poze poate le postez maine, si le impart cu partea cealalta a familiei. Eu stiu astea, da nu stiu sa fac o botca , da voi stiti.  :uimit: =D> Doamne ajuta!! poate ma invatati si pe mine  :smile: cu mult drag C.B  :hi:

roi_ag

Te ajutam cu mult drag! Esti dibaci in multe,o sa te descurci.
Confuzia ai facut-o ptr. ca topicul lui roi_ag a fost creat de FLAVIUS :hi:

Nea Costica din Buzau

[Pai le retrag si eu, daca te caiesti vreo trei-patru zile, intre gratar si damigeana! :wink2: :wink2:]
E vorba de damigene  :smile:, apropo gata sa se supere tanti Lili, ca nu i-am facut gratar, pt ca ea mi=a facut tocana de ciuperci [pleurotus], si i-am zis ca maine e Dominiche, si o sa-i fac :uimit:. si a inteles. :yahoo_cry: :rotfl: ps multumesc pt intelegere dar numa 2 zile ca luni ,,ma "astepti la cotitura.!!!! :rotfl: =)) :rotfl: :hi:

Nea Costica din Buzau

Citat din: roi_ag din Februarie 04, 2012, 11:12:49 PM
[Te ajutam cu mult drag! Esti dibaci in multe,o sa te descurci.
Confuzia ai facut-o ptr. ca topicul lui roi_ag a fost creat de FLAVIUS :hi:]
Multumesc Roi abia astept, ia zi-mi si mie, cand sunt apti trantorii pt fecundare? nu calendaristic, ci dupa cum doreste natura, adica la inflorirea carui pom fructifer, si daca exista metode de fortare?. Nu e intrebare de baraj. Multumesc !! cu respect C.B.  :hi:

Nea Costica din Buzau

Citat din: orbanstefan64 din Februarie 04, 2012, 10:56:41 PM

[usor unora in tara asta ....cirnati pastrama de pui , damigene ........?????
asa ceva nu se exista pe criza asta...succesuri pe mai departe   :rotfl: :rotfl:]
Ai dreptate Fanica, organili nu-si fac datoria, si de aceia trebuie sa fim vigilenti  :uimit: , ca nicio influienta regionala sa nu ne poluieze  :uimit: traiul nostru bun de cca 60 ani, aplauze!! =D> :yahoo_cry: ai citit ce a mancat nea Costica azi, daca nu iti zic eu; tocana de pleurotus!!......cu carne de la borcan!!??!! ce a beut nu-ti spune ca ti-a spus. vin alb de buturuga, ca si ciupercile!  :rotfl: =)) :rotfl: te tuc numa  pe frunte, ca ai multi ,,dusmani", eu am numa dusmance!!! :rotfl: =)) :rotfl:

orbanstefan64

sa va fie de bine nea costica eu  nu s mincau da mi ati facut pofta  =)) =)) =))
Doamne ajuta!!!!!!
si chiar daca traiul nostru cu =D> =D> este 60 de ani  cel putin sa fim sanatosi,sa nu fim rai ,ranchiunosi si sa ne intelegem unul cu celalat
:hi: :hi: :hi:

Nea Costica din Buzau

[
Citat din: tassevasi din Februarie 04, 2012, 09:01:42 PM
  Uite aici Costi B
]
Salut Vasilica si-ti multumesc pt promtitudine, ma scuzi ca ti-am raspuns mai tarziu, dar am fost atacat de niste ,, teroristi" si am incercat sa le dau riposta pe masura, ca eu sunt singur la nevasta si ma descurc greu cu ei  :uimit::rotfl: =)) sa-ti traiasca familia si tu cu ea.  :hi:

Nea Costica din Buzau

Citat din: orbanstefan64 din Februarie 05, 2012, 12:06:38 AM
[sa va fie de bine nea costica eu  nu s mincau da mi ati facut pofta  =)) =)) =))
Doamne ajuta!!!!!!
si chiar daca traiul nostru cu =D> =D> este 60 de ani  cel putin sa fim sanatosi,sa nu fim rai ,ranchiunosi si sa ne intelegem unul cu celalat
:hi: :hi: :hi:]
Total de acord cu tine Fanica, dar cand vezi atata nedreptate , cand vezi cine-ti imparte banii din buget, cine-i consuma, ai ceva suparari , d-aia incercam noi sa ne descretim fruntile, si sa dam un sens vietii. Dumnezeu sa-ti aiba familia in paza!! :hi: