Proteste

Creat de gheco, Ianuarie 16, 2012, 09:20:28 PM

« precedentul - următorul »

D006

Inca nu ti s-a ofilit pulanul folosit la bulau....
  Din postura matale mai bine te-ai abtine de la comentarii politice !

PACO

Ponta si Crin se imbata cu apa rece crezand ca lumea a iesit in strada pentru ei, la alegeri se vede cu adevarat cine are sustinere si cine nu.

marius_vfp

dupa parerea mea mare prostie au facut astia 2 cand sau unit, crin avea mai multe sanse in fatza lui ponta la alegeri , e doar o parere .judecati ................
spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

tiberius

Sint si voi fi un P-DL IST au facut multe greseli  dar ca si ceilalti nu .Incepind de la Iliescu , Nastase M    itrea . Daca Antonescu crede ca va ajunge presedinte se insala amarnic vorbeste de limbajul lui Basescu cind al lui este de usa cortului. Nu asa trebuie sa vorbeasca un viitor presedinte   . NU ITI INJURA PRESEDINTELE   pentru ca ne rid strainii si nu mai au nici un respect fata de noi .

cristian87

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
de parca avem presedinte
avem bulibasa
de parca ar respecta cineva romania la nivel international
nici nu existam de cand cu chiorul
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

sherifu dan

Ca sa o ducem mai bine o solutie ar fi  sa declaram razboi americanilor, dar cum noi romanii suntem ghinionisti, parca vad ca-i batem si tot nu scapam de CHIORUL :rotfl:

Alutus

Citat din: PACO din Ianuarie 24, 2012, 10:58:46 PM
Ponta si Crin se imbata cu apa rece crezand ca lumea a iesit in strada pentru ei, la alegeri se vede cu adevarat cine are sustinere si cine nu.
Nu vrem sa-l punem pe C&A. O vrem pe Urdea si pe Igas, cotoi ,Popoviciu. oltean si atatia alti intelectuali nationali ca cizmari nu mai gasim. Avem incredere in ei pt ca acum absolva cu succesuri cursurile din a doua sansa. Si nu mai vrea sa vorbeste  cu noi
Sa nu uiti Darie!

Alutus

Citat din: Eugen60 din Ianuarie 24, 2012, 05:58:28 PM
Asa este in democratie! Sunt proteste. Proteste,proteste si iar proteste ,la Bobalna,la "907, in"33,in......"89!?No si ce folos? vorba ardeleanului,doar lor le-a fost mai bine .            Acuma opozitia si antenele nu vor anticipate ci doar crestere in sondaje,pt.ca nu le convine. parerea mea,vorba lu"nea Vacaroiu.
Conform ultimelor informatii obtinute din surse demne de incredere surse se pare ca ardealeanul parcurse trei etape: no!, No! no!. In curand pe marele ecran romanesc se va desfasura etapa a treia :No ase!
Sa nu uiti Darie!

Alutus

Citat din: balasbebe din Ianuarie 24, 2012, 06:52:58 PM
Am votat si am studiat sondajul. Nu vreau sa repet cvintele premierului, dar jumatate din manifestanti sunt platiti, 40% manipulati, si 10% necajiti cu adevarat, care isi pun mari sperante.
Ma uitam cat de triumfator zambeau cei din USL.
Daca m-as uita la cei care ies in strada si i-as intreba cu cine au votat i-as intelege.
Votul ar trebui sa rezolve situatia si nu strada. Politicienii din opozitie vor sa profite.
Mai lipsesc Ratiu , Coposu, patronii , mosierii si alti dusmani ai poporului
Instructiuni primite prin ordin de zi pe unitate./ 13 iunie 1990.
PS De ce ne urati!?
Sa nu uiti Darie!

PACO

decat sa votez un maimutoi si o marioneta ca Ponta aflat in mainile lui Nastase si ale lui Iliescu mai bine votez cu Udrea si Basescu, macar astia  au curaj sa faca ceva(bine sau rau) pe fata si prin propriile puteri..

mape 48-petru manea

Am vazut aseara curajul lui basescu -----a fost jalnic    serialul continua azi ---oare ce traznai mai spune

prisecarul

Citat din: balasbebe din Ianuarie 24, 2012, 06:52:58 PM
Am votat si am studiat sondajul. Nu vreau sa repet cvintele premierului, dar jumatate din manifestanti sunt platiti, 40% manipulati, si 10% necajiti cu adevarat, care isi pun mari sperante.
Ma uitam cat de triumfator zambeau cei din USL.
Daca m-as uita la cei care ies in strada si i-as intreba cu cine au votat i-as intelege.
Votul ar trebui sa rezolve situatia si nu strada. Politicienii din opozitie vor sa profite.

nu sunt tot acei care ieseau cu chioru, in piata universitatii?

PS.  1poate ne spui ceva de blaga cand era la vama!!!!
PS.  2 cum v-ati simtit cand le-a spus pensionarilor  militari ca si-au luat gradele in agricultura?
sau cand le-a dat stele de general lui oprea si ontanu pentru tradarea celor care i-au ales?
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

Alutus

Citat din: PACO din Ianuarie 25, 2012, 09:03:24 AM
decat sa votez un maimutoi si o marioneta ca Ponta aflat in mainile lui Nastase si ale lui Iliescu mai bine votez cu Udrea si Basescu, macar astia  au curaj sa faca ceva(bine sau rau) pe fata si prin propriile puteri..
Si tot nu inteleg ceva : pai daca P&A sunt invidiosi pa marili succesuri ale guvernarii actuale, cum mai raportara ei dezastrul la inalta poarta . ori este succesuri, ori este dezastru? Ori este alba ,ori este neagra. Cand fu Take, nu fu Tica , cand fu Tica , nu fu Take , cand fu Take si fu Tica nu fu tush la gaurica .
Cat despre cei doi eu auzii ca nu prea fac ei pe fata , mai mult pe sub birou.
Sa nu uiti Darie!

stupar

PCR=FSN=PSD=PNL=PDL=USL,comunistii au schimbat denumirea partidelor cautand sa ascunde de faptele murdare savarsite din 1989 si pana in prezent,reusind sa scapa de raspundere!
Sant curios cand se va trezii poporul la realitate.

Kov iulian

Citat din: stupar din Ianuarie 25, 2012, 12:28:12 PM
PCR=FSN=PSD=PNL=PDL=USL,comunistii au schimbat denumirea partidelor cautand sa ascunde de faptele murdare savarsite din 1989 si pana in prezent,reusind sa scapa de raspundere!
Sant curios cand se va trezii poporul la realitate.

Nu se vor trezi niciodata,