Proteste

Creat de gheco, Ianuarie 16, 2012, 09:20:28 PM

« precedentul - următorul »

ben90557

Nu intram pe forum nici sa jignim.Parca era un regulament,nu se mai respecta?Sau in loc de Apiardeal se chema Albina Ramniceana?Daca este forum privat si unii nu au loc,spuneti-ne.Parca de asta s-a plecat de pe Stuparitul.Mie teama ca acest forum a inceput sa fie folosit in interes personal.

D006

Citat din: jonny_it din Ianuarie 24, 2012, 04:47:34 PM
Citat din: dragos2006 din Ianuarie 24, 2012, 03:47:52 PM
  De 10 zile  ma uit seara la stirile PROTV , vad imiagini si interviuri cu protestatarii . Este incredibil ca zunt ziaristi si politicieni care considera ca indivizii din piata sunt reprezentantii poporului . Acolo se gasesc urmatoarele categorii de oameni : schizofrenici , rebuturi comuniste , retardati mintal , gura casca , hoti de buzunare , angajati ai serviciilor secrete. Pe mine acesti oameni nu ma reprezinta !

Inafara de Basescu si Pora te mai reprezinta cineva?  :)

Ma reprezinta mos Costica si matusica Rada de la Cucuietii din deal care in fiecare dimineata isi spun "Tatal Nostru" apoi muncesc toata ziua si produc pentru aceasta tara iar Duminica merg la biserica si se roaga pentru noi pacatorii . Aceasta este Romania mea nu cea descrisa in Piatza Universitatii .

Alutus

Citat din: costinelblagniceanu din Ianuarie 24, 2012, 11:08:10 AM
Aseara il indemna Ponta pe Boc sa nu le dea indemnizatiile revolutionarilor,,ca oricum le voi taia eu"spunea nesimntitul care se si vazuse prim-ministru.Capitalul electoral se poate cistiga usor cu vorbe dar de la vorbe la fapte este cale lunga.
Astia de-i aperi trasera cu mitraliera din transee in comunisti? se aruncara pe sub tancuri cu cocteiluri Molotov? sarira cu parasuta pe cuibul comunist? Nu cumva fura milioane de rumani in aceeasi situatie? Revolutia  se face pe salariu? Atunci esti mercenar. Rasplata tuturor a fost libertatea. Orice drept dat fara drept, este un drept furat de la copii nostrii, de la parintii nostrii si de la noi
Sa nu uiti Darie!

Eugen60

Asa este in democratie! Sunt proteste. Proteste,proteste si iar proteste ,la Bobalna,la "907, in"33,in......"89!?No si ce folos? vorba ardeleanului,doar lor le-a fost mai bine .            Acuma opozitia si antenele nu vor anticipate ci doar crestere in sondaje,pt.ca nu le convine. parerea mea,vorba lu"nea Vacaroiu.

Eugen60

Spun ca nu le convine pt.ca prin 2010 cand Baselu vroia anticipate,a esit un  pnl-ist zicand ca lui nui convine ,ca el a imprumutat bani  multi ca sa ajunga laciolan.

prisecarul

Citat din: Eugen60 din Ianuarie 24, 2012, 06:21:41 PM
Spun ca nu le convine pt.ca prin 2010 cand Baselu vroia anticipate,a esit un  pnl-ist zicand ca lui nui convine ,ca el a imprumutat bani  multi ca sa ajunga laciolan.
va dati seama?
pentru un pnl-ist nu au fost anticipate!
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
au avut toate parghiile si le-au folosit in interes personal
:redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

pharaonu75

Citat din: ben90557 din Ianuarie 24, 2012, 05:28:26 PM
1. ...Sau in loc de Apiardeal se chema Albina Ramniceana?
2. Daca este forum privat si unii nu au loc,spuneti-ne...
3. Mie teama ca acest forum a inceput sa fie folosit in interes personal.

Nenea Ben, nu am vazut niciun fel de informatie la profilul tau, asa ca nu stiu cu cine vorbesc... varsta... localitate... nimic!
Este drept, nici nu este obigatoriu asa ceva, insa tine de respect, ca sa nu spun altceva!
Dar chiar si asa, doresc sa iti fac vreo cateva precizari:
1. Niciun membru al Asociatiei Albina Ramniceana nu a scris nimic injurios pe aici... mai informeaza-te!
2. Apiardealul nu este forum privat si te rog sa imi spui si mie cine "nu are loc" aici!
3. Si, de asemenea, te rog sa imi spui cum a ajuns Apiardealul sa fie folosit in interes personal!

In lipsa unor argumente solide, ai un  :yellowcard:
Poate reusesti totusi sa imi dai un raspuns la punctele 2 si 3... iar la punctul 1 mai sapa... si imi vei da dreptate!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

balasbebe

Am votat si am studiat sondajul. Nu vreau sa repet cvintele premierului, dar jumatate din manifestanti sunt platiti, 40% manipulati, si 10% necajiti cu adevarat, care isi pun mari sperante.
Ma uitam cat de triumfator zambeau cei din USL.
Daca m-as uita la cei care ies in strada si i-as intreba cu cine au votat i-as intelege.
Votul ar trebui sa rezolve situatia si nu strada. Politicienii din opozitie vor sa profite.

pharaonu75

Am spus-o de mai multe ori, insa nu pe forum... dar nu am incotro si o spun si aici:
Sunt absolut sigur ca daca maine pica guvernul, demisioneaza Basescu, se fac anticipate, vine la putere USL-ul si toti ai lor, NU VOR SCHIMBA NICIO LEGE DATA DE PDL! Nici macar una!
Nu au cum sa schimbe legile si sa revina la ceea ce a fost inainte pentru ca nu au de unde sa dea bani!
Crede cineva ca cei care cotizeaza la PDL nu cotizeaza si la USL?
Crede cineva ca marii afaceristi, care stau in umbra si trag foloasele de pe urma fiecarei guvernari, sunt atat de prosti incat sa nu dea de mancare atat puterii cat si opozitiei?
Deci daca va pica PDL-ul si va veni USL-ul, aceiasi baroni vor trage foloasele! Iar poporul tot asa o va duce!
de multe ori cred ca singura solutie pentru romani ar fi ceva similar cu narcotizarea albinelor... ceva care sa ne stearga tot ceea ce avem in creier, sa ne reseteze!
PDLul a avut ghinionul de a guverna intr-o perioada de criza si pacatul de a nu se deconecta de la canalele de scurgere a banilor publici catre clientela politica!
La aceste canale a fost conectat si PSD, si PNL, insa ei nu sunt acum la guvernare, de aceea marlaniile lor nu sunt chiar atat de pregnante!

Pentru ca tara asta sa mearga bine trebuie date o serie de legi pe care nici PDL, nici PSD, PNL, PC, UDMR, PUNR nu au interes sa le dea!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Alutus

Citat din: balasbebe din Ianuarie 24, 2012, 06:52:58 PM
Votul ar trebui sa rezolve situatia si nu strada.
Iata o  concluzie rationala emisa de un om serios. Adica anticipate! Aaaaaantiiiiicipaaaaate, aaaaaaantiiiicipaaaate......
Sa nu uiti Darie!

orbanstefan64

Nu intram pe forum nici sa jignim.Parca era un regulament,nu se mai respecta?Sau in loc de Apiardeal se chema Albina Ramniceana?Daca este forum privat si unii nu au loc,spuneti-ne.Parca de asta s-a plecat de pe Stuparitul.Mie teama ca acest forum a inceput sa fie folosit in interes personal.

.................................. multi sar gardul  :sad: :sad: :sad:

stupar

Am postat si eu ceva si nu mai gasesc.Este tenzurat acest forum? :redcard:

D006

Citat din: stupar din Ianuarie 24, 2012, 09:31:11 PM
Am postat si eu ceva si nu mai gasesc.Este tenzurat acest forum? :redcard:

,,poate ai postat in tema cealalta care era cu politica...

Politica va naste tensiuni si patimi in orice timp ne vom afla.

Noi suntem, oameni maturi si nu amestecam interesele profesionale cu birfa marunta cu privire la politica.

balasbebe

Donbazil

Sal'tare!
Mai,mai!....
Daca atzi vedea ce circula pe net, cu averile acumulate prin bancile straine de gasca pedelista, de marea vanzare de tzara facuta de aceeasi, de imensele sume imprumutate si despre care nu se stie unde sunt,  poate ca v-atzi schimba optiunea......
Au mai fost acu vreo doi ani unii care se bateau cu pumnii in piept  ca ei l-au votat pe basescu.....Acu, tac chitic ( asa-i Adi)....
Mai vorbim.....
Pai voi pro-baseii credetzi ca toata lumea-i proasta?....Ca  mai crede cineva gulgutele bagate de chior cum ca Iliescu-i vinovat si acuma?......Hai sa fim seriosi!....
Fitzi pe faza ca evenimentele se precipita.....
Sal'tare!
Donbazil - Faget :mad: :mad: :mad: