Proteste

Creat de gheco, Ianuarie 16, 2012, 09:20:28 PM

« precedentul - următorul »

balasbebe

Pleaca ai nostri, vin ai nostri. Adica tot ei. De unde altii? Cine a dorit sa munceasca ori s-a apucat de treba, ori a plecat peste hotare.
Avea Gica al nostru o vorba: pana 4 stau la televizor, 3 stau sub tei si 2 pe banca, si mai nou in piata, ce mai asteptam?

Alutus

Oameni buni ! Nu va mai lasati indusi in eroare de mesajele national comuniste si BOR-iste referitoare la conspiratia impotriva tarisoarei. Uniunea Euroeana este o sansa si nu un blestem. De ce nu se intampla acelasi lucru cu Cehia, Slovacia , Slovenia, Polonia, care au iesit din aceeasi mlastina comunista? De ce sarbii si croatii care avura razboi civil cauta muncitori din Romania , de ce croatii au salariul mediu de 2 ori mai mare fata de noi? Atentie la neamul asta sarbesc sa vedeti cum se ridca din daramaturi. De ce nu reusira abjectii imperialisti americani sa-i desfiinteze pe japonezi , pe coreeni ,pe nemti dupa ce-i facura una cu pamantul? Fiindca au fost darji, modesti, seriosi, respectuosi unii fata de ceilalti si n-au avut atatea secaturi pe metrul patrat cum avem noi. Problema noastra nu este acolo, ci in codrii  romanesti care dau un lemn de cea mai tare esenta  pentru cozile de topor. Raul nostru este reaua credinta care ne-a impiedicat intotdeauna sa alegem calea cea buna atunci cand ea era  evidenta. Si mai este si blestemul lui Ceausescu: Sa aveti parte de omul nou! Iaca avem omul nou care a inceput sa puiasca si  sa-si consolideze genele tinzand sa devina rasa. Iar matrozul are alt blestem : Dupa noi potopul! Vai de fundul celor ce vor accepta guvernarea.!
Miorita nu este un poem popular, este o consemnare literara a moralitatii poporului roman venita din adancurile istoriei.   .....  Cu o rectificare: mai mult ca sigur ca tinta ticalosiei nu era Laia Bucalaia ci capra Irinucai.   
Sa nu uiti Darie!

Alutus

Citat din: balasbebe din Ianuarie 20, 2012, 02:07:57 PM
Pleaca ai nostri, vin ai nostri. Adica tot ei. De unde altii? Cine a dorit sa munceasca ori s-a apucat de treba, ori a plecat peste hotare.
Avea Gica al nostru o vorba: pana 4 stau la televizor, 3 stau sub tei si 2 pe banca, si mai nou in piata, ce mai asteptam?
Al de sta in piata are  o mare suferinta: fie una grava determinata de lipsuri materiale fie una si mai grava legata de incalcarea demnitatii. Nu toata lumea a avut sansa sa iasa la pensie la 45 de ani cu pensie dubla fata de cea a unui profesor, inginer sau medic si zeci de salarii compensatorii pentru nedreptatea suferita, bani cu care cumparara tot hotarul, facura vile si-si cumparara masini noi.
Sa nu uiti Darie!

George N

Citat din: marius_vfp din Ianuarie 20, 2012, 01:54:30 PM
paco faptul ca oamenii nu ies in strada , nu inseamana ca tin cu base mai vedem dupa alegeri.
asa  este si oamenii ies pe rind organizat in strada  NEMANIPULATI  si cred ca este mai bine asa. Nu cred ca daca ar iesii 1/2 din Bucuresti sau din tara se schimba guvernul instantaneu...sint sigur ca celelalate partide ar putea organiza foarte bine un miting de propotii mari dar nu vor .CRED ca acum nimeni nu stie concret cine sa vina in locul lui base ...un lucru este sigur mandatul lui s-a incheiat , ramine de vazut sub ce forma va iesii in fata sa anunte acest lucru (eu stiu cum dar nu vreau sa anunt acest lucru....)..... ginditi-va  doar ca domnia sa ,capitan de vas fiind, ce poate sa faca in cazul in care vasul incepe sa se duca la fund impreuna cu o gramada de victime in vaporul care l-a condus atita timp... :nod: si lucrul asta va .......dar nu mai zic nimic decit .. :hi:

marius_vfp

salut, george opozitia nu poate organiza miting contra conducerii, asta ar insemna TRADARE ,
ei in spatele usilor isi impart caviarul si in fata televizorului scupa solzii de printre dinti , hadeti sa judecam corect .
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

PACO

Voi tot nu ati inteles ce urmareste Base,urmareste un singur lucru , opozitia sa nu ia peste 50%, el nu mai poate candida dar poate pastra puterea.
   faptul ca cei care stau  acasa  voteaza sau nu cu Base nici numai conteaza atat timp cata tot cei in afara  USL este in mana lui.
   Dar la cata propaganda se face faptului ca lumea e atat de nemultumita sa scoti doar cateva mii de oameni in toata tara e rusinos. vezi ca Steaua a adunat in doua zile 51 000 de suporteri pt.meciul cu Twente.

D006

Cat timp Base are sprijinul baronilor locali din PSD poate sa vina si mama ranitilor sa urle in Piata Universitatii , totul ramane cum am stabilit....
  daca Vanghelie participa la miting aducea cel putin 100000 de oameni dar el stie bine ca urma alege !

stefan1

Totdeauna a fost foarte suspecta aviditatea tuturor partidelor de a accede la putere. Normal actul conducerii ar trebui sa fie o responsabilitate nu un mijloc de a te aranja material tu si tot neamul tau. Toti au condus cu singurul scop de a se mentine cat mai mult la putere, au promovat pe cei care aduceau fonduri sau voturi prin orice mod, chiar cumparate sau prin santaj. Toti au fagaduit pe ultina suta de metri ce tara nu putea sa-si permita, doar-doar sa se mentina sau sa ajunga la ciolan.
  Acum aproape 2500 de ani, Aristotel, in "Politica" da mai multe principii ale bunei guvernari. Un punct la care a isistat cel mai mult este urmatorul: "Capital in orice stat e ca legislatia sau orice alt mijloc la indemana sa impiedice functionarii publici de a se pricopsi de pe urma slujbelor lor."
  In randul functionarilor publici trebuie sa fie inclusi si politicienii, ba mai cu seama ei. Este foarte greu sa pastrezi ascultarea populatiei pe care o indemni sa stranga punga, cand ea vede ca tu duci o viata de huzur si iti inmultesti nebuneste proprietatile.
  In momentul in care o functie publica nu iti mai aduce venituri mai mari decat la un om obisnuit, atunci nici nu va mai fi atsa ingesuiala pentru ocuparea acestor functii si vor fi ocupate de oameni cu vocatie, care eu cred ca exista, dar nu au loc de oportunisti care totdeauna pun la bataie mijloace mult mai mari pentru castigarea unei functii, din care apoi sa-si recuperezeinzecit cheltuiala.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

stupar

Problema Romaniei a inceput cand Ceausescu a decurs la lichidarea datoriilor chiar cu dantii a neglijat retehnologizarea industriei si agriculturii,iar dupa caderea lui,ciocoii au vandut la fieri vechi.In prezent n-avem nici industrie,nici agricultura performanta.Asa nu putem concura in interiorul Uninunii nici intr-un domeniu de activitate.

cristian87

stiu ca poatarea asta depaseste limita bunului simt dar sper ca moderatorii sa nu ma baneze
ca sa ne aducem aminte cum a fost ales cel cnsiderat de baietii destepti ca de neinlocuit
un tigan ales de tigani

zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

POSTASUL

ce vb . Cristi , da uitativa aici cand intra base cu regele si cu  MONDIALU care acum vezi doamne lau arestat [ in ultimul timp cotiza prea putin la partid , ba mai mult le mai suflase niste afaceri celor din ,,gasca'']    Mai vedeti ce mozoale ai dau pirandele  =))  =))   =))                                                     
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

mape 48-petru manea

pai la arestat pe Mondilu cica medalionul primit de doamna Basescu era fals  =)) =)) =))

Kov iulian

Citat
  cred ca voi merge si eu la miting si voi striga : VREAU SA MUNCESC MAI MULT !!!
JOS CU DICTATORUL BASESCU CA-MI INTERZICE DREPTUL LA MUNCA !!!!!
(nu vreau sa atac prin ce spun pe cel ce a scris aceste randuri, )

Ma uit in jurul meu la romani, ma uit la politicieni si vad o mare ura, ei au castig de pe urma noastra si ne urasc, noi suntem multi dar suntem prea slabi in fata lor si ii uram.

Eu ca tanar vreau sa se ridice  un conducator ca aia din vechime, care daca spuneau un cuvant toata tara se ridica si mergeau cu ei in frunte sa apere tara sau sa moara incercand.

Vreau sa am conducatori care sa ma respecte si sa ii respect, vreau sa muncesc pt ei sa aiba salari de de zeci de mii de euro, dar sa lupte pt mine ca pt neamu lui chiar sa isi dea si viata pt mine aparandu-ma de hoti internationali.

Eu tanar nu mai vreau si nu voi mai vota politicieni care m-au vandut strainilor,care mi-au distrus un viitor in tara obligandu-ma sa ingros randurile tinerilor care au plecat sau vor pleca in straini ca sa isi faca un viitor .

CRISTI M

cristian87

nu stiu cat de reprezentativ e forumul pentru societatea romana dar cred ca cam astea sunt procentele de la viitoarele alegeri
Pdl sub 10 %. poate nici nu va mai intra in parlament
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău