Proteste

Creat de gheco, Ianuarie 16, 2012, 09:20:28 PM

« precedentul - următorul »

CRISTI M

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 19, 2012, 08:08:16 PM
Citat din: orbanstefan64 din Ianuarie 19, 2012, 07:38:46 PM
sint oameni care ar vrea sa lucreze dar nu au unde  :nod: :nod:

Serios ???  cand il aduci la munca si incepe cu talente de mare smecher iti vine sa le dai un camion de suturi in c*r , Iar daca il tii mai mult timp incepe sa-ti numere banii din buzunar care cica i-ai castigat pe seama lui...
  Vine la munca la 8 cere 50 lei pe zi , tigari , mancare , bautura , parca e ministru....
  Eu ma gandesc serios sa angajez un chinez !

Adevarul asta este .
Dar mai sunt si cazuri multe unde chiar nu au unde sa munceasca .
Nu trebuie sa generalizam.

Dar sa revenim la POLITICA .
Daca actuala putere nu fura la vedere , sigur nu se ajungea aici .
NU TOTI FURA , dar cei care fura , fura cat pentru toti .

cristian87

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 19, 2012, 07:34:05 PM
  cred ca voi merge si eu la miting si voi striga : VREAU SA MUNCESC MAI MULT !!!
JOS CU DICTATORUL BASESCU CA-MI INTERZICE DREPTUL LA MUNCA !!!!!

CAT TIMP EU SUNT LIBER SA MUNCESC SI SA CASTIG BANI SUNT SIGR CA NU TRAIESC INTR-O DICTATURA .
ai dreptate 100%
Basescu prin sistemul mafiot pe care l-a creat si sustine
prin suprataxarea oricarei intreprinderi private pana la punctul in care daca nu furi dai faliment
prin dezvoltarea unui aparat administrativ clientelar politic
prin ciuntirea drepturilor salariale, prin sabotarea sistemului de sanatate  prin sfidarea bunului simt, prin insultarea poporului, prin asmutirea categoriilor sociale una asupra alteia ne fura dreptul la amunci si a trai decent de pe urma sudorii proprii.
creaza un mediu impropriu vietii si dezvotarii unei vieti decente
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

marius_vfp

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 19, 2012, 08:08:16 PM

cand il aduci la munca si incepe cu talente de mare smecher
  Vine la munca la 8 cere 50 lei pe zi , tigari , mancare , bautura , parca e ministru....

adevarat vorbesti , am patit si eu deastea, mai trebuia femeia sa leo dau si era tot tacamul ,
da cand iam dat ciocanul in mana sa scoata cuie o zis cai greu nam un ciocan mai mic, iam zis valea in prima ora de  munca , credeti voi ca cei care au vandalizat bancuele si vitrinele duminica noaptea sunt oameni muncitori , sunt niste golani , munca pentru ei e o jicnire sclavie , doar dupa furat umbla  .
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

orbanstefan64

voi bagati pe toti in aceasi galeata si vorbiti de papagali care is cu ruptu sau cu ziua sau cum vreti voi eu vb de oameni care intr adevar vor sa lucreze dar nu au unde

Kov iulian

Citat din: marius_vfp din Ianuarie 19, 2012, 10:19:44 PM
credeti voi ca cei care au vandalizat bancuele si vitrinele duminica noaptea sunt oameni muncitori ,

Asta nu mi-a placut nici mie, eu cetatean m-am chinuit si mi-am deschis si eu un butiq , vand fructe, si alte chestii , statul ma rupe cu taxele .

Au iesit in strada acei tineri sa faca revolutie, faceti fratilor ducetiva si stangetii pe aia de gat dar ce treaba aveti sa imi vandalizati mie magazinul .

Eu butiq-ar  care platesc taxe si din care taxe sunt platite pensiile parintilor vostri , care parinti va tin intretin pe voi ,iar voi imi spargeti mie vitrinele si imi devastati magazinul ?

Ce mentalitate frate, hai sa distrugem proprietate privata a cuiva ca vrem sa il dam jos pe Basescu .

ionut.api

cred ca toata scoietatea rom. poate fi impartita in cacanari cacaciosi si cacofagi. cei din urma sunt toti cei care de 20 de ani iau cacatul care le este servit drept dulceata si-l devoreaza ca atare.restul ......nici ponta nici base si nici profesorasul resuscitat antonescu nu pot aduce ploaie la buna vreme peste  pamant. numai Bunul Dumnezeu face acest lucru si in El cred cu toata puterea si fiinta mea, ceilalti pui de vipere. ma iertati pt duritatea cuvintelor. :bzz:

Alutus

Citat din: danut din Ianuarie 19, 2012, 07:41:36 PM
Nu inteleg acest popor !sa mergi sa tremuri in frig ptr. a sustine 2 partide care sunt la fel de vinovate ca si nemernicii din pdl !In Teleorman oamenii ciocoiului Dragnea ,a platit cu bani ptr. a aduna oameni sa-i duca in Bucuresti.
Nici eu nu mai inteleg acest popor. Sa iei scatoalce dupa ceafa, suturi in fund , calcaturi pe bombeu si caramizi in cap si sa taci  timp de 22 de ani?! A conduce o haraba, a da cu oistea ei in gardul gospodarilor si a-i acuza pe proprietarii gardului ca nu se pricep la condusul carutei, este o tehnica straveche  a PCR preluata si perfectionata de cadrele portocalii din pepiniera soimilor patriei cu scopul justificarii esecurilor (citeste hotii) si manipularii celor mai saraci cu duhul. Oare de ciocoiul Nitulescu auzirati sau asta nici macar in cartea de telefon nu figureaza? In ce categorie vreti sa va inscrieti : la cei saraci cu duhul sau la cei interesati? Dupa logica d-voastre sutem condamnati la resemnare. Daca nu vedeti alternativa la aceasta situatie va sugerez sa va antrenati la plans pentru vesnicie. Recomand bibliografie : Ciu Ce. Date de identificare :1. locatie :tarmul marii Japoniei, la nord de paralela 38 ; 2. populatie foarte fericita ,dimineti linistite, liniste deplina- nu vezi tipenie de om pe strazi, 3. economie: curand da coltul ierbii si seva in coaja  copacilor. Daca asta vreti va doresc sa aveti parte de ea, doar d-voastra si altora asemenea. Nu uitati luati-l si pe Nitulescu si pe agentul 006.
Sa nu uiti Darie!

cristian87

cica de ce nu a iesit besescu sa vorbeasca cu manifestantii
pentru ca in piata e interzis consumul de alcool
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

Alutus

Citat din: Kov iulian din Ianuarie 19, 2012, 10:34:28 PM
Au iesit in strada acei tineri sa faca revolutie, faceti fratilor ducetiva si stangetii pe aia de gat dar ce treaba aveti sa imi vandalizati mie magazinul .
A la guerre comme a la guerre.
Sa nu uiti Darie!

George N

Citat din: cristian87 din Ianuarie 20, 2012, 11:01:51 AM
cica de ce nu a iesit besescu sa vorbeasca cu manifestantii
pentru ca in piata e interzis consumul de alcool
Normal... :rotfl:

stupar

Daca duceti aminte si in timpul Iliescu au fost proteste,peste hotare strainii deja cunosteau ca Jos Iliescu,ci  nu Ion Iliescu.A fost 10 ani presedinte.A fost ales de 5 milioane de oameni,ci nu de 7 mii.
De clasele politice neocomuniste sau saturat populatia,de minciuna si de hotie.
Nu stiu ce formatie va venii la putere,dar indiferent,care va venii,mare schimbare in bine nu poate avea.Parlamentul Europei conduce tarile comunitare,inclusiv Romania.

George N

Intotdeauna vor exista oameni carora n-o sa le placa prea mult munca... si mereu ,cred eu ca vor fii oameni care nu mai vor sa munceasca JUSTIFICAT  pentru doi bani /ora ...Eu din 2008 si pina acum am scazut la mai mult de jumate din banii pe care ii ceream la  manopera in meseria pe care o am si clientul uneori tot mai vrea sa negocieze sa ma jupoaie cit mai mult...si atunci eu ce sa fac sa muncesc pe gratis de dragul muncii pt. a nu ma face altii puturos..? :sad: In fine nu pt. asta protetam acum ci deocamdata pt..:   JOOOOOOS BASESCU SI TOATA GASCA LUI  si daca vreti sa vedeti ce se intimpla in piata sinteti bineveniti mai ales ca acum urmeaza citeva zile mai lejere...nu judecati pe cei  majoritari care sufera si au necazuri (asta se vede si din sondajul facut de administratorii sit-ului  APIARDEAL)  si ii inteleg ,sa nu credeti ca nu si pe cei care au un PUTIN MAI MULT decit restul... 1000 lei pe luna azi este putin ..,cind se va ajunge la cel putin de 2000 /luna mai vorbim ..pina atunci sint alaturi de cei care striga in gura mare :"..NU VA SUPARATI CA NU PRODUCEM CIT FURATI" :D

George N

Citat din: stupar din Ianuarie 20, 2012, 12:24:28 PM
Daca duceti aminte si in timpul Iliescu au fost proteste,peste hotare strainii deja cunosteau ca Jos Iliescu,ci  nu Ion Iliescu.A fost 10 ani presedinte.A fost ales de 5 milioane de oameni,ci nu de 7 mii.
De clasele politice neocomuniste sau saturat populatia,de minciuna si de hotie.
Nu stiu ce formatie va venii la putere,dar indiferent,care va venii,mare schimbare in bine nu poate avea.Parlamentul Europei conduce tarile comunitare,inclusiv Romania.
OK SINT DE ACORD ..dar asta inseamna ca nu trebuie sa ramin o leguma toata viata orice se poate schimba ...se poate schimba fff.mult si la nivel de parlament European daca avem singe in nas atunci cind trebuie ..viata este scurta si nu luam cu noi nimic dupa...si atunci de ce sa nu incercam macar sa o facem mai buna. ?

PACO

intodeauna va fi o parte a populatiei nemultumita, intotdeauna cine e la putere fura si intodeauna vor exista mase de manevara care sa i sprijine pe cei din opozitie sa ajunga la putere ca sa fure si ei.
  totusi daca te lauzi ca ai 48% in sondaje si nu esti in stare sa aduni decat 10 000 de oameni este clar ca tot Basescu va castiga puterea si la urmatoarele alegeri.

marius_vfp

paco faptul ca oamenii nu ies in strada , nu inseamana ca tin cu base mai vedem dupa alegeri.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva