Eu si fetitele mele dragi !!!

Creat de ves.lucian, Ianuarie 14, 2012, 08:46:31 PM

« precedentul - următorul »

MOTANUL

Se foloseste si la introducerea unei matci (clatitul in apa sau miere sa se piarda mirosul);
Mirosul de miere o fi mai puternic decat mirosul propriu (albinei sau matcii in functie de caz);

Si pana o ling de miere deja mirosul propriu s-a uniformizat.

Cel de la care am cumparat cateva familii imi spunea cu cat este mai obosita-terminata cu atat e gradul de acceptare mai mare. (instincul de a ajuta o surata aflata intr-un moment dificil); Daca e doar un pic data cu miere si inca e vioaie - atunci se intampla sa o mai omoare.

99.9% eu cred ca este salvata.
70 de stupi la Cernica;<br />Stupina mea: http://forum-discutii.apiardeal.ro/index.php?topic=7571.0

ves.lucian

Astazi Duminica Rusaliilor !!!
Vreme super !!!
Amorpha este !!!
Slava Domnului !!!
        :razz: :razz: :razz:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Fara sa ai albine poti sa traiesti !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

bismark

Frumos,sub bolta de trandafiri,o familie fericita.Daca linga cel rosu vei adauga si unul galben si unul alb vei avea o veritabila poarta de intrare in rai. Ce pacat ca nu este si un trandafir albastru urcator, ai fi facut un adevarat tricolor din trandafiri.Si eu am avut un asemenea trandafir urcat intr-un par (SunPhoto-mi-am pus trandafir in par).Cu respect ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

ves.lucian

Unul alb si unul galben poate la anul !!! Anul asta din pacate la capitolul trandafiri a fost esec total !!!
                                :yahoo_cry: :yahoo_cry: :yahoo_cry:
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

bismark

Iti voi trimite alti butasi imediat ce se scutura floarea.Cu respect ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

ves.lucian

Astazi , a doua zi de Rusalii !!! Conform obiceiului , din biserica plecam la tarina !!!

yulian

Salut Lucian,
Cum merge la amorfa? Diseara ne mutam si noi...am vrut sa plecam si am mai avut un zvac de 2kg doua zile la salcam dupa ce s-a terminat vremea rea si n-am mai plecat.  :hi:

ves.lucian

Te anunt eu cand am noutati !!!

yulian

Aseara ne-am mutat, azi o sa vedem primul cantar...poate te anunt eu mai repede  =)) =))

yulian

1.3 kg la zbor de orientare, o ploaie zdravana la amiaza care a tinut o ora si ceva...sa vedem in continuare  :hi:

ves.lucian

Inca o frumusete in curtea noastra !!!
  O frumusete si doi musafiri !!!

ves.lucian

Ziua recoltei !!!

Kiwi Bee

Luciane tu esti un baiat fain dar te voi da in git lui Romikele.
Este interzis sa pui astfel de poze cu cirese super rosii si gustoase pe forum  :rotfl:  :sad:

romikele

Singurul lucru care ma supara e ca nu scoate data si ora de pe camera  :smile:

ves.lucian

Nea Gica , Dumnezeu sa-l ierte , avea o vorba : cum te-nveti asa te rupi !!!
  Imi place sa stiu cand am facut poza !!!
  Ca unde am facut-o ... atata tinere de minte inca am !!!
  Cu scuzele de rigoare , asta este !!!
                   :hi: :hi: :hi: