LA MULTI ANI

Creat de miere dulce, Ianuarie 08, 2012, 03:29:21 PM

« precedentul - următorul »

bee_lover

Vad ca la majoritatea celor care au verificat familiile au cam aceasi cantitate de puiet. Miere multa!  :hi:

miere dulce

miere dulce

Buna ziua, abia astazi pot spune si eu ca albinutele au iesit cum trebuie la treaba,au mai iesit si ieri si alaltaieri dar mai slab.

miere dulce

a inflorit  salcia

miere dulce

ce frumos vin...

miere dulce

mai una

bee_lover

Frumos, de acum inainte ii putem numara. :hi:

miere dulce

ion patrut

asa e deacum, putem numara  dar altceva voiam sa zic felicitari doamnei apicultor sunt rare femeile apicultor :bravo:

miere dulce

KTA-APIDORNA - Ski

Foarte frumoase pozele,felicitari! avem noroc de acum ca a inceput sa infloreasca salcia,potbalul,alunii,dar cel mai mult de abia asteptam sa infloreasca pomii fructiferi si papadia!!! :yes: :hi:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

miere dulce

Sa dea domnul sa fie vremea buna  atunci .Eu ,in 5 ani de cand am albinele,numai anul trecut am avut miere de mai .In restul anilor nu au putut culege.

orbanstefan64

:bravo: :bravo: :bravo: succes in continuare, bidoane pline  si roi multi!!!!!
:hi: :hi: :hi:

miere dulce

miere dulce

HRISTOS A INVIAT!! Sarbatori pascale fericite tuturor forumistilor si multe multumiri echipei tehnice pentru ca administreaza atat de bine acest forum . =D>:thanks::hi::bravo: