stupi din POLISTIREN de Inalta densitate

Creat de crutescu.marin, Ianuarie 07, 2012, 07:14:05 PM

« precedentul - următorul »

mape 48-petru manea

filmuletul l-am gasit intamplator
daca cineva poate gasi partea 2 si 3 plecand de la acest film rog sa o faca

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

stefanescu

Pina la urma e un stup hibrid: pereti din polistiren cu fund din lemn si sibar OSB. Pare usor de facut. Oare ce adeziv foloseste pentru lipirea polistirenului?
O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)

pharaonu75

Este un adeziv special, pentru polistiren!
Se numeste adeziv poliuretanic.
Se gaseste la tub, asemenea spumei poliuretanice sau siliconului.

http://www.tytan.ro/cms/?__page_id=2173
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

mape 48-petru manea

am facut si eu magazii din polistiren estrudat ---le-au ros albinele cu placere
pe langa tubul cu adeziv poliuretanic mai trebuie un pistol special care se ataseaza la tub
si binenteles si un diluant tot special pentru spalarea pistolului dupa folosire --- poate pun maine niste foto

adriann

io ma gandeam daca dam cu un lac/vopsea eco nu mai ajung sa roada polistirenul.
diluantul special se foloseste pt. spalararea pistolului folosit la aplicarea polistirenului - costa cat 1 tub ca idee
adezivul - adeziv de polistiren asemanator spumei poliuretanice pt. fixat geamuri, doar cu aplicarea cu pistol.

orbanstefan64

spuma de montaj care se foloseste la montat geamuri nu i bun pt ca se dilata ca sa impaneze .

marin.crutescu@amvic.ro

Buna ziua,
Stupii din polistiren de inalta densitate- circa 90 kg/mc, vor fi completi : fund cu sistem antivaroa, corpuri-D,ME si Caturi, podisor cu plasa pentru ventilatie si capac cu fante ventilatie. Mai jos dam preturile maxime de vinzare :
1. Dadant + cat                                        = 277 lei,
2.Dadant + 2 caturi,                                 = 309 lei,
3. Dadant + ME,                                       = 298 lei.  Preturile cuprind TVA, au in ele stupul complet in variantele precizate.
4. ME        3 corpuri,                                 = 347 lei.  Materia prima este POLISTIREN  GRAFITAT- Neopor, de la firma germana BASF.
5.ME         2 buc. + 2 caturi,                     = 363 lei,   Aceste preturi ramin nemodificate pina la un curs de 4,36 lei/eu.
6. Roinita 6 rame , hranitor atasat,          =  75 lei.

Atasat aveti o poza din Norvegia de la colegul nostru-ing. Necoara , care lucreaza de peste 15 ani cu stupi din Neopor, corpuri ME.

Astept comentariile dumneavoastra.

Marin Crutescu

mape 48-petru manea

adeziv folosit de mine

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: marin.crutescu@amvic.ro din Ianuarie 20, 2012, 12:17:17 PM
Buna ziua,
Stupii din polistiren de inalta densitate- circa 90 kg/mc, vor fi completi : fund cu sistem antivaroa, corpuri-D,ME si Caturi, podisor cu plasa pentru ventilatie si capac cu fante ventilatie. Mai jos dam preturile maxime de vinzare :

Marin Crutescu

catul la dadant e de 1/2?
daca e cu cat de 1/2 la varianta cat+2 cat, primul il cumpar eu de test
stup de 10 sau 12 rame?
pat cald sau pat rece?
cu sau fara scandura de zbor?
au si hranitor?

utilizez de 4 ani poliuretan si vreau sa compar poliuretanul cu polistirenul
eu personal nu ma mai intorc la lemn
la pret e mai bun sa vedem si restul

poate mai discutam sa eliminati din start si alte inconveniente, minore, dar semnificative
ionascu2002@yahoo.com
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

Bătrânul

Din poza -fund din lemn - cutiile nu sint turnate ci lipite din patru pati ,- capac de tabla . Asta numiti voi stupi de polistiren ?

jonny_it

Citat din: marin.crutescu@amvic.ro din Ianuarie 20, 2012, 12:17:17 PM
Buna ziua,
3. Dadant + ME,                                       = 298 lei.  Preturile cuprind TVA, au in ele stupul complet in variantele precizate.
4. ME        3 corpuri,                                 = 347 lei.  Materia prima este POLISTIREN  GRAFITAT- Neopor, de la firma germana BASF.
5.ME         2 buc. + 2 caturi,                     = 363 lei,   Aceste preturi ramin nemodificate pina la un curs de 4,36 lei/eu.

Atasat aveti o poza din Norvegia de la colegul nostru-ing. Necoara , care lucreaza de peste 15 ani cu stupi din Neopor, corpuri ME.

Astept comentariile dumneavoastra.

Marin Crutescu

Scump, ma uit pe internet si prin strainatate sunt mai ieftini decat la noi(diferente mari). Probabil ar fi mai usor sa importam direct.  :) .. ma interesez si poate grupati facem miscarea 14  :rotfl:

adriann

in strainatate unde...si la ce preturi...???

Obombo

Roinita 6 rame cu hranitor atasat = 12-13 €. Peste o luna la Apimell la Piacenza.
Altceva nu se gaseste pe aici.