Vremea in iarna 2011-2012

Creat de bucovineanu, Ianuarie 03, 2012, 07:17:02 PM

« precedentul - următorul »

mape 48-petru manea

Iarna si la Carpinis -Timis

bee_lover

Azi la stupina 4 grade la ora 13:30 la umbra, bate soarele de zici ca e primavara. Am verificat cativa roi mai slabuti, surpriza, ghem desfacut, sigur au puiet, grija mare la consum.

sorin tm

ai dreptate mape 48. si eu am fost la stupina si am dat jos zapada  de pe lazi si de pe urdinise
si la ora 14 a fost -6 grade
:D

Fane

Salutare și eu am făcut o vizita azi la micuța mea stupina, le-am pus cate o turta de zahar cu miere si se prezintă foarte bine. Am avut vro 4 care erau deasupra chiar foarte multa albina. sper sa ies cu toți din iarna.

POSTASUL

Citat din: sorin tm din Februarie 04, 2012, 05:21:48 PM
ai dreptate mape 48. si eu am fost la stupina si am dat jos zapada  de pe lazi si de pe urdinise
si la ora 14 a fost -6 grade
:D
parerea mea  e ca ai procedat rau dand zapada jos  de pe stupi  ,   :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

sorin tm

eu nu va pot contrazice , poate aveti dreptate

POSTASUL

Citat din: sorin tm din Februarie 04, 2012, 07:28:06 PM
eu nu va pot contrazice , poate aveti dreptate
stratul  de zapada este un bun izolator contra gerului  care va revenii saptamana viitoare         Astazi le am facut si eu un control auditiv si totul pare sa fie ok  [traiesc]  :yes:  La noi au fost -30  -32 de grade si de aceia ami intareste tot ce am citit  pana acum , atat pe forum cat si in carti  ., deci dragi colegi stiu ca ma repet dar intradevar albina nu moare niciodata din cauza frigului si sunt sigur ca nici la -40 nu ar murii  , va doresc iernare usoara in continuare   :hi:

prisecarul

zapada de pe capac se da atunci cand incepe sa se topeasca si noaptea prinde gheata pe tabla!
si de la urdinis la fel, cand este afanata permite intrarea aerului in stup.
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

marius_vfp

se pare ca dupa ziua de 12 februarie treptat sa ne mai incalzim putin , astept acele zile frumoase cand voi administra si eu ceva energizante , iernare usoara la toti
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

dorindafi

shi pana atunci tzinem de ce avem  :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

tassevasi

Dorine , sa nu lasi zapada pe bolta ,daca ramine multa acolo , pr  ca toata bolta ti se apleaca ,  am vazut la cineva situatia  asta  si a treb sa taie toata  teva .
  Numai bine

evulet78

M-am uitat pe prognoza meteo. :sad:
La noi in Bucovina inca o saptamana cu temperaturi sub -10 grade ziua si in jur de - 20 grade noaptea.
Oare cand ies ghioceii? :)
miere de albine - Un proiect personal ce poate se va dezvolta.
miere bucovina pe google+
miere bucovina pe facebook

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

POSTASUL

Citat din: evulet78 din Februarie 05, 2012, 04:56:28 PM

Oare cand ies ghioceii? :)
dupa cum se vede afara  cred ca prin Mai  =))  :hi:

pharaonu75

Dorine, imi place bolta ta!
Mi-ai dat o idee de nota 10, pentru ca nu gaseam o rezolvare rezonabila la problemele de aranjare a boltei mele!
Te-as ruga ca atunci cand nu va mai fi zapada, sa mai faci o poza cu bolta, pentru a vedea si ochiul meu mai multe detalii!
:thanks: :thanks:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube