Faguri care crapa

Creat de edy_mh, Decembrie 29, 2011, 05:40:58 PM

« precedentul - următorul »

edy_mh

Citat din: gheco din Decembrie 31, 2011, 04:42:56 PM
Citat din: cipriene din Decembrie 31, 2011, 04:34:46 PM
stiu ca nu are nici o legatura cu topicul, dar de ce in romania sunt asa scumpe foile de ceara? pe langa asta inteleg ca sunt si de calitate mai slaba..

La R. Sarat am cumparat cu 30 lei/kg de la Rascanu. Transformat in euro 6,9. Deci mai ieftin decat in Serbia si nici nu am trecut granita. Sa nu ne raportam la ACA.

In Severin cunosc doua magazine de profil, unu afiliat ACA si unu privat in care se vand faguri italieni (45 ron/kg), la fel de adevarat este ca am gasit si eu la 30 ron /kg la Timisoara la Sandu, dar de la mine pana in Kladova sunt 14 km, iar pana in Timisoara sunt 250 km.
Nimeni nu s-a nascut invatat, asa ca ai rabdare cu bobocii.
Totusi sa nu uiti.. si bobocii cresc.

http://edymh.sunphoto.ro/Apicultura

cristi ciuc

Citat din: lefter din Decembrie 31, 2011, 06:03:59 PM
este adevarat ce spun ceilalti colegi,sirma nu se intinde acum , am patito 2 ani la rind dar acum am invatat si din greseli. sanatate la toti.
Eram hotărât ca după sărbători să încep activităţile de iarnă ce ţin de apicultură, iar una dintre acestea consta în însârmarea unor rame care stau depozitate claie peste grămadă.
Şi uite că este bine să parcurgi diverse teme, cum ar fi şi lecturarea acestui topic.
În manualele de apicultură nu se fac referinţe la faptul că nu este bine să întinzi sârma iarna...
Aceste lucruri le înveţi în timp dacă colegii cu experienţă sunt dispuşi să ofere sfaturi de acest gen.
Numai bine, salutări tuturor!

PACO

poti sa pui sarma, chiar sa o si intinzi dar fie pui capse langa gauri, fie folosesti o scula de tensionat sarma inainte sa pui fagurii.
  in nici un caz nu puneti fagurii de acum.