17 Decemrie 1989 ., sa nu uitam niciodata

Creat de POSTASUL, Decembrie 18, 2011, 11:35:15 AM

« precedentul - următorul »

POSTASUL

TIMISOARA. Pe strazile Timisoarei, in urma cu 22 de ani, se trageau primele focuri de arma si cadeau sub gloante primii tineri pe treptele Catedralei Mitropolitane strigand Libertate! si Jos Ceausescu!   Astazi, parintii, fratii si prietenii celor care au murit in Decembrie 89 vor merge la Cimitirul Eroilor sa aprinda o lumanare. Multi dintre cei care au pierdut pe cineva drag in Revolutie nu au nici acum unde sa aseze o floare.Se vor strange insa, la fel ca in fiecare zi de 17 Decembrie, de 22 de ani incoace, pentru a-si aminti impreuna ca atunci... au murit niste oameni care nu si-au dorit decat libertate si o viata mai buna.  Revoluţionarii merită toată stima noastră. Trebuie să le fim recunoscători pentru că ne-au oferit liberatea, indiferent de ce am ales noi să facem cu ea în ultimii 20 de ani.       

A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

pharaonu75

Si uitati-va unde am ajuns!
Mare pacat pentru acele vieti... au crezut intr-un viitor mai bun... s-au jertfit pentru el... au dat scanteia schimbarii unui regim odios!
Rasplata a fost uitarea... inmultirea profitorilor cu certificate de revolutionar... castigarea libertatilor doar pe hartie... si inlocuirea acelui regim dictatorial cu altul in care predomina prostia, minciuna, nesimtirea, coruptia, furtul... iar cinstea, onoarea, bunul simt, munca, respectul au devenit piese de muzeu!

Pacat de acele vieti... mare pacat!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

POSTASUL

mare rusine pentruca multi dintre noi nici nu stiu ce a fost 1989                                                                                                                                                   

POSTASUL

orbanstefan64

Citat din: pharaonu75 din Decembrie 18, 2011, 12:07:52 PM
Mare pacat pentru acele vieti... au crezut intr-un viitor mai bun... s-au jertfit pentru el... au dat scanteia schimbarii unui regim odios!
Rasplata a fost uitarea... inmultirea profitorilor cu certificate de revolutionar... castigarea libertatilor doar pe hartie... si inlocuirea acelui regim dictatorial cu altul in care predomina prostia, minciuna, nesimtirea, coruptia, furtul... iar cinstea, onoarea, bunul simt, munca, respectul au devenit piese de muzeu!

:rusine: :rusine: :rusine:

Kov iulian

Mai tineti minte ce spunea Ceausescu , faza cu agenturiel straine ?
ne uitam la el si radem crezand ca e senil  :uimit: :uimit: :uimit: :uimit: :uimit: :uimit: :uimit: :uimit: :uimit: :uimit:

Calin Catalin

Pentru Timisoara, Pentru Bucuresti, pentru Tara:

Sa nu uitam!!!!!!!!!!!

"Cuvintele sunt ca albinele: unele fac miere, altele te inteapa"- Bisanne de Soleil
https://www.facebook.com/

orbanstefan64

Citat din: orbanstefan64 din Decembrie 18, 2011, 01:11:26 PM
Citat din: pharaonu75 din Decembrie 18, 2011, 12:07:52 PM

:rusine: :rusine: :rusine: