dorindafi

Creat de dorindafi, Noiembrie 27, 2011, 05:56:24 PM

« precedentul - următorul »

KTA-APIDORNA - Ski

Ok,deci am sa le fac si eu coltari din tabla un pic mai groasa,pt ca pe viitor si eu am sa-i transport pe cateva randuri in remorca,
Iar ca si cules la noi in zona mai aduc ceva de la otava (trifoi alb) mai mult si blocheaza cuiburile la greu deci trebuie atentie sa aibe si matca unde depune ponta in rest toate bune ! :beer:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

dorindafi

: sampanie:  cele bune   :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

laur80

Citat din: dorindafi din August 06, 2012, 04:32:52 PM
am fost la munte , nu au avut treaba cu mine pana cand sa schimbat vremea

Cand ma gandesc ca am trecut pe langa stupii d-voastra de vreo 2 ori si nu am oprit...poate anu urmator(acela a fost primul loc vizat de mine sa pun stupii,dar i-am pus vreo 30 de km mai la vale)

Sanatate!

KTA-APIDORNA - Ski

Laur, in 30 de Km ma puteam strecura si eu intre voi cu catva stupi,loc este destul, cules sa avem si in rest sanatosi sa fim... :beer:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

laur80

Sigur ca da Catalin,ideea era ca imi pare rau ca nu am oprit sa stau de vorba cu dorindafi,nu stiam ca sunt stupii lui  :hi:

dorindafi

avem vreme sa ne-ntalnim cu s-au fara goange  :D  , numai ca la anu daca totul va merge bine am sa ies cand va-nflorii zmeura   :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

laur80

Citat din: dorindafi din August 09, 2012, 11:42:24 AM
avem vreme sa ne-ntalnim cu s-au fara goange  :D  , numai ca la anu daca totul va merge bine am sa ies cand va-nflorii zmeura   :hi:

Da,nu este o idee rea,am inteles ca zmeura a dat binisor anu asta,stiu doi baieti ce au fost pe Cheile Oltetului si au fost multumiti :hi:

dorindafi

cei care au fost spre Petrosani au extras 9/10kg
acum au probleme cu mierea de mana care trebue extrasa din cuiburi shi aprovizionarea pt iernare
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

dorindafi

am facut prima restrangere shi am inceput sa descapacim ramele din cat
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

antiopa din ardeal

Daca tot o descapaciti e atat de putina incat nu merita pusa in bidon ?

dorindafi

pai la ce sa o pun in bidon cand se poate livra direct din rame , ori n-am intzeles eu expresia !
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

antiopa din ardeal

Adica sa se aleaga si stuparul cu ceva bidoane pline si bani la pusculita

dorindafi

:D anul asta stuparul sa fie multzumit daca intra in ierna cu familiile bune shi la primavara sa aiba tot efectivul   :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

orbanstefan64

Citat din: dorindafi din August 23, 2012, 09:06:03 PM
:D anul asta stuparul sa fie multzumit daca intra in ierna cu familiile bune shi la primavara sa aiba tot efectivul   :hi:
:nod: :nod: :nod:
:hi: :hi: :hi:

dorindafi

acum suntem cu totzii acasa shi ashteptam controalele care nu se shtie cand vin
CODUL  e   LEGEA
         0763650092