dorindafi

Creat de dorindafi, Noiembrie 27, 2011, 05:56:24 PM

« precedentul - următorul »

dorindafi

:hi: ski
este activitate la urdinish
intre 8 shi 9 dimineatza incepe culesul
momentan e putzin mai mult ca pt intretzinere , dar aici mai are un cuvant de spus shi puterea familiei  :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

KTA-APIDORNA - Ski

Ok am inteles, puterea familiei si locatia in rest caturi pline sa aveti! Bafta! %%-
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

dorindafi

multzam shi numai bine  :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

CORNEL V.

domnule dorindafi :smile:...ma ...ia vezi sa nu te prinda vreo ursoaica prin zona aia ca dai de dracu :rotfl:
0733691021

bucovineanu

Citat din: KTA-foreverApi - Ski din Iulie 29, 2012, 02:38:51 PM
Salutare! Cum merge culesul la zburatoare ca la noi e cam slab,cu toate ca a mai plouat ,mai mult de intretinere de la otava, trifoi alb, mana inca nu avem vara asta,poate de acum incolo,sau poate nu...
Anul acesta nu va fi mana. Conditiile climatice sunt nefavorabile. Pentru a avea miere de mana e intradevar nevoie de caldura, dar si de umiditate moderata.

dorindafi

asha este , mana unde sun eu sa dus mult prea repede datorita caldurii shi asta sa vazut
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

dorindafi

Citat din: CORNEL V. din Iulie 29, 2012, 05:51:58 PM
domnule dorindafi :smile:...ma ...ia vezi sa nu te prinda vreo ursoaica prin zona aia ca dai de dracu :rotfl:
nu mi teama , am smurdu cu mine
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

KTA-APIDORNA - Ski

Citat din: bucovineanu din Iulie 29, 2012, 06:11:16 PM
Citat din: KTA-foreverApi - Ski din Iulie 29, 2012, 02:38:51 PM
Salutare! Cum merge culesul la zburatoare ca la noi e cam slab,cu toate ca a mai plouat ,mai mult de intretinere de la otava, trifoi alb, mana inca nu avem vara asta,poate de acum incolo,sau poate nu...
Anul acesta nu va fi mana. Conditiile climatice sunt nefavorabile. Pentru a avea miere de mana e intradevar nevoie de caldura, dar si de umiditate moderata.
Asa se pare ca nu mai avem miere de mana anul acesta, e prea cald si seceta e persistenta,cu toate ca ploua cat de cat,nu-i suficient,sa speram totusi ca o sa vina si ploile, Sanatate!
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

dorindafi

am fost la munte , nu au avut treaba cu mine pana cand sa schimbat vremea
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

KTA-APIDORNA - Ski

Salutare!cum merge culesul la munte? si cu cei ai vopsiti stupii de le-ai pus si coltarele alea de tabla...nu putrezesc sub colatare,ca eu nu le mai pun coltare niciodata,chiar si daca sunt vopsiti... :hi:

bucovineanu

Chiar daca seceta e naprasnica, de undeva vine totusi ceva nectar.

dorindafi

Citat din: KTA-foreverApi - Ski din August 06, 2012, 05:02:34 PM
Salutare!cum merge culesul la munte? si cu cei ai vopsiti stupii de le-ai pus si coltarele alea de tabla...nu putrezesc sub colatare,ca eu nu le mai pun coltare niciodata,chiar si daca sunt vopsiti... :hi:
:hi: kta
- culesul = albinele omoara la trantori
- stupii= nu sunt vopsitzi ci datzi cu ulei de in , lemnul nu putrezeshte sub coltzar atata timp cat tabla nu este etansha pe lemn
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

dorindafi

Citat din: bucovineanu din August 06, 2012, 08:34:21 PM
Chiar daca seceta e naprasnica, de undeva vine totusi ceva nectar.
unde sunt eu prisaca mai e pt saptamana asta cu indulgentza. mai este zmieura pe care o viziteaza tare. mana de brad a trecut  :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

KTA-APIDORNA - Ski

ok am inteles , coltarele de tabla sunt doar pentru protectie....spor la miere in continuare... :hi:

dorindafi

da , maresc rezistentza in transport punandule unele peste altele pe 2/3 nivele
CODUL  e   LEGEA
         0763650092