dorindafi

Creat de dorindafi, Noiembrie 27, 2011, 05:56:24 PM

« precedentul - următorul »

Nea Costica din Buzau

Citat din: dorindafi din Aprilie 16, 2012, 09:39:48 PM
ai dreptate tassevasi   :)
dar iarna nu-i ca vara, au ieshit la orientare shi astazi atacantul shi rezerva   :wink2:
]
Imi plac manerele, opritorul este indoitura in manerul propiuzis, eu le-am facut a la Vasilica [tassevasi].
Spunemi si mie din ce cauza albinele se ,,odihnesc'' pe peretii stupului sau e doar o iluzie optica ??
Sa fii sanatos!!
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

CORNEL V.

Citat din: dorindafi din Aprilie 16, 2012, 09:50:10 PM
shi uite noua mea achizitzie conform normelor europene   :rotfl:
nu fabrica  nemtzii asha ceva cu toata tehnologia lor  =))

Acum inteleg eu de ce cand trec pe la poarta ta nu imi raspunzi niciodata...ti-e frica ca iti beau vinul  :)
Cumpara-ti si tu un afumator ca lumea...zgarcitule =))
0733691021

dorindafi

Citat din: Nea Costica din Buzau din Aprilie 17, 2012, 04:08:08 PM
dar iarna nu-i ca vara, au ieshit la orientare shi astazi atacantul shi rezerva   :wink2:
]
Imi plac manerele, opritorul este indoitura in manerul propiuzis, eu le-am facut a la Vasilica [tassevasi].
Spunemi si mie din ce cauza albinele se ,,odihnesc'' pe peretii stupului sau e doar o iluzie optica ??
Sa fii sanatos!!
nu e nici o iluzie optica dar nici nu se odihnesc
e prima ieshire din stup , s-au altcumva spus puiet la zbor shi e normal ca prima data sa mearga pe peretele stupului dupa care sa faca zborul de orientare  :hi:
sa nu se creada ca sunt bete asha ca de sarbatori  :rotfl:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

dorindafi

Citat din: CORNEL V. din Aprilie 17, 2012, 07:40:42 PM
Citat din: dorindafi din Aprilie 16, 2012, 09:50:10 PM
shi uite noua mea achizitzie conform normelor europene   :rotfl:
nu fabrica  nemtzii asha ceva cu toata tehnologia lor  =))

Acum inteleg eu de ce cand trec pe la poarta ta nu imi raspunzi niciodata...ti-e frica ca iti beau vinul  :)
Cumpara-ti si tu un afumator ca lumea...zgarcitule =))
nu vreau ma sa-mi alt afumator shi shti dece
vreau sa bag spaima in  ecologishti  =))
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

dorindafi

Citat din: ion patrut din Aprilie 17, 2012, 02:08:50 PM
clasa de poluare euro 5 mai ceva ca bmw
e mai tare decat raba incarcata in panta  :D  :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

Nea Costica din Buzau

Citat din: dorindafi din Aprilie 17, 2012, 08:55:34 PM
Citat din: Nea Costica din Buzau din Aprilie 17, 2012, 04:08:08 PM
]
Sa fii sanatos!!
nu e nici o iluzie optica dar nici nu se odihnesc
e prima ieshire din stup , s-au altcumva spus puiet la zbor shi e normal ca prima data sa mearga pe peretele stupului dupa care sa faca zborul de orientare  :hi:
sa nu se creada ca sunt bete asha ca de sarbatori  :rotfl:
]
Multumesc de raspuns Dorine, sa stii ca am dorit sa aflu ceva ce nu stiam, dar daca le vizitam in zile festive, e posibil sa li se intample ce ai zis tu!!!??   =D> e o gluma ca si  a ta !! sa fii sanatos
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

tassevasi

]
         ""Multumesc de raspuns Dorine, sa stii ca am dorit sa aflu ceva ce nu stiam, dar daca le vizitam in zile festive, e posibil sa li se intample ce ai zis tu!!!??    e o gluma ca si  a ta !! sa fii sanatos ""

Costi, un lucru f f inportant , atunci cind vezi asa ceva la urdinis inseamna ca albina a eclozionat si tu treb sa fi pregatit sa introduci rame la ouat deci sa-l dezvolti .
Deci sa apesi putin pe acceleratie sa nu pierzi startul la cules si cind ai negru in stup,rame complete , pui si catul .
  Sa-ti dau ex meu ; joia pastelui am pus ram la ouat ,simbata am vazut ca e ful si am introdus  alta  , astazi  alta .
  Le-am spart cuibul si daca a ouat am pus-o in lateral  si tot asa .
   Numai bine Costi.

dorindafi

la salcam 2 prima zi
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

antiopa din ardeal

Si ce arata cantarul, ceva multumitor sau nu prea? La noi azi ploaie, vant si vreme rece.

D006

Poze  faine,oamenii  cu  burta  nu  intra  in  perfilu  de  apicultor  profesionist. :rotfl:

romikele

Eu ma intrebam pe unde a gasit tricouri cu burta, ca pe la noi n-am gasit decat chiloti cu burta, dar sunt cam incomozi  :rotfl: =))

dorindafi

Citat din: antiopa din ardeal din Mai 17, 2012, 01:46:39 PM
Si ce arata cantarul, ceva multumitor sau nu prea? La noi azi ploaie, vant si vreme rece.
floare putzina,in 7 zile 12kg.decat deloc a fost bine shi asha  :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

dorindafi

Citat din: abeja din Mai 17, 2012, 02:52:19 PM
Poze  faine,oamenii  cu  burta  nu  intra  in  perfilu  de  apicultor  profesionist. :rotfl:
pai cum sa nu faci burta daca traeshti rau
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

dorindafi

Citat din: romikele din Mai 17, 2012, 06:20:45 PM
Eu ma intrebam pe unde a gasit tricouri cu burta, ca pe la noi n-am gasit decat chiloti cu burta, dar sunt cam incomozi  :rotfl: =))
la secon, la secon  :rotfl:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

pharaonu75

Dorine, din cate vad, tu nu ai plecat in pastoral pentru miere, ci pentru fripturi! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube