Nesimtitii de langa noi.

Creat de romikele, Noiembrie 21, 2011, 08:57:11 AM

« precedentul - următorul »

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: pharaonu75 din Decembrie 19, 2011, 09:36:03 AM
Citat din: Florin-braileanul (FlorinI) din Decembrie 19, 2011, 01:30:51 AM
...
faraoane executarea!  :wink:
...

Pe cine sa execut?!?! =)) =))

P.S. s-a rezolvat, Florine! Ramai dator cu un Pepsi! :wink2:
in clipa asta, beau pepsi
te astept
esti binevenit
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

D006

Vedeti ca pepsi este facut cu fructoza si nu cu apiinvert !!!!

pharaonu75

Pai numai albinele mele sa manance F40?? Eu de ce nu??? =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: pharaonu75 din Decembrie 19, 2011, 08:42:46 PM
Pai numai albinele mele sa manance F40?? Eu de ce nu??? =))
si cat ai mai mancat tu pana acuma fara sa stii...
sa fim noi sanatosi
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

andrei_georgian

asa sunt unii.....''padure fara uscaturi nu exista''
probabil se gandesc la faptul ca daca fac rau cuiva o sa aiba de castigat, sau fac asta din ura, ca nu pot ajunge unde au ajuns altii , sa le fie rusine!!!
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.

PACO

Problema cu Dan Puisoru s a rezolvat: a inceput sa si acuze prietenii cei mai buni ca l au turnat, facandu se astfel de rusine pe el cat si punand intr o situatie penibila pe altii nevinovatii.mai are pe Romikele sa l acuze.

D006

Poate el se simte usurat acum dar cei pe care i-a acuzat pe nedrept nu pot uita gestul sau !

D006

Hai sa o dam pe fata , il cunosc de peste 10 ani in acest timp l-am considerat ca fratele meu ca apoi sa-mi spuna ca l-am turnat la garda ! M-ai bine ma injura , ma scuipa dar sa nu ma acuze ca sunt turnator . Pe mine precum si pe intreaga mea familie ne-a durut rau de tot aceasta acuzatie nefondata.  Eu am fost crescut intr-o familie unde orice vorba nu trebuia sa rasufle in public si cu atat mai putin la baietii cu ochi albastrii . Eu pana acum am avut cred ca mai mult de 5 controale de la ANAF mereu am dat amenzi si bani cu caruta dar nu am acuzat pe nimeni , asa este sistemul.
   O lege din batrani spune ca mai bine sa-ti scape 10 hoti decat sa acuzi un om pe nedrept ! Dan a uitat aceasta lege !

PACO

intr adevar nu cunosc exact problema, dar eu vorbeam de un principiu exact cum ati zis si dumneavoastra.civilizat era sa discute prima data cu persoanele pe care le banuia si nu intai sa spuna la toata lumea pe cine banuieste si apoi persoanele respective sa afle de la altii ca sunt banuite.

filip

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 25, 2012, 05:45:40 PM
  Hai sa o dam pe fata , il cunosc de peste 10 ani in acest timp l-am considerat ca fratele meu ca apoi sa-mi spuna ca l-am turnat la garda ! M-ai bine ma injura , ma scuipa dar sa nu ma acuze ca sunt turnator . Pe mine precum si pe intreaga mea familie ne-a durut rau de tot aceasta acuzatie nefondata.  Eu am fost crescut intr-o familie unde orice vorba nu trebuia sa rasufle in public si cu atat mai putin la baietii cu ochi albastrii . Eu pana acum am avut cred ca mai mult de 5 controale de la ANAF mereu am dat amenzi si bani cu caruta dar nu am acuzat pe nimeni , asa este sistemul.
   O lege din batrani spune ca mai bine sa-ti scape 10 hoti decat sa acuzi un om pe nedrept ! Dan a uitat aceasta lege !
Cum e treaba cu ANAF-ul?
Ai gresit ori nu,cand vin baietii in control platesti.
Eu nu fac diferenta intre :'am dat amenzi si bani"
Ori ai luat amenzi si ai dat bani ori????????????????? :D
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

O data te amendeaza pentru o anumita contraventie apoi cand ia la puricat actele gaseste ca tu ai pagubit bugetul statul cu Y lei asa ca dupa control ai de platit amenda plus Y lei + dobanzi si penalitati .

mape 48-petru manea

Mai,mai ca sa vezi  cine s-ar fi gandit  :redcard:

D006

Mie imi pare rau ca Dan a aplecat urechea la oameni dusmanosi si bolnavi la minte care mor de ciuda pe succesul nostru si vor sa ne vada certati . Dar sa nu uite acesti bolnavi ca NU MOR CAII CAND VOR CAINII !!!!

PACO

Asta e si motivul pt. care imi pare si mie rau pentru ca turnatorul s ar putea sa fie acel cineva care capuseaza apicultura romana de zeci de ani, asociatia mamut care nu uita si nu iarta nici o data.
   asistand la o discutie publica s a ridicat problema existentei atat de multor asociatii, respectivii fiind foarte nervosi ca nu si mai vand produsele, de aceea s a bagat si obligativitatea cumpararii tratamentelor anti varooa prin PNA odata cu cumpararea de familii.
  ce sa mai zic, au uitat cand i au dat cu politia afara, au uitat cand  au sarit la gatul Domnului Prahoveanu, au uitat in ce hal vorbea pe forumuri despre ei.
    de aia zic ca turnator poate fi oricine dar tare mi ar parea rau sa fii cei la care ma gandesc eu si sa le si reuseasca sa i invrajbeasca pe Dragos cu Dan.

PACO

sincer nici nu stiu ce sa mai cred, am auzit ca Dan, pe langa Dragos ,mai banuie si alte persoane cu care vad ca acum organizeaza targuri.