Nesimtitii de langa noi.

Creat de romikele, Noiembrie 21, 2011, 08:57:11 AM

« precedentul - următorul »

D006

Frate cred ne asteapta vremuri mai cretine decat pe timpul lui "plumbuitu" de o sa ne fie frica si de ce postam pe aici !

relutu

Exact la asta ma gandeam si eu.Oricum sa stiti ca va stimez f mult D-nu Dragos si fiind incepator in apicultura am invatat multe din videoclipurile dvs.

sanduandi

Salut, in anii 69-74 faceam pastoral cu 100 de stupi din 150 deh trebuia sa dai cota. Am intilnit atitea javre asa ca sunt lamurit de apicultori de genul asta care vin si culeg albinele. Vin cu roi si pleaca cu familii puternice. Avea bunicul o vorba.......sa te feresti de stupari ca de militie........si asa am facut.
Viata e atit de scurta ca nu ai timp sa o traiesti.

victor s

Citat din: sanduandi din Decembrie 14, 2011, 11:52:04 AM
   Avea bunicul o vorba.......sa te feresti de stupari ca de militie........
mare adevar grait de bunicul... cred ca ar trebui scris cu litere mari...foarte mari ! (pentru a nu fi uitat niciodata !)
ACEEASI APA CARE MISCA MOARA, O SI DISTRUGE !

nicomico

Da ave-ti dreptate ca trebuie sa ne rugam pentru "sanatatea mentala" a dusmanilor.Daca sunt sanatosi la cap isi vad de treaba lor si se rusineaza de prostia lor.Dl Puisoru sunte-ti un om deosebit nu cedati asa usor!!!!!!!!!!!In plus aveti multe persoane de buna credinta in jurul dv. :hi:

pharaonu75

Sunt convins ca Dan Puisoru nu va renunta... are microbul apicol in sange si este un luptator.
Pot chiar sa pun pariu ca la anul targul de la Ramnic va fi mult peste cel de anul acesta!
Stiti fraza aia a filosofului german Friedrich Nietzsche  "ceea ce nu ma omoara ma face mai puternic".
I se potriveste de minune! =D>
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

apispuisoru

Multumesc tuturor apicultorilor pentru incurajarile si aprecierile facute,va doresc tot binele din lume,sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
           Sincer sa va spun am asteptat reactiile dumneavoastra la ceea ce m-i sa intamplat dar asteptarile mele au intrecut orice limita.Stiti ca eu nu le am cu internetul nu imi place, familia si  apicultura o iubesc mai presus decat orice,dar din respect fata de dumneavoastra l-am rugat pe fiul meu Raducu sa scrie aceste randuri de multumire din inima pentru toti prietenii care ma iubesc cu adevarat.
    Telefoanele au sunat zile in sir,nu pot sa spun decat un singur lucru AM PRIETENI CU ADEVARAT,prieteni care ma suna din tara din strainatate care imi multumesc ca i-am invatat apicultura de la distanta prin filmele mele,prieteni care nu ma cunosc personal dar ma iubesc,ma respecta si  traiesc alaturi de mine ca o albina.Pe aceasta cale ii multumesc in mod deosebit lui pharaonu75 pentru cuvintele sale la adresa mea,m-a ghicit, "ceea ce nu ma omoara ma face mai puternic" super destept tipul stie ca sunt un om puternic si cu caracter,sa stiti ca toti ati pierdut pariul cu el:1-2 Decembrie atat timp cat traieste Dan Puisoru va fi si va ramane Ziua Apicultorului Ramnicean-organizator SC.PUISORU APIS.SRL ,deci pe acesta cale va invit de pe acum  la cea de-a 4 editie a zilei Apicultorului Ramnicean 2012 care se va desfasura in aceeasi locatie iar ca dimensiune.....................................vorba prietenului meu pe viata pharaonu75.
         Prietenii la nevoie se cunoaste ,,nu mor caii cand vor cainii,, va iubesc,va respect multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
                         Sarbatori fericite si La multi ani!!! : sampanie: : sampanie:

PS: Am uitat sa va spun ceva important: de astazi 14.12.2011 secretarul Asociatiei Apicultorilor Profesionisti Albina Ramniceana este domnul Roman Mihai zis Romikele felicitari este un prieten si un om deosebit ,iar pe data de 26.12.2011 va avea loc Adunarea Generala a Asociatiei in aceeasi locatie unde s-a desfasurat targul apicol. Va asteptam cu drag, al vostru prieten pe viata Presedintele Asociatiei Apicultorilor Profesionisti Albina Ramniceana-Puisoru Danut. :hi:
       :hi: :hi: :hi:

pharaonu75

Vreau sa mentionez ca l-am vazut pe Dan Puisoru, "in carne si oase", de doua ori... pe 24 martie 2011, la targul de la Blaj, cand ne-am strans mana si pe 30 aprilie, tot anul asta, in trecere, cand am fost in vizita la Ramnicul Sarat la Dragos!
Virtual insa l-am vazut de sute de ori, prin intermediul filmelor-scoala pe care le-a facut!
Singurele cuvinte pe care le-am schimbat au fost telefonic, dupa nefericitul eveniment despre care am tot vorbit aici, cand omul era inconjurat de prieteni... si incerca sa uite ca altul, pe care il crezuse tot prieten, l-a lovit miseleste!

Ceea ce am scris aici despre el reprezinta felul in care eu l-am perceput, prin prisma faptelor sale.
Imi pare omul dispus sa ajute pe oricine, oricand, iar targul de la Ramnic simt ca l-a facut nu pentru a-si gadila vreun orgoliu, ci pentru a "strange ghemul" apicultorilor, la zi mare, asa cum ii place sa spuna!

Felicitari pentru optimism si pentru ca va continua traditia (inceputa tot de el).
The show must go on!

Sa te tina Dumnezeu sanatos si sa organizezi inca vreo 30-40 de editii ale targului! Ca nu ne suparam!
:hi: %%- : sampanie:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

PACO

eu nu am auzit niciodata in 30 de ani de apicultura ca garda financiara sa se lege de apicultura, eu cred ca in cazul lui Danut situatia este mai delicata si nu are treaba cu apicultura.

pharaonu75

Citat din: PACO din Decembrie 16, 2011, 10:34:35 PM
eu nu am auzit niciodata in 30 de de apicultura ca garda financiara sa se lege de apicultura, eu cred ca in cazul lui Danut situatia este mai delicata si nu are treaba cu apicultura.

Dar de salarii taiate cu 25%, de TVA 24%, de spitale inchise, de oameni morti de foame, ati auzit?
Va mai mira ceva?

relutu

Sper sa fie asa D-nu Pharaonu75.

Florin-braileanul (FlorinI)

fratilor.... DESTEPTAREA....
aici e topicul cu nesimtiti
puisorul si romikele trebuie MUTATI URGENT la topicul "OAMENII de langa noi"

faraoane executarea!  :wink:

mihai romikele, dane puisor si dragos gavrila
ce mama naibii sunteti toti din ramnicu sarat?
dar daca va aduceti aminte basmul cu fata care isi iubea tatal rege "ca sarea", asa sunteti si voi ramnicenii sarati, dar buni ca sarea in bucate
intrebati gospodinele. ca nici un dulce nu e dulce, daca nu pui si putina sare
indulciti mierea si zilele forumistilor cu stiinta voastra
sa fiti iubiti si sa aveti ce imi doriti
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

pharaonu75

Citat din: Florin-braileanul (FlorinI) din Decembrie 19, 2011, 01:30:51 AM
...
faraoane executarea!  :wink:
...

Pe cine sa execut?!?! =)) =))

P.S. s-a rezolvat, Florine! Ramai dator cu un Pepsi! :wink2:

PACO

Citat din: pharaonu75 din Decembrie 16, 2011, 10:49:29 PM
Citat din: PACO din Decembrie 16, 2011, 10:34:35 PM
eu nu am auzit niciodata in 30 de de apicultura ca garda financiara sa se lege de apicultura, eu cred ca in cazul lui Danut situatia este mai delicata si nu are treaba cu apicultura.

Dar de salarii taiate cu 25%, de TVA 24%, de spitale inchise, de oameni morti de foame, ati auzit?
Va mai mira ceva?

am auzit de toate acestea dar vorbind cu cineva da la garda mi a spus ca amenzi in asemenea cuantum nu se pot da asa ca sunt inspectorii tampiti, amenzile semana cu cele aplicate pt. s.r.l urii, s.a. uri etc si nu pt. un amarat de pfa pt. apicultura. daca te uti pe forum referitor la impozit la fel o sa vezi unii care cica au fost impozitati pt. apicultura dar niciunul nu scaneaza o decizie de impunere sau vre un act din care sa reiasa asta .

pharaonu75

Nu vreau sa intru in polemici pe subiectul Garda Financiara...
este arhi-stiut ca daca ti-a venit Garda la usa, nu pleaca pana nu iti da o amenda, indiferent pentru ce... fie ca nu ai actele in regula, fie ca nu ii place de ochii tai, fie ca a venit cu "dedicatie"... fie ca asa i s-a dictat sa actioneze... fie ca al tau contabil nu este nevasta/sora/mama/ fiica vreunuia de la Garda, deci nu trag ei malaiul de la tine... fie ca nu platesti "taxa de protectie" la ei!

Nu am auzit pe nimeni care sa fie controlat de Garda si sa nu fie amendat!
Oare in tara asta toti sunt tampiti? Oare este un haos total in actele firmelor romanesti?

Nu vreau sa se creada ca am ceva impotriva Garzii Financiare... este o institutie foarte utila, insa in foarte multe cazuri nu actioneaza in interesul statului, asa cum este normal, ci in interesul personal al inspectorilor sau al sefilor lor.

Stiu firme pe la care au trecut, au dat amenzi de 10.000 lei, dupa care patronul a inteles mesajul si "cotizeaza" periodic la cine trebuie... Concluzia, de vreo 4 ani nu a mai fost verificat, desi inainte veneau lunar.
Altul si-a concediat contabila si la sugestia cuiva de la garda, a angajat-o in locul ei pe sotia unui inspector... Concluzia, nu a mai fost controlat de ani buni... iar patronul spune ca actele contabile ii sunt vraiste, dar cine sa ii controleze contabila??