TARGUL MIERII-CAMPINA 2012

Creat de viorel55, Noiembrie 13, 2011, 05:23:40 PM

« precedentul - următorul »

bucovineanu

Au dat aseara la tv, unul care a baut in vreo 24 de secunde 1,2 sai 1,4 kg de miere, la concurs. Oare ce a facut noaptea trecuta?  :smile:

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: pharaonu75 din Februarie 26, 2012, 10:34:48 AM
Nu ne arata si noua nimeni cateva poze?

ai rabdare, ca inca nu s-a terminat targul...
poate o sa puna si filmulete de pe la sedinte...
sper...
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

tassevasi

Citat din: bucovineanu din Februarie 26, 2012, 11:35:38 AM
Au dat aseara la tv, unul care a baut in vreo 24 de secunde 1,2 sai 1,4 kg de miere, la concurs. Oare ce a facut noaptea trecuta?  :smile:

Cred ca a vomitat-o ,ca altfel dadea de dracu. :D

filip

Citat din: tassevasi din Februarie 26, 2012, 01:29:38 PM
Citat din: bucovineanu din Februarie 26, 2012, 11:35:38 AM

Cred ca a vomitat-o ,ca altfel dadea de dracu. :D
O fi fost sirop dres cu lamaie.Mierea nu-i fluida sa alunece asa repede pe gat :rotfl: =)) =))
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Sa stiti ca respectivul a inghitit respectiva cantitate de miere , nu a vomitat si a fost supravegheat pentru a nu intra in coma hiperglicemica. Senzatia mea este ca omul sufera de un dismetabolism care ii permite sa ingurgiteze atata miere in asa scurt timp.

dragose... hai cu pozele, filmele, impresiile...

POSTASUL

Citat din: dragos2006 din Februarie 26, 2012, 04:06:24 PM
Sa stiti ca respectivul a inghitit respectiva cantitate de miere , nu a vomitat si a fost supravegheat pentru a nu intra in coma hiperglicemica. Senzatia mea este ca omul sufera de un dismetabolism care ii permite sa ingurgiteze atata miere in asa scurt timp.
Dragos fiind medic inseamna ca stii ; , am mancat si eu miere  , dar nu pe pariu  ;un borcan de miere de 800g  al beau ca pe apa  , bineiteles cand e fluida  , nu mai zic de celelalte bunatati cate kile dau pe gat  =))  =))
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

pharaonu75

Citat din: Florin-braileanul (FlorinI) din Februarie 26, 2012, 12:34:24 PM
Citat din: pharaonu75 din Februarie 26, 2012, 10:34:48 AM
Nu ne arata si noua nimeni cateva poze?

ai rabdare, ca inca nu s-a terminat targul...
poate o sa puna si filmulete de pe la sedinte...
sper...

Uite ca a trecut si ziua de luni si... nimic? nimic?
Vrem poze! Filme! Barfe! =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

acum ceva timp in urma, in gluma mi-am oferit disponibilitatea de fotograf amator, dar si apicultor, si solicitam de la cei ce organizeaza targuri sa imi platesca deplasarea si masa, iar eu sa imortalizez si sa promovez pe forum evenimentul

cred ca trebuie sa reiterez gluma, dar in mod serios, deoarce vad ca nimeni nu a facut poze, desi am inteles ca a fost un targ cu rezultate pozitive din toate punctele de vedere : vanzatori multumiti, apicultori fericiti, organizare reusita

deci?

subsemnatul imi ofer maiestria fotografica in slujba organizatorilor de targuri apicole, ce isi promoveaza evenimentul pe acest forum, contra transport (contravaloarea), masa si casa, incercand sa nu las momentele importante sa se piarda fara a avea marturia desfasurarii lor

0726.111.333 e tel la care va stau la dispozitie

D006

Targul de la Campina este cea mai complexa manifestare apicola organizata pe teritoriul Romaniei , Felicitari oranizatorilor in frunte cu domnii Iosif Viorel si Apostolescu care au facut eforturi mari pentru un eveniment de nivel european . In trei zile si doua nopti am dormit foarte putin , multe intalniri , multe evenimente.
  Cu aceasta ocazie a avut loc si o intalnire a procesatorilor care vor sa transfere o parte din pierderile lor asupra producatorilor,

iftimie

Alaturi de Dragos,in plovar cu dungi mi-am recunoscut un client din Rimnic,pe d-l Damian.
oricind la dispozitia apicultorilor ,in vedere construirii unei remorci,platforme sau container apicol,proiecte omologare RAR,livrare piese schimb si de cirlige de remorcare!

GIMS

romikele

Citat din: iftimie din Februarie 28, 2012, 09:43:29 AM
Alaturi de Dragos,in plovar cu dungi mi-am recunoscut un client din Rimnic,pe d-l Damian.
L-ati recunoscut dupa plovar sau dupa pahar?  :rotfl:

iftimie

Pentu ca nu am participat,l-am recunoscut doar dupa plovar.
Apropo,interesanta doleanta lui Florin,ptr. imortalizarea momentelor.Ca vrea o casa si-n Cimpina,am inteles.Dar nu face nici o mentiune referitoare la patul cu suflet.Cred ca a omis,asa ca i-am reamintit,sa stie omul ce mai trebuie inclus.Sa fie meniul complet !
Dar ptr. asta,trebuie sa dea o tuica mica-n gara mare.
oricind la dispozitia apicultorilor ,in vedere construirii unei remorci,platforme sau container apicol,proiecte omologare RAR,livrare piese schimb si de cirlige de remorcare!

GIMS

pharaonu75

Citat din: dragos2006 din Februarie 28, 2012, 07:57:21 AM
...
Cu aceasta ocazie a avut loc si o intalnire a procesatorilor care vor sa transfere o parte din pierderile lor asupra producatorilor,

Poti detalia?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006