Caut manager stupina

Creat de Bătrânul, Noiembrie 01, 2011, 08:39:17 AM

« precedentul - următorul »

Bătrânul

Caut manager pentru 10 stupine de 100- 200 familii de albine fiecare. Asigur tot ce este necesar. Astept propuneri de contract alatur de C.V.   Sint Batrinul alatur de Fabrica de stupi Tg. Secuiesc si propunerea este foarte seriosa. Sper ca si a voastra sa fie la fel.

D006

Cred ca mai intai ar trebui sa prezentati cele 10 stupini , macar locatie si tip de lada folosita  si apoi sa intrebati daca vrea cineva sa fie manager .

Bătrânul

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 01, 2011, 03:38:12 PM
   Cred ca mai intai ar trebui sa prezentati cele 10 stupini , macar locatie si tip de lada folosita  si apoi sa intrebati daca vrea cineva sa fie manager .
Mai doctoras de tara muritor de mal praxis iarasi te iei de mine. Tu nu iesti decit unul care murea de foame din meseria lui de doctoras de tara. In stuparit nu esti decit operator de filmulete. Daca ma apuc si analizez stiinta ta de stupar ajungi mai rau decit ai facut tu cu profesorul on line.  Ma inveti tu pe mine cum se organizeaza o afacere???? Mai puiul vitei de vie , IAR SA FACUT VINUL ???? :limba:

CRISTIAN71

Cind plec in Bacau la socri mei traseul este pe Brasov- Tg.Secuiesc- Bacau. Vreau sa spun ca in apropierea orasului Tg. Secuiesc anul acesta la culturile de rapita (si erau citeva hectare ) n-am vazut niciun stup . De ce oare? Sa fie lumea mai rea sa nu te primeasca cu stupi ? Ca la noi prin Prahova nai loc sa-ti asezi stupi la rapita si nu numai !

teo

culturile de rapita din zona Tg. Secuiesc se suprapun cu inflorirea salcimului ,si se pleaca in general la salcim .Iar in legatura cu batrinu va asigur eu ca stie ce vorbeste.

CRISTIAN71

Citat din: romikele din Noiembrie 01, 2011, 07:21:27 PM
Care e legatura cu subiectul???

Pai din 10 stupine nu amplaseaza niciuna pe acolo ?
Ma gindeam eu sa ma duc acolo dar e tare departe ! :zzz:
Daca nu ma insel am vazut culturi de rapita pe 22 iulie cind am trecut pe acolo !

CRISTIAN71

Unde e treaba simpla la 160 km ? :zzz:

Bătrânul

Citat din: CRISTIAN71 din Noiembrie 01, 2011, 07:02:35 PM
Cind plec in Bacau la socri mei traseul este pe Brasov- Tg.Secuiesc- Bacau. Vreau sa spun ca in apropierea orasului Tg. Secuiesc anul acesta la culturile de rapita (si erau citeva hectare ) n-am vazut niciun stup . De ce oare? Sa fie lumea mai rea sa nu te primeasca cu stupi ? Ca la noi prin Prahova nai loc sa-ti asezi stupi la rapita si nu numai !
Salut Cristian ! Rapita la Tg Secuiesc incepe chiar de la curtea fabricii de stupi Tg. Secuiesc. De aceia nu ai vazut stupii. Alta la mina eu nu am afirmat ca azi avem 2000 de stupi. Avem intelegere cu multi stupari pentru schimb de stupi  cu roiuri de albine in primavara. Inca mai putem bate palma cu oricine pe aceasta tema.  Am in plan sa infintam stupine chiar in tarile uniunii europene si sa facem vetre de iernare de exemplu in Cipru sau Turcia . Deci am daca vreti stupi la schimb cu roiuri asteptam propunerile voastre !  :hi: :hi: :hi:

milu56

Pot sa iti ofer vetre de iernare aici unde nu scade temperatura sub zero grade .

Bătrânul

Citat din: milu56 din Noiembrie 02, 2011, 08:13:10 AM
Pot sa iti ofer vetre de iernare aici unde nu scade temperatura sub zero grade .
Multumesc! Care este pretul minim a terenurilori pe malul marii cu si fara utilitati????

milu56

Daca esti interesat cu adevarat eu pot sa iti ofer locuri langa marea mediterana pentru iernare pana la 2000 de stupi fara probleme pretul nu e mare dar trebuie amenajate locurile pentru a facilita incarcarea si descarcarea stupilor.

Bătrânul

Citat din: Batrinul din Noiembrie 02, 2011, 10:15:19 AM
Citat din: milu56 din Noiembrie 02, 2011, 08:13:10 AM
Multumesc! Care este pretul minim a terenurilori pe malul marii cu si fara utilitati????
Nu ai raspuns la intrebari ! Eu intrebam de preturile de cumparare cu si fara facilitati adica doua cifre ^:)^

milu56

Nu prea vor sa vanda in perioada de criza dar pretul unui ha.de pamant este in jur de 5 mii de euro acuma bineinteles in zone neconstruibile.

Bătrânul

Cu mare probabilitate Manager va fi IOAN GUIST ( alias pupemea) Cei care doresc sa invete meserie sub indrumarea lui la el trebuie sa tine palaria in mina  :hi: :hi: :bzz:

iordaconiu dan

pentru zona oltenia - Gorj? proprietate 5 locatii zone distantate - 2 culesuri salcam, cules bun faneata, zona complet nepoluata/necultivata ind. fara pesticide...