buletinul apicol al lui marinlm64

Creat de marinlm64, Octombrie 30, 2011, 09:28:09 PM

« precedentul - următorul »

morozan simion

eu folosesc stupul dadant rama de 1/1,1/2 si 2/3 , la fiecare rama cate 4 capse de 35 mm(adica una pentru fiecare colt) apoi insarmez rama si pe vertical si pe orizontal(4 pe verticala si 3 pe orizontala la rama de 1/1 la celelalte 3 pe orizontala si 4 pe verticala) cu sarma de inox, capse si tine foarte bine

morozan simion

da, magazie de 3/4(inaltimea ramei de 232 mm)

marinlm64

morozan simion

G. Iulian

marinlm64

stefan1

Marine, m-a prins flama de la sudura ta!   :bravo:   :hi:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Kiwi Bee

Citat din: morozan simion din Octombrie 20, 2013, 12:30:05 PM
da, magazie de 3/4(inaltimea ramei de 232 mm)

Ca si un Langstroth 1/1 .....cutii grele cind sint pline de miere

marinlm64

marinlm64

cornelioandanciu

Va multumesc pentru bunavointa de a  arata cum lucrati! Si pentru muzica frumoasa care intregeste farmecul filmelor dumneavoastra. Iernare usoara va doresc!
Va salut.

marinlm64

bismark

Buna,Marine impachetare ca la carte cu miere suficienta si este normal sa nu mai ai nevoie de hranire de completare.La pavilion ai ramele in pat cald si aici vad ca ti-ai schimbat metoda in pat rece?, si vad ca scoti ramele cam greu.Referitor la impachetare cei din  margine sint cu un perete rece nu vor suferi ca vad ca e cam subtire?. Mi-am placut metoda ta pentru diafragme de poliester in interiorul unei rame si invelite in hirtie.Cred ca o voi face si eu la anul daca vor roade din poliester.In rest sanatate si iesim cu bine in primavara.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

marinlm64