• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

buletinul apicol al lui marinlm64

Creat de marinlm64, Octombrie 31, 2011, 12:28:09 a.m.

« precedentul - următorul »

gelu

  :sad:...ori  ,,operatorul de sunet,,a lu nea Marin a incurcat butoanele ori laptopul meu are inceput de sfarsit....cert e ca in afara de muzica de fond n.am auzit nimik...a mai patit cineva asa?... ^:)^ :hi: :hi: :hi:

dan sebastian

Se aude si merge impecabil. Si din Serbia la Gorj tot sunt vreo 300 km. Cred ca ai tu probleme cu placa de sunet sau ai sparte difuzoarele la boxe.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

popik50

Frumos, se vede ca are experienta in domeniu :bravo:

gelu

Ianuarie 15, 2014, 03:50:06 a.m. #1263 Last Edit: Ianuarie 15, 2014, 12:47:16 p.m. by romikele
Citat din: dan sebastian din Ianuarie 15, 2014, 01:50:22 a.m.
Se aude si merge impecabil. Si din Serbia la Gorj tot sunt vreo 300 km. Cred ca ai tu probleme cu placa de sunet sau ai sparte difuzoarele la boxe.

daca mai pui un zero.n coada afli distanta pana la mine...oricum  :thanks: ptr. promtitudine si mii de scuze lu Mr. Marin c.am putut sa ma indoiesc de calitatea tehnologiei din dotarea  m,nealui....problema era aici, cand ploua scade semnalul de la upc...una peste alta am facut o vizionare ,,blitz,,... =D> =D> :bzz: :hi: :hi: :D

marinlm64

iata ce face un stupari iarna

bismark

    Frumos, Marine si eu am avut acest hobi cindva si mai am si acum seturi de pensule si culori. Tot zic sa mai exersez dar nu prea mai am timp,poate la vara cind oi fi la plaja sau la tratament.Succes in continuare si liniste sufleteasca deplina. Se spune ca omul cind priveste un tablou sau o floare sufletul lui se afla in rai.De aceea noi astia care iubim florile, albinile si culorile sintem oameni buni.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

marinlm64

mulţam frumos ..sănătace numai bine  :hi:

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)
Sun Photo     YouTube

stefan1

Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Kiwi Bee

Interesant,vezi de exemplu min1:54.
Nu am vazut la Marin diafragma si ce frumos ai ierneaza albinele, iar altzii nu pot face apicultura fara diafragma.

stefanm

Da, nu are diafragma,cuibul nu e strans dar stupul e plin de miere si mai are si o alta rama cu miere deasupra.Hrana albinei ramane totusi mierea.Lasi miere multa in stup ,nu ai probleme peste iarna.Dai "apipixuri" ai probleme la iernare.Am invatat multe din filmuletele acestui om minunat.
"Sanatace" lui si tuturor forumistilor %%-
cea ce stiu e ca nu stiu nimic! Socrate

marinlm64

aceasta icoana o donez la Biserica din Toracu Mic...

cipik

Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

marinlm64


istodorescu vasile

un tratament antivaroa foarte eficient. a prins domnul MARIN astazi temperatura peste 12 grade , si a efectuat o lucrare foarte importanta pentru albine . citi dintre apicultorii ce au avut peste 12 grade s-au gindit sa faca un tratament antivaroa astazi? va asigur ca sint putini cei ce s-au gindit. asta este deosebirea intre un stupar oarecare, si unul care are instinct pentru lucrul facut la timp. multi, adica majoritatea, fac acest tratament in martie sau aprilie, si eficienta este cam aceeasi cu frectia la piciorul de lemn, fiindca acarienii ramasi de la tratamentele din toamna , acum sint vulnerabili fiindca nu este puiet , insa in martie -aprilie, acestia se afla pe puietul capacit, si tratamentul nu are nici un efect. :bravo: