cuie sau holsuruburi

Creat de brianoo_bz, Octombrie 25, 2011, 10:18:28 AM

« precedentul - următorul »

4unix

Buna, cand vreau sa indrept cele doua muchii intalnesc fenomenul, muchia indreptata pe abricht este usor curbata.Nu inteleg cum daca trec scandura prin doua plane paralele sa obtin o curba, asta bate matematica  :uimit:

Merci mult.

roi_ag

Nu are nimic abrichtul . Asa imi iese si mie . Dupa  ce  iau cantul celalalt la circular il iau si pe
asta tras la abricht tot la circular.

4unix

Scuze, scandura are 1 m lungime nu am loc sa lucrez cu scandura mai lunga.

4unix

Deci e un rezultat normal cu rezolvarea: o data in ahrict si de doua ori in circular?

Merci mult. :hi:

tassevasi

Incearca sa reglezi masa ,o mai ridici putin .

roi_ag

Citat din: 4unix din Ianuarie 23, 2012, 09:50:36 PM
Deci e un rezultat normal cu rezolvarea: o data in ahrict si de doua ori in circular?

Merci mult. :hi:
Da  :hi:

4unix

Acum m-am lamurit, va multumesc tuturor.

Numai bine! :thanks: :hi:

miere dulce

sotul meu este tamplar si mi-a zis sa va spun :capatul de la masa de reglaj ,atunci cand este prea jos face scobitura la mijloc,candeste prea sus face burta la mijloc ;deci trebuie reglat capatul de la masa

4unix

Imi cer scuze, dar nu am inteles, va referiti la adancimea de aschiere sau la alt reglaj, nu sunt de specialitate si nu inteleg ce este capatul de la masa de reglaj.

Va multumesc. :hi:

miere dulce

adica ,capatul dinspre tamplar ma scuzati de cacofonie

miere dulce

capatul dinspre cutite ramane asa cum este si se regleaza celalalt capat

marius_vfp

acolo nu e cacafonie ,ai pus virgula si e in regula

problema cred ca vine si de la cata presiune se exercita asupra materialului , dupa ce patrunde pe masa de dupa cutite trebuie apasat mai tare pe ea si nu pe cea dinspre utilizator , totusi 1mm la lungimea de 1000 mm e eroare prea mica .
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

marius_vfp

Citat din: miere dulce din Ianuarie 23, 2012, 10:25:16 PM
capatul dinspre cutite ramane asa cum este si se regleaza celalalt capat
adica se regleaza paralelismul celor 2 mese . ramane de discutat decalajul de lucru.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

tassevasi

Masa e facuta din 2 parti ,cea din fata de cutita si cea de la tine (cel ce lucreaza )
Aceasta la rindu-i se poate regla si la cutite si la capatul unde se lucreaza  ori are reglaj pe toata masa .
Toate se pot regla ,se pierde mult timp si cu multe probe cu material, dar cu multa rabdare se rezolva .
Numai bine .

4unix

Da, se pare ca mai am tare multe de invatat. Voi lista toate raspunsurile si voi experimenta cu ele langa mine.

Va multumesc mult pentru ajutor si daca apar pareri noi sunt bine venite. :hi: