cuie sau holsuruburi

Creat de brianoo_bz, Octombrie 25, 2011, 10:18:28 AM

« precedentul - următorul »

Dani V.

Normal ca trebuie slefuit inainte sa fie vopsit. si nu ar fi rau sa fie slefuit si intre straturile de vopsea  :D
Ce nu o facut bine cel din film cu prinderea corpului este ca a tras corpul in unghi dupa ce a prins holsuruburile
ceea ce nu se face.
Se trage la unghi pe urma se prinde corpu cu holsuruburi

milu56

Slefuire elemente inainte de ansamblare si retusare dupa ansamblare apoi vopsit.

milu56

Pentru stupii suprapusi ar fi mai bine ansamblarea corpurilor sa se faca in tincuri alta rezistenta:

mariancristian

:happy_birthday: Holtsuruburi da (pt lemn), negresele se rup f usor, puteti incerca, decit negrese mai bine cuie (sunt bune si estea la montaj dar apoi musai intarit cu cuie ) - parerea mea :hi:

cornelioandanciu

Citat din: romikele din Octombrie 30, 2011, 12:33:32 PM
Nu crapa scandura daca este pregaurita cu un burghiu mai mic in diametru.
Mie mi s-a rupt burghiul in timp ce o gauream,atunci in loc de burghiu am folosit un cui pe care l-am prins in mandrina masinii de gaurit(dupa ce i-am retezat capul),  merge fara probleme.
O alta solutie pentru cei ce pe moment nu au holzsuruburi ar fi baterea cuiului in varf, pentru ca acesta sa devina bont, la 20 mm grosimea scandurii aceasta nu mai crapa.
   La fundurile de stupi eu folosesc obligatoriu holzsuruburi, deoarece pe un astfel de fund uneori stau si 60 kg, deci trebuie rezistenta.
Va salut.

orbanstefan64

de la montaj cu capse la impregnat si vopsit

tassevasi

Ooo ce treaba buna fac astia ,  la ei de la asamblat pina  la uscat dureaza citeva minute , la noi.....nu mai zic nimic . :rusine:
Numai bine .

pharaonu75

Citat din: orbanstefan64 din Ianuarie 01, 2012, 09:06:06 PM
de la montaj cu capse la impregnat si vopsit

Stefane, sa iti aduca anul 2012 si tie o astfel de linie de productie! %%-
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

orbanstefan64

CRISTIAN71

LA MULTI ANI !
Mare inginerie ! :limba:
Dar ala din fundal cu tigara in ,,bot " ce face : cumva cuti de porumbei !?:)

pharaonu75

Cred ca nici el nu stie ce face! =)) :rotfl: =))
Pare a fi mai mult o cutie postala... sau o varianta de stup on-line! :D :D
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

orbanstefan64

voi nu vedeti ??? sudeaza cu electrozi de molid  =)) =)) =))

milu56

4unix

Buna,
Revin cu o problema care ma framanta de cateva zile si careia nu i-am gasit solutia, pentru a indrepta marginile scandurii trag intai un cant pe abricht si apoi indrept a doua margine in circular, ce ma nemultumeste este faptul ca muchia indreptata pe abricht nu iese dreapta ci prezinta o curbura cu adincimea de aprox. 1mm poate chiar mai mare. Nu inteleg ce se intampla, abrichtul este un matrix cumparat acum 4 luni si folosit pe max. 0,2mc de scandura, nu cred ca poate fi vorba despre uzura, cred ca tehnica mea este de vina dar nu stiu cum sa o imbunatatesc sau poate rezultatul este unul normal si sunt eu prea exigent, nu stiu ce sa cred.
Daca ma puteti ajuta va sunt recunascator. Atasez si un link catre abricht ca sa vedeti despre ce unealta vorbesc si sa va puteti face o idee.
www.matrix-direct.ro/?x=produs&id_p=35

Va multumesc.

tassevasi

Fa-ma sa inteleg mai bine ,uite ce am inteles eu .Ca tu atunci cind vrei sa faci dreapta  scindura (grosimea, muchia de 2,5mm) nu i-ti  iese , asa e ?.
Zici ca  are o scobitura cam de 1mm .
Cit e de lunga scindura nu ai zis .
  De regula se face burta pe muchie  .
Totul  se datoreaza reglajului masinii, poate tu ai reglat sa ei f mult material , umbla la reglaje sa ei mult mai putin , eventual verifica daca cutitele sunt bine fixate sa nu aiba jocuri.
  Repet totul e din reglaj .
Numai bine