cuie sau holsuruburi

Creat de brianoo_bz, Octombrie 25, 2011, 10:18:28 AM

« precedentul - următorul »

Alutus

Citat din: dan motu din Noiembrie 24, 2011, 06:32:10 PM
eu toate lazile care le am facute in ultimi 5 ani le am cu holsuruburi 3 cu 2 pe colt si va spun ca nu am probleme cu ele,fac pastoral an de an cu 7 /8 mutari si nu sau miscat desi la incarcat si descarcat am diferiti oameni,stiti voi ce gasesti la mun ca cu carca si cat au grije acei oameni la ceea ce fac,holsuruburi folosesc cele care se folosesc si la rigips de 4 cm
Ce inseamna 3 cu 2 pe colt?
Sa nu uiti Darie!

Dani V.

cred ca se refera la holsuruburi de rigips de 3,2 x40

marius_vfp

salut , eu crd ca se refera la pozitionearea suruburilor , 3 pe o latura si 2 pe cealalta pe acelasi colt .
spor la teaba .
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Dani V.

da cred ca explicatia ta e mai buna  :rotfl:

marius_vfp

multumim , pentru poza, , eu am incheiat si cu falt dublu pe ambele fete dar si cu un falt adanc pe o scandura  si cealalta fara , dar incheierea mai sigura mi sa parut cea cu falt pe fiecare latura chiar daca e mai mult de munca .spor la treaba

Dani V.

Cu falt pe ambele laturi e cel mai bine si cea mai rezistenta prindere

roi_ag

Holsuruburi la caturi 1/2

Fane

Eu creed ca negresele de 6 sunt cele mai bune parerea mea

tassevasi

Daca ai falt ca la roi_ag  merg de minune cele de 3,5 -4 cm  dar pt lemn nu pt rigips .
Numai bine

marius_vfp

fane daca spui de negrese de 6mm diametru sa stii ca-s prea groase, eu am folosit 3,5mm cu 45 de lung si tot a crapat , cele mai bune (parerea mea )sunt cele de lemn aurii se 3,5 -4 mm pe 50mm, fiecare material trebuie folosit in scopul in care a fost proiectat,  nu zic ca nus bune dar crapa scandura uneori .
spor la treaba 

milu56

Montare corp cu holsuruburi.

Dani V.

sa fim seriosi. chiar credeti ca ala lucreaza asa incet  =))
o facut asa numa pt camera ca mai sare el peste etape cand nu mai e in cadru  =))
Suruburile folosite erau de 3x50 pt lemn
negresele cum spuneau colegii o sa iti crape lemnul
sa le folosim fiecare tipuri de suruburi pt ce o fost facute

milu56

Eu le dau gaura pe urma carea holsurub

Alutus

Citat din: milu56 din Decembrie 02, 2011, 09:35:08 AM
Eu le dau gaura pe urma carea holsurub
Daca vrei calitate asa trebuie sa lucrezi. ,,Las-o mai ca merge asa'' nu se potriveste in acest caz.
Sa nu uiti Darie!

milu56

Smai mult,bine slefuit apoi vopsit.