cuie sau holsuruburi

Creat de brianoo_bz, Octombrie 25, 2011, 10:18:28 AM

« precedentul - următorul »

bee_lover

Dani V.

Eeeeee cand am deschis dimineata calclatoru ce sa vezi............... =))
Ma bucur ca v-ati distrat copios  =D> As vrea eu sa am mai putin de 90 da no asa se intampla cand nu stii sa iti pui masura  =))
Oricum pozele le-am pus ca sa vedem toti ca o combinatie de cuie, holsuruburi si adeziv bun este trainica.

Dani V.

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 24, 2011, 05:35:20 PM
Dani, am crezut ca glumesti cu saritul pe cutii, dar vad ca tu chiar ai pus ideea in practica!
Si eu care credeam ca doar mie mi-a plecat mintea cu sorcova! =))  :rotfl: =))
M-am gandit si eu ca vorba multa saracia omului asa ca am zis ca ar fi bine sa trec si la treaba  =))

Alutus

Finlandezii fac concursuri de aruncat telefoane. Producatorii de automobile  testeaza produsele lor  in poligoane si pe drumurile din Romania. D V a gasit cea mai ieftina si mai transparenta metoda de demonstrare a rezistentei unui stup  prin adaptarea la posibilitatile personale. A reusit. Eu am un amic care vine pe la mine prin stupina si ma mai tine de vorba .Tipul are cam 120 de Kg si oboseste foarte repede. Fiindca nu am un scaun la indemana se aseaza pe cate  un stup gol. Pana a invatat ca trebuie sa puna mai intai un capac peste corpul de stup mi-a faramat doua corpuri si le-a facut ...kituri  Nu mai carcotesc. Sunteti prea multi cei ce recomandati acest mod de imbinare.
Sa nu uiti Darie!

Dani V.

eugen.p

din motive tehnice am cam intarziat ,sper sa mai fie de actualitate ce urmeaza.

ajunsi la faza de asamblare nu mai punem in discutie prelucrarea subansamblelor la aceeasi grosime,falturile de inbinare sa fie paralele si perpendiculare,cea mai faina este cea cu holsuruburi  combinata cu aracet .
       ca succesul sa fie deplin trebuiesc urmati cativa pasi :
  -sa avem o strangere corespunzatoare se va da o gaura de trecere care are diametrul egal cu grosimea holsurubului ,iar daca dorim sa dea bine la finisat dam si un sanfren  la acea gaura sa pitim capul holsurubului.
   -strangerea se va efectua cu o bormasina cu strangere limitata sa nu se crape scandura.
   -in subansamblul unde se insurubeaza nu se mai da gaura daca se folosesc negresele pentru rigips (45-50)mm,sar putea sa aveti surpriza sa mearga in gol insurubarea.
   eu am improvizat un dispozitiv pentru asamblare care ma ajuta  sa pastrez planeitatea intre corpuri ,sa am la toate aceeasi cota la exterior si diagonalele egale adica unghiul de 90 de grade.
    daca sunt neclaritati sau mai pot sa va ajut si cu alte probleme tehnice va astept sa ma solicitati

cu stima si multa sanatate la toata lumea .

cristi ciuc

Citat din: Alutus din Noiembrie 25, 2011, 09:04:18 AM
Tipul are cam 120 de Kg si oboseste foarte repede. Fiindca nu am un scaun la indemana se aseaza pe cate  un stup gol. Pana a invatat ca trebuie sa puna mai intai un capac peste corpul de stup mi-a faramat doua corpuri si le-a facut ...kituri 
Dacă îl convingeţi să se aşeze şi pe un stup plin, fără capac, eventual îmbrăcat în bermude, poate că-şi schimbă atitudinea. :nudie:

Alutus

Salut. Daca cineva a inventat roata nu are nici un rost sa o reinventam. Mai pe romaneste: lasa modestia la o parte . Eu iti spun bine ai venit si iti  multumim pt interventii. Asta nu inseamna ca acum trebuie sa te odihnesti. Ia treci la munca si arata chestia aia daca tot te laudasi? Chestia aia cu suruburile si cu dispozitivul, nu...cu...
Sa nu uiti Darie!

pharaonu75

Citat din: eugen.p din Noiembrie 25, 2011, 02:59:21 PM
...eu am improvizat un dispozitiv pentru asamblare care ma ajuta  sa pastrez planeitatea intre corpuri ,sa am la toate aceeasi cota la exterior si diagonalele egale adica unghiul de 90 de grade...

Bagati repede niste poze de ansamblu si cu detalii, ca altfel nu va credem! =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Alutus

Si arata si o proba de rezistenta, ca tot facuram safteaua. Dar sa se vada originalitate, creativitate, nu sa copiezi metodele altora. Oricum primesti nota maxima la bune intentii. 
Sa nu uiti Darie!

eugen.p

va promit maine  cateva poze cu detalii.
                    sa nu uitam ca mai avem incepatori si in ale meseriei sa avem rabdare si cu ei sa poata lua cei bun de la fiecare .

Dani V.

Citat din: Alutus din Noiembrie 25, 2011, 04:44:39 PM
Si arata si o proba de rezistenta, ca tot facuram safteaua. Dar sa se vada originalitate, creativitate, nu sa copiezi metodele altora. Oricum primesti nota maxima la bune intentii.
Va rog frumos nu ma copiati ca altfel o sa fiu nevoit sa imi brevetez sistemul de testare  =))

marius_vfp

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 25, 2011, 04:29:05 PM
Citat din: eugen.p din Noiembrie 25, 2011, 02:59:21 PM
...eu am improvizat un dispozitiv pentru asamblare care ma ajuta  sa pastrez planeitatea intre corpuri ,sa am la toate aceeasi cota la exterior si diagonalele egale adica unghiul de 90 de grade...

Bagati repede niste poze de ansamblu si cu detalii, ca altfel nu va credem! =))
salut mie mia placut acea masa rotativa a lui stefan , spor la treaba asteptam poze
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Alutus

Citat din: eugen.p din Noiembrie 25, 2011, 04:54:47 PM
                    sa nu uitam ca mai avem incepatori si in ale meseriei sa avem rabdare si cu ei sa poata lua cei bun de la fiecare .                     

Las-o balta cu modestia. Fiecare stie cate ceva. Dac nu stii la albine, sti la lemne sau la dispozitive... Buturuga mica ...
Sa nu uiti Darie!

Alutus

Citat din: eugen.p din Noiembrie 25, 2011, 04:54:47 PM

Inca asteptam.
Sa nu uiti Darie!