Cum raspundeti la Recensamantul 2011

Creat de POSTASUL, Octombrie 20, 2011, 08:04:07 PM

« precedentul - următorul »

POSTASUL

ce parere aveti despre acest recensamant si despre zecile de intrebari???
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

Kov iulian

Bani aruncati de pomana , ei zic ca studiind rezultatele recensamantului vor face strategi mai bune de , politici mai bune etc , Vrajeala , nu mai pot ei de grija noastra , tot ce fac , fac pt ei ,  pe noi fac doar experimente sociale .

clucian

Se vor folosi de informatiile obtinute prin recensamant la alegerile de anul viitor.

Parerea Mea.

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: clucian din Octombrie 20, 2011, 11:13:24 PM
Se vor folosi de informatiile obtinute prin recensamant la alegerile de anul viitor.

Parerea Mea.

maiiii voiculescule....
asta au spus la antena 3
tu chiar ii crezi?

de ce nu zici nimic despre maretul partid rosu cand au luat datele la votare dupa crucile din cimitire?
:stop_the_war:
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

Citat din: POSTASUL din Octombrie 20, 2011, 08:04:07 PM
  ce parere aveti despre acest recensamant si despre zecile de intrebari???

parerea mea e ca daca tot voiau sa chltuie niste bani, puteau sa o faca mai practic
mareau durata recensamantului,
se putea face si la locul de munca,
angajau mai putini recenzori si ii dotau cu niste pda-uri, cum au agentii de vanzari, astfel incat cand dadeai raspunsul, era stocat automat in baza lor de date

acum muncesc o armata de elevi, someri, pensionari pentru un ban in plus, alearga pe strazi si apoi o ALTA ARMATA va trebui sa centralizeze si sa introduca datele in calculator

cine imi garanteaza mie ca daca eu ii spun recenzorului ca ... am o casa cu beton la exterior si ca nu aud bine din cauza de accident, cel care va introduce in calculator din graba, sau din plictiseala nu va bifa ca am casa din chirpici si ca am deficienta de auz ereditara?

si uite-asa o sa iasa o evidenta, precum meteo.... timpul probabil: daca maine nu va fi frumos, probabil va fi urat

mape 48-petru manea

Citat din: Florin-braileanul (FlorinI) din Octombrie 20, 2011, 11:53:35 PM
Citat din: clucian din Octombrie 20, 2011, 11:13:24 PM

Parerea Mea.

maiiii voiculescule....
asta au spus la antena 3
tu chiar ii crezi?

de ce nu zici nimic despre maretul partid rosu cand au luat datele la votare dupa crucile din cimitire?
:stop_the_war:
este bine sa nu uitam greselile din trecut ,dar hai sa vorbim de prezent
unele din intrebari sunt cel putin suspecte sa nu zic pregatitoare pentru un jaf electoral

POSTASUL

Asta nu-i recensamant, e un chestionar in stilul Securitatii, e in contradictie cu drepturile si indatoririle cetatenilor uniunii europene , o  alta manarie a grupului BILDERBERG sa ne numere ca pe oi cu ce c...t ma incalzeste pe mine sau pe noi ca romani sa ne numere astia , ca sa stie cati prosti mai sunt platitori de taxe si impozite  sa vada ce mai avem si sa ne poata lua totul , nenorocitii au aderat la grupu BILDERBERG , gata ne-au vandut pentru cel putin 1000 de ani de acum inainte o sa ne manance foametea cu totu si ei ne numara auzi la ei si iti mai da si amenda daca refuzi sa iti dai datele filear capu ala de pe umeri sa le fie si rog pe cei ce stiu sa-mi explice> de ce primesti amenda? in virtutea carui art., al carei prevederi?  :mad: :mad: :mad: :redcard:

Bătrânul

Important este ca toti Ragatenii sa va declarati " Secuii" pentru ca si eu sa fiu recunoscut ca natiune  =)) =)) =)) Florin Braileanu in multe din postari mi se pare ca este un tip limitat, dogmatizat dar ma voi lamuri pe 29 octombrie cind "ii voi numare ouale" :rotfl: :rotfl: :hi: :hi: :hi:

POSTASUL

daaa si cei care sunt mai bruneti sa fie trecuti la etnia roma fara sai mai intrebe =)) =)) si la final vor iesi mai multi romi decat romani :rotfl: :rotfl:

POSTASUL

sa va recomand niste raspunsuri pentru rencesamant                             

Calin Catalin

"Cuvintele sunt ca albinele: unele fac miere, altele te inteapa"- Bisanne de Soleil
https://www.facebook.com/

Citat din: Batrinul din Octombrie 21, 2011, 09:34:59 AM
Important este ca toti Ragatenii sa va declarati " Secuii" pentru ca si eu sa fiu recunoscut ca natiune  =)) =)) =)) Florin Braileanu in multe din postari mi se pare ca este un tip limitat, dogmatizat dar ma voi lamuri pe 29 octombrie cind "ii voi numare ouale" :rotfl: :rotfl: :hi: :hi: :hi:

cu cate oua trebuie sa vin?
nu sunt nici limitat, nici macar limitativ
nu sunt dogmatic si doar realist si in general spun atat ce-mi palce cat mai ales ce nu-mi place

Calin Catalin

Eu cred ca vor sa afle daca mai avem ceva din care sa ne mai ia statul.(de la astia de la care pot lua)
Nu am avut timp sa vad toate documentele, dar le voi vizualiza. Sunt curios daca se trec si sursele de venit. Sa vedem cum justifica unii palatele cu turnulete si vilele cu piscina. Nu ca as vrea sa moara capra vecinului. Cinste lor ca au reusit. Eu nu am fost in stare sa fac ce fac ei (orice ar fi ceea ce fac).

Sunt sigur ca acum se va declansa adevarata vanatoare a celor care nu isi pot justifica averile. :uimit:

Traiasca fiscul si garda financiara si securitatea romana, justitia si statul, care isi apara cu darzenie si spirit de sacrificiu cetatenii cinstiti si ii prind si ii pedepsesc pe cei necinstiti!!! :mad:
"Cuvintele sunt ca albinele: unele fac miere, altele te inteapa"- Bisanne de Soleil
https://www.facebook.com/

stefan1

Citat din: Kov iulian din Octombrie 21, 2011, 09:29:02 PM
Eu nu cred asta , nu am incredera in statul roman , daca e sa se ia ceva , sau sa se impoziteze ceva tot pe aia multi si prosti ii impoziteaza  , baieti isteti o vor duce bine in continuare .

In ultimul an, dupa revista "Forbes", din primii 20 cei mai bogati americani, doar unul are o avere mai mica decat anul trecut, dar si acesta a facut voluntar donatii masive. Deci intr-un an de criza, pentru ei nu-i nici o criza!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Bătrânul

Citat din: Florin-braileanul (FlorinI) din Octombrie 21, 2011, 09:10:41 PM
Citat din: Batrinul din Octombrie 21, 2011, 09:34:59 AM

cu cate oua trebuie sa vin?
nu sunt nici limitat, nici macar limitativ
nu sunt dogmatic si doar realist si in general spun atat ce-mi palce cat mai ales ce nu-mi place
Ma multumesc cu un bidonas de must aromat si un bidonas de vin aromat ( muscat otonel, tamiioasa....) Asta sa duc acasa  :rotfl: si din  ultimul sortiment CIT PUTEM BEA PE LOC CU TOTI FORUMISTII  =)) ia sa vedem esti sau nu limitat ca posibilitati ai.... =D> =D> =D> :bzz: