Filme - Cresterea matcilor

Creat de pharaonu75, Septembrie 12, 2011, 07:46:30 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Pe acest topic vreau sa punem cat mai multe filme referitoare la cresterea matcilor.
Sa vedem cat mai multe metode!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

pharaonu75

Metoda celor de la IWF.DE

[jwp=425,344,image]http://apiardeal.ro/video/IWF.de/Rearing_of_Queen_Bees_.flv[/jwp]

pharaonu75

Si ceva de la americani.
Metoda celor de la Long Lane Honey Bee Farm.
Partea intai si partea a doua, intr-un singur clip!

[jwp=425,344,image]http://apiardeal.ro/video/Long_Lane_-_Queen_Rearing.flv[/jwp]

pharaonu75

Si metoda lui Dan Puisoru

[jwp=425,344,image]http://apiardeal.ro/video/Cresterea_matcilor_-_Dan_Puisoru_2009.flv[/jwp]

Mircea77

Nu se poate viziona metoda lui Dan Puisoru !!!!!!! Apare mesaj cu acces nepermis.

Mda, acuma merge. Probabil ca a facut figuri net-ul. Imi cer scuze.

mape 48-petru manea

Mircea77

Acuma vin si eu precum cetateanul curios:

In film vorbeste de Fumidil B pentru tratamentul preventiv al nosemozei ! Oare acesta nu fusese interzis !?

jimm

D-ul Puisoru un adevarat profesionist, regret ca nu a continuat cu filmuletele despre tehnologia apicola.
O stupina model. Bravo!
Nu ma satur sa revad aceste documentare

tassevasi

Foarte f interesante chiar daca uni dintre noi le-au mai vazut .
  Va multumim .
  Numai bine

pharaonu75

Fumidil B nu se mai comercializeaza!
cel putin la noi in UE! La americani se gaseste in continuare!

D006

Citat din: Mircea77 din Septembrie 12, 2011, 09:27:06 PM
Acuma vin si eu precum cetateanul curios:

In film vorbeste de Fumidil B pentru tratamentul preventiv al nosemozei ! Oare acesta nu fusese interzis !?

..eu unul, nu am vazut nicaieri ca ar fi interzis FUMIDILUL..:)

in diverse liste cu antibiotice interzise nu am vazut sa scrie careva de FUMAGILINA --care este substanta activa din Fumidil-- ca ar fi interzisa .

cristian87

Citat din: pharaonu75 din Septembrie 12, 2011, 10:54:01 PM
se gaseste si la noi
eu am gasit
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

pharaonu75

Citat din: cristian87 din Septembrie 13, 2011, 09:50:02 PM
Citat din: pharaonu75 din Septembrie 12, 2011, 10:54:01 PM
se gaseste si la noi
eu am gasit

Spune unde ai gasit, pentru ca sunt multi interesati sa cumpere! Mai ales cei care produc matci!
Eu stiam ca se gaseste doar "pe sub mana" si ca trebuie sa ai relatii ca sa mai faci rost de asa ceva!