Targul mierii Sighetu Marmatiei

Creat de Marek, Septembrie 11, 2011, 07:41:03 AM

« precedentul - următorul »

Marek

viorel55

miti_lacri_laur

orbanstefan64

Marek

miti_lacri_laur

Florin_Dan

Si eu o sa fiu prezent , vizitator. O sa pun si ceva poze cand ma intorc.

Adrian Roman

Cat se poate de neinspirat aleasa ziua de miercuri ! Cum sa lipseasca omul de la serviciu, mai ales din invatamant ?  :redcard:

pharaonu75

Poze?
Cei care au fost prezenti ne pot arata si noua cam ce a fost pe la targ?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Marek

Din pacate nu am apucat sa fac foto. Cel putin la echipament apicol a fost imbulzeala totala iar la stupi nu mai vorbesc. In rest de apreciat a fost faptul ca apicultorii se implica foarte mult in expunerea cat mai frumoasa a produselor apicole, s-a tinut cont ca produsele sa fie ambalate cat mai aspectuos. Am avut deosebita placere sa-l cunosc pe Dl Viorel 55 din pacate nu l-am cunoscut pe Florin_Dan.

Florin_Dan

Citat din: Adrian Roman din Septembrie 14, 2011, 09:33:37 PM
Cat se poate de neinspirat aleasa ziua de miercuri ! Cum sa lipseasca omul de la serviciu, mai ales din invatamant ?  :redcard:
Intr-adevar, in plus spatiu putin, probabil de asta au fost asa putini producatori de utilaje si de stupi, etc, dar totusi tin sa felicit initiativa de a organiza un targ la Sighet , ca la Baia Mare nu se misca nimic, ma refer la Apicola, ca doar cotizanti sunt destui.

In alta ordine de idei si eu regret faptul ca nu m-am intalnit cu alti colegi forumisti din zona, sau n-am intalnit si nu ne-am stiut, ce sa faci daca nu avem pusa o poza la acestia suntem noi.

Florin_Dan

poze

Florin_Dan

altele

Florin_Dan

Cam atat de la targ

Florin_Dan

Si dupa, am servit un pastrav cu mamaliga si mujdei, la pastravaria din Mara.