Video si poze POSTASUL din BUCOVINA

Creat de POSTASUL, August 16, 2011, 05:06:43 PM

« precedentul - următorul »

POSTASUL

Citat din: romikele din Ianuarie 22, 2012, 05:41:04 PM

Posibil ca nu toata bazaiala auzita sa fie de la albine  :rotfl:
nui chip sa mai greseasca  omu ca gata  repede saritii ........ ba .cam bagat furtunu prea mult in ureche , ca de la mine se auzea bzzzitul  ,  :rotfl:  :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

pharaonu75

Petrica, eu spun sa nu iei in seama ceea ce spun rautaciosii astia de pe aici.
Stai linistit, Romikele nu are dreptate... bazaiala nu se auzea de la albine... de fapt pe film nu se aude nimic... doar tu poti auzi ceva, asa ca spune drept, AI CONSUMAT CEVA "MEDICAMENT" INAINTE?  =)) =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

POSTASUL

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 22, 2012, 06:20:21 PM
Petrica, eu spun sa nu iei in seama ceea ce spun rautaciosii astia de pe aici.
Stai linistit, Romikele nu are dreptate... bazaiala nu se auzea de la albine... de fapt pe film nu se aude nimic... doar tu poti auzi ceva, asa ca spune drept, AI CONSUMAT CEVA "MEDICAMENT" INAINTE?  =)) =)) =))
vrei sa ma jur , uite ma jur  ; sa cada Base   ^:)^  daca am pus azi vreo picatura in gura  :rotfl:  dar in schimb cu auzul sa stiti ca stau bine :smile:

POSTASUL

azi 29 ian. 2012

mape 48-petru manea

daca ai intoarce termometrul cu susul in jos ,ai avea un zbor de curatire frumos  :hi:

POSTASUL

Citat din: mape 48 din Ianuarie 29, 2012, 11:45:26 AM
daca ai intoarce termometrul cu susul in jos ,ai avea un zbor de curatire frumos  :hi:
-24 , daca il in vart la +24 ar fii negru de albine

orbanstefan64

nu cred ca i loc de intors  =)) =)) =)) noapte buna copiii  :hi: :hi: :hi:

evulet78

Si eu am doi stupi care bazaie exact ca al tau . Si nu este de la furtun. La ceilalti este liniste totala, iar doi din ei bazaie asa de pe la inceputul lui ianuarie. Bazaie puternic cand apropii urechea de stup. Nu am nevoie de furtun ca sa ii aud. Hrana au cu siguranta.
miere de albine - Un proiect personal ce poate se va dezvolta.
miere bucovina pe google+
miere bucovina pe facebook

prisecarul

Citat din: evulet78 din Ianuarie 29, 2012, 05:59:59 PM
Si eu am doi stupi care bazaie exact ca al tau . Si nu este de la furtun. La ceilalti este liniste totala, iar doi din ei bazaie asa de pe la inceputul lui ianuarie. Bazaie puternic cand apropii urechea de stup. Nu am nevoie de furtun ca sa ii aud. Hrana au cu siguranta.

hrana lipsa, avand in vedere consumul ridicat din aceasta iarna????
deranjati de ceva????
lipsa regine?????
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

evulet78

Inainte de valul asta de frig, cand au avut ultimul zbor, m-am uitat la ei si ghemul era jos.
Inclin sa cred ca regina ar fi cauza, sau asa fac ele.
De deranjat nu cred ca le deranjeaza nimeni (cu exceptia mea  :D)
miere de albine - Un proiect personal ce poate se va dezvolta.
miere bucovina pe google+
miere bucovina pe facebook

bucovineanu

Daca sunt in ghem nu e nici o problema chiar daca zgomotul e putin diferit. Eu nu le ascult niciodata si nu ma strezez. In aceasta iarna, care a fost usoara pana acum, nu ar trebui sa moara familii, asta bineinteles daca au rezerve suficiente si s-au facut corect tratamentele. Acum au nevoie de cat mai multa liniste.

POSTASUL

azi 5 feb.  2012

jenica67

Fain. Te-ai rugat la Voronet, sa iese toate bine din iarna ??  =)) =))
Ar fi simplu, daca nu ar fi asa de complicat, sau ne pare numai noua ?

POSTASUL

Citat din: jenica67 din Februarie 05, 2012, 11:01:30 PM
          Fain. Te-ai rugat la Voronet, sa iese toate bine din iarna ??  =)) =))
jenica in VORONET mam nascut si tot aici as vrea sa mor  :rotfl:   :hi:  :hi:

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube