Video si poze POSTASUL din BUCOVINA

Creat de POSTASUL, August 16, 2011, 05:06:43 PM

« precedentul - următorul »

POSTASUL

Citat din: pharaonu75 din Februarie 05, 2012, 11:16:37 PM
Citat din: POSTASUL din Februarie 05, 2012, 11:08:18 PM
... si tot aici as vrea sa mor  :rotfl:   :hi:  :hi:

Da' cat mai tarziu, Petrica! :wink2: :wink2:
pana tie scris Daniele :nod:  :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

octav

Imi plac capacele stupilor si am o intrebare: Folositi gaura din peretele capacului doar pentru aerisire sau mai e si altceva?
http://jimm69.sunphoto.ro

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos

POSTASUL

Citat din: octav din Februarie 26, 2012, 10:53:47 AM
Imi plac capacele stupilor si am o intrebare: Folositi gaura din peretele capacului doar pentru aerisire sau mai e si altceva?
pentru aerisire , atat  :hi:

bucovineanu

Daca nu se pune plasa se intampla sa fie si magazie cu rezerve de hrana pentru veverite. La mine s-a intamplat intr-o toamna cand au depozitat o gramada de nuci, plasa fiind rupta.  :razz:

dorindafi

si tot aici as vrea sa mor

:hi:  postasule
totzi ajungem acolo , ideea e ca nu totzi ramanem  :yahoo_cry:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

Nea Costica din Buzau

[Daca nu se pune plasa se intampla sa fie si magazie cu rezerve de hrana pentru veverite. La mine s-a intamplat intr-o toamna cand au depozitat o gramada de nuci, plasa fiind rupta.  :razz:
[/quote]]
Tare as vrea sa vad o poza cu o veverita [in ograda nu de pe net], chiar daca provoaca pagube [minore, isi cauta si ele bunataturi], pt mine raman printre cele mai reusite creatii ale Domnului.
Pana sa cumpar la Candesti ,,mosia'', ma lua dorul de o evadare din oras, si poposeam in comuna de nastere la 65km de buzau, unde avem casa in care ma nascusem [nu mai locuia nimeni in ea]. Sotia mentinuse o camera locuibila [eu ma ocupam de pomi si altele] si dormeam o noapte acolo. Dimineata serveam masa pe o masa fixa in curte, unde eram asistati de pasari cantand dar si de veverite ce se plimbau din copac in copac din creanga in creanga,ce putea fii mai placut si  mai linistitor ?. Sa fii sanatos!! Cu respect C.B.  =D> :hi:
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

POSTASUL

am si eu veverite nea Costica   :nod:   pentruca  am un nuc mare in curte   :razz:   am sa pun cateva poze  dar nustiu cat de bine se vede  [in spatele leaganului pe gard]

Nea Costica din Buzau

Am marit poza si se vede foarte bine, ca faina mai e  =D>, ca intreg peisajul. Bun loc pt incarcat bateriile.....  :uimit: [ unde te gandesti tu tot acolosi eu  :yahoo_cry:]. Sa fii iubit!!!  :hi:
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

POSTASUL

KTA-APIDORNA - Ski

bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

POSTASUL

KTA  mersi ,am inteles aluzia  ,, frumos clipul   :bravo: dar sati mai spun o treaba pe care sper sa o intelegi ;  inima omului si sufletul  este   vesnic  TANAR  , doar trupul imbatraneste   :hi:  :hi:  :hi:

orbanstefan64

POSTASUL

Citat din: orbanstefan64 din Martie 14, 2012, 10:02:43 PM
Citat din: KTA-foreverapi - Ski din Martie 14, 2012, 08:52:10 PM
Citat din: POSTASUL din Martie 14, 2012, 08:41:14 PM
Varu Sandel, Sandra & Suzana - Scrisoricile Te Iubesc Fetitele
Super melodie!!! :beer: I-a uitati si aici o melodie! ;)
BURANOVSKIYE Babushki ( RUSSIA ) - PARTY for EVERYBODY - EUROVISION 2012 WINNERS
intr adevar super !!!! bravo doamnelor!!! :bravo: :bravo:
multumesc Fanel pentru aprecieri  , intradevar postas ii nu sunt oameni [rai , haini] asa cum cred o sama   :thanks: cu toate ca din lipsa de experinta de  ,,pinguin'' am pierdut cea mai buna fam. de albine pe care am avuto , incerc si eu sa mai fac haz de necaz   :hi:

POSTASUL