bere rece

Creat de liviu1965, Iulie 18, 2011, 01:26:43 PM

« precedentul - următorul »

liviu1965

Iasi, 18 iulie 2011, ora 13,25, 35 grade la umbra,  berea rece e super. V- o recomand

Eu ma duc sa mai iau una

Toate bune,

mape 48-petru manea

Carpinis -Timis 18 iulie 2011 ora 13,30 ,dupa ce am extras 35 kg miere f.soarelui baut una bere URSUS rece.Buna  :beer:

pharaonu75

Ialomita, 18.07.2011, 37oC!
Extractie la floarea-soarelui!

Merge ceva receeeee!
Bere, suc, apa! Orice, numai rece sa fie! :nod:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

liviu1965

bee_lover

Mai sa fie, ce de va mai laudati cu extractiile  :P, mai bagati si cate o poza sa ne clatim si noi ochii  :hi:

orbanstefan64

cu extractile nu am cum ca nu am ce extrage dar vb vine pe masa, rece ii buna, berea si soacra :rotfl: :rotfl:

bee_lover

Kov iulian

Vad ca lumea a inceput deja sa extraga, e coapta e buna de scos ? la mine mai dureaza din cite vad , nu e destul de coapta .

mape 48-petru manea

mierea de sub capaceala este foarte fluida --din cauza calduri
banuiesc ca albina nu a capacit mierea inainte de a avea continutul  de apa optim

F.Liviu

Eu prefer lichide calde in stupina, apa este perfecta. Scap de sete pe durata mai lunga. Daca beau bere rece, satisfactia e intensa, insa numai pe moment, simt ulterior dorinta de a mai bea, cred ca deshidrateaza.

Urmatoarele zile vor fi la mine in zona 33 ziua / 22 noaptea, o sa fie "distractie" mare la extrasul de floarea soarelui.
Omul destept invata de la altii , cel mediocru din greseli , iar prostul le stie pe toate.

orbanstefan64

Citat din: romikele din Iulie 19, 2011, 02:23:45 PM
Citat din: orbanstefan64 din Iulie 19, 2011, 02:06:42 PM
cu extractile nu am cum ca nu am ce extrage
nu mai ai nici măsele?  :rotfl:
Citat din: orbanstefan64 din Iulie 19, 2011, 02:06:42 PM
... pe masa, rece ii buna, berea si soacra :rotfl: :rotfl:
si cine mai păzeşte stupii? :wink:

masele am de plastic iar si de o fi soacra rece o impaiez iau si pensia si pazeste si stupii =)) =))

pharaonu75

Citat din: orbanstefan64 din Iulie 19, 2011, 09:34:17 PM
... si de o fi soacra rece o impaiez iau si pensia si pazeste si stupii =)) =))

Vezi ca daca afla doamna ce scrii pe aici, s-ar putea sa-ti dea mancare cu pioneze! =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

orbanstefan64

poate te pune dracu sa i spui :rotfl: :rotfl: :rotfl: da la s ca nu ar fi o noutate pt ea   :i_love_you: