Unele Concepţii GRESITE drespre albine

Creat de apiardelean, Iulie 10, 2011, 11:03:24 PM

« precedentul - următorul »

mape 48-petru manea

daca dai rar si mult nu este stimulare---este altceva

marian sima

O intrebare ,asa arata?Si este colorata neuniform ?

apiardelean

Cu siguranta esti taliban si unul nu de prima clasa. Daca ar trebui sa duci scrisorile talibanilor vei avea probleme.Spui ca eu trebuie sa invat limba ROMANA fara sa-mi spui unde am gresit.Eu iti spun unde ai gresit.Talibanii nu traiesc asa cum spui in "irac", talibanii traiesc raspinditi in Pakistan si in Afganistan.Repet ai mari carenta la geografie.Se spune si se scrie IRAK.
Astept de ce trebuie sa invat limba ROMANA.
STUPARITUL – POEZIA AGRICULTURII! Baron von Ehrenfels

http://stiridinstuparit.blogspot.com/

mape 48-petru manea

mariane eu nu am zmeur in jur ,dar tind sa-ti dau dreptate
compozitia ne uniforma a culori arata ca amestecul cu zeama de zmeur a fost facuta de apicultor

D006

De cand merg pe la targurile de profil am aflat atatea metode de a transforma un sortiment de miere in altul incat daca vi le-as povesti ati ramane uimiti la cat de excroc este romanul . Asa ca mai bine "sa o lasam moarta in papusoi " si sa discutam de talibanul de birou.

marian sima

Chestia este ca nu apicultorul marunt face asa ceva,daca a-r facea-o el poate la-s intelege,ii baga mina in buzunar guvernanti ,politisti,padurari,si alti pe unde mai amplaseaza stupi,dar acesti excroci cum ii numesti mai Dragose sint excroci grei ,cu bani,sus am dat un exemplu ,dar am ramas uimit de cita miere falsificata am vazut asa dintr-un clic ,si firme renumite,cum am zis mai sus industrial=compromis.Eu unul am scos pe stationar in primavara o medie de 13 kg de miere pe familie,mierea a fost poliflora adica adunata de la pomi fructiferi rapita si salcim,am scos o medie de 26 de la floarea soarelui si am in stupi acum inca 14-16 kg pe familie,nu trec la hraniri asa cum fac uni deoarece sper sa mai scot 8-12 kg pe familie de la trifoi ,ciulini si flori de canale.asa ca o medie de 60 de kg pe familie este suficienta.Cine umbla cu siropel poate sa ajunga la 150 si atunci apicultura devine superatractiva,+ca inmultesti familiile la maxim.Cineva mai sus zicea ca difera gustul,exclus uni o prepara asa de bine ca lasi mierea naturala si o iei pe cea aromatizata(daca nu cunosti).Cit despre talibani,aveti o imagine conturata de americani,daca i-ati cunoaste mai bine sigur le dati dreptate.

apiardelean

Inteleg ca se poat taia postari.

apiardelean

Ma refer la postarea Postasului ,o postare de chinograma:
"mai frate inainte sa dai lectii  aici pe forum invata limba ROMANA cat despre stilul asta ,,taliban'' nu dau 2 bani, talibanii sunt in irac nu aici la noi , poate sunt mai putin pregatit ca mai nimic nu am inteles din postarile tale , sper sa nu te superi dar am simtit un pic de rautate in cele spuse de tine"

pharaonu75

Citat din: apiardelean din Iulie 24, 2011, 01:40:46 PM
...
Se spune si se scrie IRAK.
...
Sa-mi fie cu iertare, insa cum stiti daca cineva a spus IRAC sau IRAK?
La scris se vede, dar la pronuntie? :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

@ Apiardelean - nu cred ca Antiopa din Ardeal a spus cu rautate ca are impresia ca nu sunteti vorbitor de limba romana!
Din modul de exprimare al dumneavoastra reiese ca aveti o alta limba materna decat romana! Si nu este nimic rau, ba dimpotriva!
Este o dovada in plus ca pe forumul nostru se pot intalni si discuta civilizat oameni de diferite nationalitati!
Aici nu conteaza ce limba vorbesti ci conteaza dragostea pentru albina si disponibilitatea de a-ti impartasi experientele pozitive si negative cu colegii de forum!

Si oricum, talibanii nu vorbesc limba romana! :D
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

apiardelean

NU A SPUS A SCRIS:
"mai frate inainte sa dai lectii  aici pe forum invata limba ROMANA cat despre stilul asta ,,taliban'' nu dau 2 bani, talibanii sunt in irac nu aici la noi , poate sunt mai putin pregatit ca mai nimic nu am inteles din postarile tale , sper sa nu te superi dar am simtit un pic de rautate in cele spuse de tine"

Dar cum ramine cu stersul postarii?

pharaonu75

Am cautat si eu postarea la care faceti referire si nu am gasit-o!
Cel mai probabil a sters-o cel care postase (in cazul de fata Postasul)!

apiardelean

"Am cautat si eu postarea la care faceti referire si nu am gasit-o! "
Ma bucur ca nu sint  mincinos.
"Cel mai probabil a sters-o cel care postase (in cazul de fata Postasul)!"
Nu userul Postasul a sters postarea.Poti sa spui cu poate un user sa sterga postarea sa?
Din cite conosc numai administratorul( nu tu) poate s-o faca.
Oricum e bine ca ne-am dat seama ca se umbla la postari,trebuie sa fim atenti.

pharaonu75

Citat din: apiardelean din Iulie 25, 2011, 06:52:04 PM
1. Nu userul Postasul a sters postarea.Poti sa spui cu poate un user sa sterga postarea sa?
2. Din cite conosc numai administratorul( nu tu) poate s-o faca.
3. Oricum e bine ca ne-am dat seama ca se umbla la postari,trebuie sa fim atenti.

1. Eu sunt sigur ca Postasul a sters acea postare! Fiecare membru isi poate sterge sau modifica postarea intr-un interval limitat de timp din momentul in care a facut acea postare! Pe forumul nostru acel interval este setat la 360 minute. In acest interval fiecare isi poate edita sau sterge mesajele postate.
2. Administratorul poate edita sau sterge orice mesaj, chiar daca a trecut acel termen de 360 minute. Intrucat sunt administrator, si eu pot face acest lucru.
3. Nu cred ca "se umbla la postari"! Poate Postasul a hotarat ca a cam exagerat si si-a sters acea postare! Numai el ne poate spune!

orbanstefan64

mi a baj Tamas? miert vagy felhaborodva olyan nagyon? :hi: :hi: