Stupina mea ....poze Alex

Creat de albinalex, Iunie 29, 2011, 02:39:57 PM

« precedentul - următorul »

Marius-ursulakhe

alex cand ai o oferta pt mine pt rame te rog sa imi trimiti email sa nu deranjam pe nimeni  :hi:

Marius-ursulakhe

ceau alex ce mai faci cum stai cu albinele (cu pregatirile pt iernare)ai finalizat pregatiri
ai de lucru si acuma de nu mai intri pe forum ?
multe salutari de la un iubitor de albine

albinalex

Salut.

Nu prea am timp sa intru pe forum :(. Cu albinele stau foarte bine momentan, iar la primavare sper safie la fel de bine :).

Tu cum stai cu albinele, ce ai facut la iulisca?

albinalex

Asa arata acuma o parte din stupina, si Scuby paznicul meu!

Marius-ursulakhe

Salut Alex
Pai cum sa iti spun eu iulisca pt mine cel putin anul acesta a fost un dezastru nu au adunat mai nimic cel putin poate eu ma asteptam sa scot cate o rama macar de la fiecare si sa le bag celor de acasa.
Oricum eu sunt incepator si din micile mele greseli invat si asta este o invatatura de minte pt mine (ma refer la restrangerea cubului la inceputul toamnei jumatea lui august in colo)
sper ca nu ai uitat de oferta cu ramele pt mine  :smile:

Marius-ursulakhe

Alex mai am o mica intreb pt tine cifrele de pe stupii tai ce reprezinta un cod sau ce este?  :uimit: am mai vazut undeva dar nu mai stiu undr de aia intreb :hi:
In legatura cu SCUBY este un caine frumos cred ca este caine lup rasa --eu nu ma prea pricep ori cum sa iti traiasaca
Acuma cei care vin la tine numai sa aiba grija de pantaloni ce poate pleca de la tin fara ei  :rotfl:

dorindafi

Alex mai am o mica intreb pt tine cifrele de pe stupii tai ce reprezinta un cod sau ce este?   am mai vazut undeva dar nu mai stiu undr de aia intreb

cred ca este un cod de la fortzele aeriene  S U A   =))
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

albinalex

Cifrele se numesc Crotalii, si cu ajutorul crotaliilor se indentifica fiecare familie de albina.

Marius-ursulakhe

Salitare alex
Ce mai faci nu mai dai nici un semn de viata ..inseamna ca ai mult de lucru.Macar mai pune o poza cu scuby ca cred ca a crescut ceva de la acea poza
Cu albine cum stai au zbutat in 25 de craciun?
Te saluta un vecin de al tau   :hi:

albinalex

Salut.

Ai ghicit, am mult de lucru, dar de aceea ca am schimbat locul de munca.
Acuma nu prea am timp de albine (stupi, rame ,etc,), dar am fost prezent ca au facut zborul de curatire.
Mai intru eu din cand in cand pe forum, ca sa citesc ceva ceva.

Marius-ursulakhe

Mai alex tot in domeniul tamplariei lucrezi numai te-ai reprofilat?
In domenul caselor din lemn cumva?

Vuvu

Citat din: ursulakhe din Septembrie 25, 2012, 07:25:26 AM
Alex o mica dezamagire  :yahoo_cry: am in mine eram asa incantat de iulisca asta si ca prin un cules si eu pt prima data in viata mea si am ajuns duminica seara cu ele (cu cei trei stupi de la rieni )si acuma trbuie sa le dau sirop de completare a hranei  :nebun: am avut noroc cu un domn de la voi din finis(gherghei sau ghergel) ca mi-a vandut 14 kg de sirop ca cu siropul de zahar omoram albinele si pe vineri sambata sper sa am timp sa mai ma duc sa mai cumpar ca se cam strica vremea

albinalex

Eu nu lucrez in domeniul respectiv :)

stefan1

Bun venit, Vuvu!
  Despre iulisca nu trage concluzii dupa un singur an. Anul trecut a fost un an atipic. Seceta a facut ca multe flori sa nu dea nectar, iar iulisca e o planta la care-i place mult umezeala.
  In septembrie cel tarziu se verifica rezervele familiilor de albine si se fac completari unde si cat este cazul.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Marius-ursulakhe

Salutare Alex ieri 25 martie cand veneam de la ioanis m-a intalnit cu un domn de la voi din finis care este poreclit vegas si am stat la iel la stupina in jur de o jumate de ora
Sper sa te cunosc si pe tine vreotada personal.Multe salutari   :hi: