Crin Antonescu - presedinte

Creat de dragos2006, Iunie 29, 2011, 09:05:52 AM

« precedentul - următorul »

D006

Cica USL in are pe Crin drept candidat la presedentie ....

pharaonu75

Pai pe cine sa desemneze? Alternativa USL este Ponta!
Iar alternativa romanilor este emigrarea! :mad:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

flavius

Ba eu as spune ca mai este si o alta alternativa: mitraliera...desi "solutia" a fost emisa, initial, de "tribun"...pana la urma, vazand crasa incompetenta a intregii clase politice romanesti, parca-parca nu ar strica vreun deceniu de "teroare" a la Revolutia Franceza...
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

pharaonu75

Ce te face sa crezi ca acel deceniu de "teroare" ar fi in favoarea poporului si nu impotriva lui?
Atata timp cat interesul material primeaza, buzunarul propriu va fi mai aproape decat poporul de cel care instaureaza "teroarea"!
Cum ar fi fost sa il avem rege pe Basescu? Sa fi vazut atunci "teroare" si camarila regala!
Iar romanii nu mai aveau nici macar speranta ca peste 2-3-5 ani sunt alegeri si poate scapa de el!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Mircea77

Ba eu chiar sunt in asentimentul lui Flavius. Toate structurile formate pe scheletul formatiunilor politice, grupuri de interese etc traiesc, se dezvolta si, daca vreti, ne exploateaza pe bazele civilizatiei moderne.

O destructurare cataclismica a acestor sfere de influenta este singura care poate intrerupe aceasta dominatie. Altfel........vin ai nostri, pleaca ai nostri.............restul il stiti si voi.

pharaonu75

Si ca sa raspund intrebarii din sondaj, atat timp cat Basescu si toata gasca de PDL-isti considera ca Boc ar fi bun de presedinte, consider si eu ca Antonescu ar fi bun pe aceeasi functie!

stupar

Romania nu mai este independent din cauza datoriilor!FMI comanda,da indicatii guvernului ce si cum sa faca,iar guvernul trece la executare si raporteaza FMI-lui modul de indeplinirii a angajamentelor.Transele de imprumut sant acordate Romaniei numai daca sant indeplinite indicatiile FMI-ului.
Poate sa de vine oricare la guvernare situatia nu se schimba,pana economia nu se misca.Agricultura ari fi singura ramura care ari fi capabila sa scota tara din aceasta situatie,dar pana cand nu este subventionata ca in occident,n-avem nici o sansa de demarare. :hi:

Bătrânul

Citat din: dragos2006 din Iunie 29, 2011, 09:05:52 AM
  Cica USL in are pe Crin drept candidat la presedentie ....
Asa este Dragos . Intelegerea este : Crin presedinte, Ponta premier, numai ca !!!  indiferent de rezultatul din alegeri Basescu face desemnarea ..... deci ....surprize pentru unii. In oricare dintre situatii EU BATRINUL sint consilierul tuturori si EU zic ca ILIESCU !  " liberalism pe masura SUPORTABILITATII" !!!!!!! Deci "POPOR STUPID" (vorba lui BRUCAN)  STRINGEM SURUBUL  pina vedem ca suportatii..... :nod: :nod: :nod: :nod:

pharaonu75

Daca la viitoarele alegeri parlamentare USL obtine peste 51% voturi, atunci Basescu este obligat sa il numeasca premier pe cel desemnat de USL, adica pe Ponta!

Bătrânul

Citat din: pharaonu75 din Iunie 29, 2011, 05:13:55 PM
Daca la viitoarele alegeri parlamentare USL obtine peste 51% voturi, atunci Basescu este obligat sa il numeasca premier pe cel desemnat de USL, adica pe Ponta!
NU ai fost suficient de atent la CONSTITUTIE  :rusine: :rusine: Presedintele desemneaza din formatiunea cistigatoare . CREZI CA BASESCU NU ARE CITIVA " BOC" IN FIECARE FORMATIUNE ?????????? oricine cistiga va desemna OMUL LUI DE INCREDERE nu scrie nicaieri ca trebuie sa aiba o anumita functie in partidul respectiv  :rotfl: :rotfl: :rotfl: Cum niciodata un parlament nu va vota propria dizolvare faceti ce a zis TATUCUL. ^:)^ ^:)^ ^:)^

Alutus

Un tovaras spunea la inceputurile democratiei romanesti: Eu sunt emanatia voinei populare. O doamna foarte in varsta si foarte umila spunea recent: conducerea actuala a Romaniei este oglinda poporului roman. In   2009 in Transilvania oglinda era aburita pe cca 70% din suprafata . Data viitoare va fi la fel de aburita, probabil pe cealalta parte. Este specific national.
Lasciate ogni speranza voi ch'entrate.
Sa nu uiti Darie!

stupar

Citat din: pharaonu75 din Iunie 29, 2011, 05:13:55 PM

Credeti ca Ponta se va descurca fara FMI?Se va schimba ceva in bine?Romania din punctudevedere economic sta mai prost ca Grecia.Politicienii romani au fost mai prevazatori,ca grecii si au luat masuri preventivi,in sensul ca la bucuresteni au dat salari de trei ori mai mari ca la cei din provincie,evitand in acest fel iesiri pe strada si demonstratii in capitala.In provincie tinerii cu pregatire,apt de munca au plecat.Au ramas batranii,handicapatii,n-are cine sa faca greva sa demontreze nemultumirea.
Eu astept cand va intreba FMI-u de ce aceasta diferentiere de salarizare intre capitala si provincie??? :hi:

jimm

Diferenta de salarizare se datoreaza cererii mai mari de forta de munca...zic eu.
Se compenseaza toate ca viata nu-i usoara nici acolo!

mape 48-petru manea

oricine ar fi mai bun presedinte decat ce avem acum

D006

Pun pariu ca in 3 ani toti antibasistii vor plange dupa Basescu !
Basescu este primul presedinte roman care a avut curajul sa spuna ceea ce noi nu am avut curajul sa o facem ! Voi credeti ca rusii ne-au adus lapte si miere si ii iubiti asa cum declara acum Crin & Ponta ?

BASARABIA PAMANT ROMANESC !