Ajutati-il pe Batrinul

Creat de Bătrânul, Iunie 01, 2011, 08:57:54 AM

« precedentul - următorul »

Bătrânul

In ziua de 11 iunie va astept la extrasul mierii  :yes: In noaptea dintre 11 si 12 se analizeaza  rezultatele sub copacul Batrinului.  Cum este normal mincarea  si bautura se suporta de benefiniar. Astept inscrieri pentru organizare.  :welcome: :bzz:

Bătrânul

Miine 5 iunie la ora 21 se inchide lista.  =D>  Pina acum sa prezentat numai nevasta mea.... :rotfl: :rotfl: :rotfl: =)) =)) =))

pharaonu75

Citat din: Batrinul din Iunie 04, 2011, 07:19:44 PM
Pina acum sa prezentat numai nevasta mea.... :rotfl: :rotfl: :rotfl: =)) =)) =))

Urmeaza sa se inscrie si amantele! :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

mape 48-petru manea

beneficiari inteleg ca sunt cei care vin sa invete de la tine cum se extrage mierea  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Bătrânul

Citat din: MAPE 48 din Iunie 04, 2011, 10:11:06 PM
beneficiari inteleg ca sunt cei care vin sa invete de la tine cum se extrage mierea  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Beneficiar este cel ajutat !!...... dar crezi ca "lupi" tineri nu ar avea nimic de invatat de la Batrinul ??.... in nici o privinta ? Crezi ca o noapte de stat la focul de tabara cu apicultori ti-ar dauna chiar si tie care esti mai batrin decit mine ?  :uimit: 

mape 48-petru manea

nu te enerva " tinere "era o gluma pe viitor nu mai glumesc cu tine  :nono: :nono: :nono:

Bătrânul

Citat din: Batrinul din Iunie 01, 2011, 08:57:54 AM
In ziua de 11 iunie va astept la extrasul mierii  :yes: In noaptea dintre 11 si 12 se analizeaza  rezultatele sub copacul Batrinului.  Cum este normal mincarea  si bautura se suporta de benefiniar. Astept inscrieri pentru organizare.  :welcome: :bzz:
Cerere anulata  ^:)^ ^:)^ ^:)^