Incepator in ale stuparitului

Creat de mimi, Mai 20, 2011, 03:42:51 PM

« precedentul - următorul »

mimi

am nevoie de o parere de la cei cunoscatori.impreuna cu prietenul meu am cumparat stupi ,albine..aproape 75 de stupi se fac  in curand(sa putem avea acces la masura 112).Suntem incepatori in ale stuparitului.Sper sa facem treaba.multi spun ca este greu cu atati dintr-o data ..altii spun ca trebuia sa incepem cu mai putini...ce parere aveti?

dan.smarandoi

Parerea este ca au dreptate,si eu sunt incepatar si abia m-a descurc cu vreo 10 stupi.Nu poti sa inveti peste noapte.

POSTASUL

la 75 de stupi platesti un mentor si pe langa el inveti si tu, altfel nu te vad ca incepator , si eu sunt incepator cu 3 stupi si la o saptamana doua aduc pe cineva sa le faca o verificare amanuntita si sa stii ca nu vine degeaba , numi ia bani dar un lapte  ,un cartof  , o sticla de tuica , nici odata nu pleaca cu mana goala. De citit tot citesc de un an de zile si carti si pe net dar parca nu sunt sigur inca pe mine in anumite situatii. Ati urez succes :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

dan.smarandoi

Intr-o zi o sa inceteze sa mai vina nenea cu laptele si o sa fii nevoit sa umbli singur,cu cat mai repede cu atat mai bine.Cam la fel procedam si eu,pana intr-o zi cand ne-am certat.Acum umblu singur,si vreau sa-i demonstrez ca ma descurc si fara el,poate chiar mai bine.Nu mi-a ramas decat forumul si ce mai gasesc pe net.

mape 48-petru manea