aspenter medicament ptr inima

Creat de silviubuciuman, Aprilie 24, 2011, 01:08:52 PM

« precedentul - următorul »

silviubuciuman

doreste cineva numai ptr apicultori aspenter la jumatate de pret made in usa ?

milu56

Kov iulian

aveti medicamente si pt astia mai tineri care au inima frinta? :D :D :D :D :P :P

silviubuciuman

consulta farmaciile din ro si vezi intregul si inparti la doi

silviubuciuman

Citat din: Kov iulian din Aprilie 24, 2011, 11:12:04 PM
aveti medicamente si pt astia mai tineri care au inima frinta? :D :D :D :D :P :P
da experienta celor 66 de ani

D006

ASPENTER...??..vazusem de multe ori reclama la TV cu ASPENTERUL si nu am inteles prea bine cine il poate lua...MA refer se poate lua si preventiv..??--adica si de cei care nu ar avea probleme cu inima, in scop preventiv..?..

nu am inteles--nici nu amn fost prea atent-- din reclama de la TV, cine si cum il ia.

pistol28

ASPENTER. este banala ASPIRINA  produsa da alta firma si contine acid acetilsalicilic 75 mg
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

mape 48-petru manea

exista pe piata si medicamente contrafacute ,deci atentie

silviubuciuman

mai corect spus este vorba de ASPIRIN 81 MGprodus SEATTLE  USA .Americani sustin ca doza zilnica trebuie sa fie de81 mg nu de75 ca romini personal nu stiu ce sa cred

Kov iulian

cred ca asta  http://www.cafeneaua.com/nodes/show/2547/obezitatea-la-americani/1 e cauza din care la americani se recomanda o cantitate mai mare de medicamente

D006

Citat din: silviubuciuman din Iunie 29, 2011, 11:52:34 AM
mai corect spus este vorba de ASPIRIN 81 MGprodus SEATTLE  USA .Americani sustin ca doza zilnica trebuie sa fie de81 mg nu de75 ca romini personal nu stiu ce sa cred

si ASPENTERUL asta..??>se ia preventiv..?

ma refer se poate lua fara prescriptie de la medic, pentru a ajuta inima si vasele de singe cum spune in reclama./.??..sau il iau numai cei cu probleme dupa ce consulta un medic..?

cred ca avem ceva medici pe Forum si poate ma fac si pe mine sa inteleg cum este cu reclama..IA ASPENTER zilnic pentru protectia inimii si a vaselor de singe..:))

prisecarul

eu iau  timp de o luna cate o pastila zilnic, apoi o luna pauza  si tot asa!
pana acum nu am probleme(sau nu stiu), dar iau preventiv aspenter!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

emilavram

Hai sa va zic cum sta traba cu aspenterul am avut ceva probleme cu motorul o vreme si poate stiu mai multe.
Aspenterul e aspirina veche , are rolul de a subtia singele . atit si nimic mai mult (poate mai are si altceva ) .
Daca vreti sa nu aveti probleme cu inima va recomand sa fiti sclabi adica sa nu va ingrasati e foarte greu e drept, cea mai mare probema apare cind ai hipertensiune arteriala si nu stii de ea deci e bine sa o masurati mai des de o data pe an .
Si eu am avut hipertensiune arteriala care era cauzata de citeva kg in plus si o piatra la fiere care a fost operata anul trecut , problema sa rezolvat .
Asa ca nu luati medicamente doar pentru ca zic cei de la tv ca sunt bune, medicamentele nu sunt bune nici odata poate vitaminele si alea in anumite doze si nu dupa ureche ca iara nu e bine .
Daca vreti o inima sanatoasa miscare da umblat pe jos sau alergat 1 ora pe zi si e ok la inceput va va fi greu stiu dar dupa un timp devine o obijnuinta :)
Multa sanatate sa aveti .

jonny_it

Citat din: emilavram din Ianuarie 28, 2012, 08:20:19 AM
Hai sa va zic cum sta traba cu aspenterul am avut ceva probleme cu motorul o vreme si poate stiu mai multe.
Aspenterul e aspirina veche , are rolul de a subtia singele . atit si nimic mai mult (poate mai are si altceva ) .
Daca vreti sa nu aveti probleme cu inima va recomand sa fiti sclabi adica sa nu va ingrasati e foarte greu e drept, cea mai mare probema apare cind ai hipertensiune arteriala si nu stii de ea deci e bine sa o masurati mai des de o data pe an .
Si eu am avut hipertensiune arteriala care era cauzata de citeva kg in plus si o piatra la fiere care a fost operata anul trecut , problema sa rezolvat .
Asa ca nu luati medicamente doar pentru ca zic cei de la tv ca sunt bune, medicamentele nu sunt bune nici odata poate vitaminele si alea in anumite doze si nu dupa ureche ca iara nu e bine .
Daca vreti o inima sanatoasa miscare da umblat pe jos sau alergat 1 ora pe zi si e ok la inceput va va fi greu stiu dar dupa un timp devine o obijnuinta :)
Multa sanatate sa aveti .

Cel mai bun sfat!  :hi:

Daca medicamentele au fost cumparate de pe internet 99,99% sanse ca ele sa fie contrafacute, deci aveti grija.

Alutus

Tttttttt! nu-s contrafacute. Made in China din ipsos si melamina. Scapa cine poate.
Sa nu uiti Darie!