Partidul legionar roman

Creat de dedu, Aprilie 12, 2011, 08:25:34 PM

« precedentul - următorul »

flavius

Ca sa clarific putin pozitia mea de pana acum: mi se pare normal sa ma informez, sa caut sa aflu mai multe decat pana acum...asta nu exclude in niciun fel setul meu actual de principii si valori, conform caruia principala masura a unui om e FAPTA, nu VORBA...din gura stim cu totii sa dam, pe unde vrem si pe unde nu vrem...

La fel, am invatat sa apreciez oamenii, indiferent de natia/etnia lor, strict pe ceea ce sunt ei cu adevarat, pe ceea ce simt, pe ceea ce mi-au oferit si, automat, m-au obligat si pe mine sa le ofer, sa incerc macar sa ma ridic la nivelul lor, sa FIU MAI BUN...e lucru mare...

Acestea fiind zise, repet, apreciez setul de valori initial promovat de capitan, regasesc o mare parte din ele intr-un nucleu subconstient ancestral, dar asta nu inseamna ca ader si la faptele si metodele fizice de actiune alese de anumiti exponenti ale Legiunii...scurt pe doi! Imi place simtul onoarei si al demnitatii lor (a unora dintre ei...uscaturi au fost peste tot...) si imi place sa cred ca incerc din rasputeri sa-l aplic in propria mea viata, cat mai bine si mai exact...

Poate ca o sa mi-o iau iarasi, in sens invers, da' asta mi-s eu, nu pot pretinde a fi altceva decat sunt in realitate: xenofobia si rasismul nu au dus, niciodata in istorie, la nimic bun; evreii, mai ales in Romania, au avut o istorie ciudata, si uneori si-au facut-o cu mana lor (mai ales in Moldova, si mai ales in perioada pana WW1); diferendele istorice dintre romani si maghiari, iarasi, s-au supus "toanelor" politice ale vremurilor, oamenii simpli, ca noi toti cei de pe aici, au reusit sa convietuiasca destul de frumos peste 1000 de ani;

Basarabia a fost si va fi o pata pe sufletul nostru, al tuturor, pana cand va redeveni pamant romanesc, da' nu ca la 1918, cand se transformase, dupa unire, un fel de paria a provinciilor romanesti (orice functionar detasat acolo privea respectiva chestie ca un exil...la fel si armata si ofiterii...), ci cu adevarat parte din trupul tarii; Transnistria si Cadrilaterul nu-s ale noastre, asta trebuie s-o recunoasca oricine; mai ramane Nordul Bucovinei si judetele din sudul Basarabiei, care-s tot romanesti...

Da' pana acolo calea-i lunga, si daca vrem sanse de reusita, musai sa punem osu' pe treaba si sa muncim, sa producem, sa adunam averi nationale, sa avem cu ce intretine armata moderna, servicii secrete moderne, sa promovam peste tot in lume interesul national, firmele romanesti, cu capital autohton, controlate de oameni de afaceri romani, sa fie sprijinite din plin si sa ajunga sa se bata de la egal la egal in toata Uniunea cu oricine...avem pozitie geostrategica, suntem la intretaiere de drumuri comerciale, putem ajunge oricand sa controlam, strict economic, mai mult decat am pierdut administrativ...ia sa fi avut nu 1-2 moguli cum e Patriciu, Vantu, Voiculescu, ci vreo 2-300...cu averi comparabile...ce i-ar tine pe respectivii sa nu investeasca masiv in economia Basarabiei sau a Bulgariei sau a Ucrainei? controland economia, controlezi tara respectiva, mai ales in vremurile actuale...

PS: daca vreun coleg de forum s-a simtit, in vreun fel, jignit de mine, pe criterii etnice, IMI CER SINCER SCUZE si o spun inca o data: nu am nimic cu nimeni...adica am, da' cu puturosii si cu laudarosii si cu cei care stau cu mana-ntinsa la pomana statului, fara sa puna mana pe munca, sau voteaza pe galeti si pe cizme de cauciuc...da, cu astia am multe, da' nu se poate generaliza si spune ca apartin vreunei etnii anume...sunt din toate etniile, si nu prea vor sa se trezeasca la realitate...o sa-i trezeasca viata, din pacate...asa ca: frati forumisti, stima si respect sincer din partea mea, roman din mosi-stramosi, da' prieten bun al oricarui om de bine, sincer, corect si respectuos; am spus ce am avut de spus, nu stiu daca o sa mai scriu pe topic-ul asta mai mult de atat.
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

Bătrânul

Citat din: alvo din Aprilie 15, 2011, 08:50:39 AM
ia zi' tu Dedule,cam cum trebuie sa arate un roman "verde'',patriot adevarat,in opinia unui puber debusolat,detinator al adevarului absolut!
Iarta-l pe prietenul meu ! Este un tinar in cautarea modelului dar comfunda MASONERIA cu legionarii. Uite Dedule nici MASONII nu-s mai putin patrioti decit legionarii !!!! PE EI II POTI URMA !!! :welcome:

dedu

Decat sa am modele in viata oameni gen Iliescu,Ceausescu,Lenin,Horty,Laszlo Tokes,Voronin ori altii mai bine sa am ca model simbolul tineretii si a puterii,este o prostie sa zice-ti ca toti legionarii erau hoti,mincinosi,criminali,sinucigasi si multe altele dinastea....tactici comuniste.

Batranu-nu va suparati,da,suntem prieteni,dar de ce nu ziceti aici nimic de gruparea extremista Garda Maghiara care marsaluieste in Covasna si Harghita(in Mures si-au luat-o in bot,nu mai merg)?Ei nu sunt extremisti?Aia sunt adevaratii extremisti,aia vor o bucata din mica noastra tara(este mica avand in vedere cate teritorii din jurul Romaniei sunt locuite de romani)...noi vrem doar ce este al nostri,Basarabia si sa traim in pace toti,sa muncim,sa avem o tara bogata,sa fim uniti,sa fim solidari unii cu ceilalti,sa ne respectam,sa fim civilizati,sa nu injuram,sa nu scuipam sa evitam violentele si multe altele.

Da,au fost unele lucruri mai putin civilizate facute de baietii din ND cum ar fi ca l-au batut pe Lehel(un ungur) in Cluj dar stiti de ce l-au batut?Umbla cu steag cu Ungaria Mare pe care l-a pus si pe statuia lu Iancu.A PRIMIT CE A MERITAT!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=rKcjV-GKRHA

Miercuri la sedinta a fost luata decizia:
Pe data de 9-10 Mai 2011 vor fi manifestatii in Cluj impotriva homosexualitatii si a avortului,din 1990 pana in 2010 in Romania au fost 19 milioane de avorturi!!!
avort=crima=inchisoare!!!
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

marian sima

Nea Batrinule ma amuzi tare,pai chiar vrei sa i-l derutezi pe Dedu cu masoni lu mata,pai legionari sint copii cu prastia pe linga masoni,cine saracesc si mai mult tarile sarace ,cine folosesc criminali platiti pentru a destabiliza anumite guverne din Africa ,cine acapareaza pamintul din tarile sarace pentru marile corporatii (care sint tot masonice).si ce conturi trebuie sa ai in banca pentru a deveni mason,cine este in virful masoneriei?Masoneria este o organizatie secreta sub obladuirea lui satana.

dedu

Citat din: marian sima din Aprilie 15, 2011, 04:35:13 PM
Nea Batrinule ma amuzi tare,pai chiar vrei sa i-l derutezi pe Dedu cu masoni lu mata,pai legionari sint copii cu prastia pe linga masoni,cine saracesc si mai mult tarile sarace ,cine folosesc criminali platiti pentru a destabiliza anumite guverne din Africa ,cine acapareaza pamintul din tarile sarace pentru marile corporatii (care sint tot masonice).si ce conturi trebuie sa ai in banca pentru a deveni mason,cine este in virful masoneriei?Masoneria este o organizatie secreta sub obladuirea lui satana.

Ai mare dreptate ce ai zis despre masoni dar nu este frumos sa vorbesti asa cu domnul Janos(''masoni lu mata'') pentru ca in primul rand este om in varsta si nu suntem in Siberia sa vorbim ori sa ne comportam ca salbaticii!!!  :redcard:
:new: Nu am pus acest articol aici pentru a se injura oameni intre ei,nici pentru a produce ''divergente'' intre majoritate si minoritati......pur si simplu cine vrea sa isi zica parerea despre legionari,miscarea legionara,ce parere are despre noul partid,daca va reusi ori nu ori chestii dinastea!!!
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

pharaonu75

Citat din: dedu din Aprilie 15, 2011, 05:59:43 PM
Ai mare dreptate ce ai zis despre masoni dar nu este frumos sa vorbesti asa cu domnul Janos(''masoni lu mata'') pentru ca in primul rand este om in varsta si nu suntem in Siberia sa vorbim ori sa ne comportam ca salbaticii!!!  :redcard:
:new: Nu am pus acest articol aici pentru a se injura oameni intre ei,nici pentru a produce ''divergente'' intre majoritate si minoritati......pur si simplu cine vrea sa isi zica parerea despre legionari,miscarea legionara,ce parere are despre noul partid,daca va reusi ori nu ori chestii dinastea!!!

Nu cred ca ai inteles bine Dedule!
Cand a spus "masonii lui mata" nu se referea la mama domnului Janos, ci folosea un pronume personal, MATALE, in forma prescurtata, MATA!
In unele zone ale tarii, spre exemplu in Baragan, se foloseste acest mod de adresare catre persoanele mai in varsta, apropiate celui care foloseste cuvantul!
Daca se referea la mama domnului Janos, scria MA-TA!
Cu o astfel de adresare nici eu nu as fi de acord, insa ii dau credit lui Marian Sima si sunt sigur ca a folosit cuvantul cu sensul de MATALE.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

marian sima

Exact dl Batrinul este mai mare in virsta decit mine ,in zona la mine cind folosesti acest cuvint este o forma de respect fata de persoanele cu un nr de ani mai mare decit tine,i-mi cer scuze daca am fost inteles gresit.

marian sima

Si Dedule intrebi de Miscarea Legionara daca va reusi.Eu unul spun ca nu va reusi deocamdata si i-ti spun si de ce nu va reusi:1 Nu vad omul care sa stringa sub conducerea lui o grupare de oameni loiali.2Deocamdata ne conduce interesul personal .3Masa de oameni coruptibili ,spaguitori a ajuns atiti de mare incit daca a-r invia Vlad Tepes nici nu a-r ajunge padurile ca sa-i traga in teapa.4 Romania ca de altfel toata lumea tinde spre globalizare ,adica o uniformizare in toate lucrurile,marfa ,preturi ,idei politice,si lucrul acesta este rezultatul unora care se numesc Ilumunati si Masoni ,nu vezi ca nu mai faci ce vrei in tara ta ci faci ce dicteaza Americani si virful acestor Americani au la origine Evrei,in viitor singura tara care va putea sa se opuna Americanilor va fi tot Germania.Deocamdata nemti acumuleaza si ii lasa pe alti sa i-si arete muschi dar nu se supun americanilor ca alti.