Pentru VOI Stuparii mei

Creat de Bătrânul, Aprilie 05, 2011, 11:07:28 AM

« precedentul - următorul »

Bătrânul

Analizind Sesizarile voastre stupiibatranului
a inceput sa fabrice stupi tip ACA la aceleasi comfiguratiuni ca stupul nou la 60 lei . Preturile nu se schimba . Cei care au cumenzile lansate pot opta pentru acest tip la comfiguratiile comandate fara costuri suplimentare. :thanks:  Mai lansam un tip de stup din scindura de 3cm cu falt jur imprejur . Costul stupilori din scindura de 3 cm va fi mai mare numai cu 15%.La aceste sisteme nu pot exista rosturi nedorite Fotografii in curind atit pe site cit si pe forum :welcome:

Bătrânul

Iata pozele  :yes:

Bătrânul

la sosire

alexutu

pt zona pitesti arges se poate prin curier
00007

Bătrânul

Marek

Cu celalalt model ce se va intampla? Il scoate-ti din productie?

mape 48-petru manea

Stupi de mai sus sunt prea frumosi ca sa fie adevarati :hi: :hi: :hi: :bzz: :bzz: :bzz:

Bătrânul

Citat din: PRAGA din Aprilie 10, 2011, 09:32:10 PM
Cu celalalt model ce se va intampla? Il scoate-ti din productie?
Va ramine la cerere! :bzz:

Bătrânul

Citat din: MAPE 48 din Aprilie 10, 2011, 09:39:49 PM
Stupi de mai sus sunt prea frumosi ca sa fie adevarati :hi: :hi: :hi: :bzz: :bzz: :bzz:
Sa vedeti pe cele de miine !!! =D> E drept vor fii cu 15% mai scumpe intrucit sint din scindura de 3 cm. deci cu 50% material in plus. :hi:

Bătrânul

Iata si stupii cu falt jur imprejur.

Bătrânul

Atit in stupii ACA cit si in stupii cu falt jur imprejur nu este posibil sa nu inchide bine.... :bzz:

sherifu dan

arata bine stupii dar pacat ca nu se onoreaza comenzile :mad:

Bătrânul

Citat din: sherifu dan din Mai 24, 2011, 09:56:58 PM
arata bine stupii dar pacat ca nu se onoreaza comenzile :mad:
" ..Mai bine vino sau da un telefon ... Cu circotitul nu obtii nimic ... nici nu citeste pe forum    ^:)^

sherifu dan

ti-am trimis un e-mail Batranu, sper sa rezolvam lucrurile in privat, astept un raspuns de la tine, ti-am lasat si nr de telefon daca vrei sa vorbim

Bătrânul

Citat din: sherifu dan din Mai 25, 2011, 01:09:06 PM
ti-am trimis un e-mail Batranu, sper sa rezolvam lucrurile in privat, astept un raspuns de la tine, ti-am lasat si nr de telefon daca vrei sa vorbim
era frumos daca de la prima postare spuneai cea ce ai scris pe privat adica Nu ai nici o comanda dar intervii pentru un prieten . Vom rezolva imediat.  STUPARII MEI UN SFAT ! Cine are nevoie de stupi urgent si are comanda sa vie dupa ei ca nu va pleca fara stupi . In fiecare schimb se fac 100 de stupi deci daca piarzi 4 ore poti pleca cu 50 stupi oricind . (nu v-am spus eu) (sa nu spuneti la nimeni)  :i_love_you: