Roi_ag

Creat de flavius, Martie 08, 2011, 07:29:30 PM

« precedentul - următorul »

roi_ag

Citat din: jenica67 din Februarie 19, 2014, 10:22:32 PM
   Salut am si eu o intrebare si o rugaminte :
2. Daca vrei sa masori pe constructia ta si sa ne pui literele notate in poza apiliftului tau :

a1=9cm
a2=22cm
a3=16,5cm
b1=6cm
b2=26,5cm
c1=16cm
d1=34cm
e1=21cm
e2=56cm

jenica67

Ms foarte mult. Am sa imi fac si eu unu. Am piesele gata, dar eu vroiam sa il fac numai cu brate care sa intre sub stup si sa se ridice. Acum ma gandesc sa-l fac cu doua varinte de brate.
Ar fi simplu, daca nu ar fi asa de complicat, sau ne pare numai noua ?

Paul hernest

Va salut domnule. Sunt tot din Argeș si eu ,mai precis din Cosesti,acum stau in clung,o întrebare ce ma macină.am același model de stup ca al Dvs.,insa nu am acele trei găuri in fundul stupului,si sufăr câteodată din cauza consensului,as urma modelul dar folosiți folie deasupra sau nu ?

roi_ag

Da folosesc folia din august pana in octombrie si din februarie pana le pun catul !
Vezi paginile anterioare 9 si 11 ce pun din octombrie atunci cand i-au folia si nu am pic de condens!

Marius-ursulakhe

Hristos a inviat si sarbatori fericite

roi_ag

Sarbatori fericite ! si tie ursulakhe ! Scriu pe aici din Paste in Craciun ! : sampanie:

roi_ag

Astazi am terminat tratamentul cu acid oxalic . Experienta noua . Cat traiesc invat . Niciodata nu
ma voi plafona !!!

dan sebastian

Ai avut noroc de vreme buna. In primavara nu poti sa iei varoua decat din import.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

apivasmob

Citat din: roi_ag din Decembrie 21, 2014, 06:24:46 PM
Astazi am terminat tratamentul cu acid oxalic . Experienta noua . Cat traiesc invat . Niciodata nu
ma voi plafona !!!
=D>Asa ar trebui sa faca toti , sa nu se plafoneze si sa studieze tot timpul. =D>
Sanatate tuturor apicultorilor

roi_ag

Zbor frumos astazi la 14grade.Au mai zburat si acum vreo saptamana dar nu am fost acasa sa il vad!
Se pare ca le-a priit tratamentul cu acid oxalic!

MirceaCalin

WOOW !!!
Ăsta da zbor !

tassevasi

Si eu am avut astazi zbor f f intens , chiar eram printre ei (voeba lui  Marin m-au si inpuns :) ) dar am uitat sa fac poze , poate  miine .
  Sa vedem cind  vor ramine  in pavilion ,vom avea tot  asa  zbor ?
     Numai bine .

roi_ag

Bucuria oricarui stupar! Poate si a unui producator de miere !!! Tot atatea sa fie si in Martie

oroles

Frumos zbor! Felicitari!
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

tassevasi

Eee....i   te-ai dat la filme pe ytub ,bravo e frumos,... daca are cine sa te initieze   ,in poze vad ca nu esti singur pe acolo , :)
Numai bine .