Blajul inegalabilul

Creat de Bătrânul, Martie 02, 2011, 10:25:46 AM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Citat din: FlorinI din Martie 28, 2011, 12:13:18 AM
nu e vorba de placut sau nu, dar nu imi pot da seama ce culoare aveau ochii   :P

Nici eu nu stiu ce culoare aveau... cine crezi ca s-a uitat la ochi! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Mai am cateva poze, insa le voi pune maine!
Dureaza ceva timp redimensionarea!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Un trantor si o albina!

pharaonu75

Uite-l aici!

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: pharaonu75 din Martie 28, 2011, 12:25:05 AM
Uite-l aici!
vad 2 poze cu acelasi trantor...
cine era sub costum? :lol:
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

crombra

Bai, voi vreti sa ma sinucid?
Pai tatutzule, acolo a afost ca la alinierea planetelor: Marfa de calitate, oameni de valoare internationala, chiolhan baban, albinutze harnicutze, fatuci sa le tzuci, porcarii(adeca de-ale porcului) sa grojdesti(sa bagi la intuneric cum ar zice Florin....Piersic) pana mori.
Ce ziceti ? Imi tai venele sau....le las sa mai creasca?
Ardealul nu se dezminte NICIODATA. Felicitari organizatorilor.
Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.

http://crombra.sunphoto.ro/

apisrom

ar trebui sa incep asa: DA. BLAJUL este INEGALABIL

de departe cel mai fain targ.
de fapt nu a fost un targ. a fost o manifestare, un eveniment dedicat apicultorilor.

pt cei ce s-au uitat la poze - in realitate a fost muuuult mai bine.

balasbebe

Doua zile am facut prezenta. Din pacate nu am avut baza materiala asigurata. Nu m-am asteptat la o asa amploare. Mai mult de ata cred ca nu se poate decat daca se va intinde pe trei zile. Marfa si buna dipozitie a fost cat strada de lunga. Coloana de masini se intindea din Zalau si pana in Blaj.

pharaonu75

Poze

pharaonu75

Sarbatoarea mierii

pharaonu75

Expert Moldova Trading

pharaonu75

Poze

pharaonu75

Alte poze

pharaonu75

Inca

pharaonu75

Altele