Cea mai mare bucurie/satisfactie ca apicultor

Creat de Calin Catalin, Februarie 20, 2011, 06:48:23 PM

« precedentul - următorul »

bucovineanu

Prima satisfactie este si cea mai puternica ce ramane in memorie.
La mine a fost bucuria cand am scos primele 5-6 kg de miere de la 2 roiuri care au iesit foarte slabite din iarna in anul 2 de apicultura. In primul an alte 2 roiuri le-am pierdut la iernare din cauza varoa care in acel an aparuse in zona noastra si eram foarte descurajat.
Alta satisfactie a fost cand am obtinut primele regine prin transvazare, dupa ce in anul anterior am avut mai multe esecuri.

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: gheco din Februarie 22, 2011, 05:21:38 PM
Romanticilor! Poietilor! Visatorilor!
Lasati vorbele de duh si la munca. Asusica incepe floarea si nu ati pregatit galetile de laa gatul albinelor si cosarcile de le picioare. Va doresc tot ce va doriti.

jupane gheco..., cine nu are un strop de romantism nu e om, romanul s-a nascut poet, e un visator incurabil, cat despre munca... a ajuns sa munceasca indiferent de ce salariu primeste..
urarea corecta e : va doresc, ce imi doriti...
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

viorel_v2000

Cea mai mare bucurie?

Cand, primavara, sparg cuibul cu o rama buna de ouat si la urmatoarea vizita, dupa o saptamana, o gasesc ouata si cu larve din leat in leat. Si mai sparg cuibul cu inca o rama buna de ouat...

Tot priimavara cand "harnicele" vin pline cu polen galben si se inghesuie la urdinis sa intre.