Nemultumiri, cu cartile pe masa!

Creat de Florin-braileanul (FlorinI), Februarie 20, 2011, 05:35:50 PM

« precedentul - următorul »

Marek

Am citit azi toate postarile acestui topic. Odata ce ai fost nemultumit de serviciile cuiva nu vei mai apela la acea persoana, cred ca e destul si in timp se pierd clientii. Sunt oferte destule la scule de tamplarie, se cere o investitie eu cred ca merita. Timp de 2-3 ani (in care voi usca cativa m3 de scandura) voi mai cumpara stupi pe urma imi voi face singur tot ce am nevoie in materie de tamplarie apicola.

orbanstefan64

Marek

orbanstefan64

nu io am zis =)) =)) =)) =)) =)) da ii valabil si la mine :nod: :nod:

Marek

Oare de ce romanul e obisnuit sa plateasca tot si sa prmeasca mai putin decat a platit?  Sau in cazuri mai grave sa i-a fara sa plateasca. Ne furam palaria cred eu, tragem tepe unii altora, macar de am fi straini uni de alti dar suntem un singur popor in aceeasi tara. Ar zice cineva, vreti calitate? platiti! putin mai scump? nu va temeti fabricantilor, nu am auzit sa dea faliment Mercedes, nici Adidas, ori Makita. Din pacate ne-am prea obisnuit sa tot alegem raul cel mai bun.

D006

Citat din: Florin-braileanul (FlorinI) din Aprilie 25, 2011, 12:11:43 AM
Citat din: alexandruCL din Februarie 24, 2011, 02:49:28 PM
pentru stefanescu si pharaonu75:

aveti perfecta dreptate. sa-mi spuneti si mie cand gasiti un producator care ofera 100% calitate, 100% satisfactie, la un pret bun. poate exista, nu stiu...
am lucrat o vreme la o ferma care se aproviziona cu rame de la Lega. ramele erau asamblate si insarmate, si nu aveau cusur. cand le luam la mana sa lipesc foita de ceara, descopeream mici probleme si aruncam o parte din ele.

pentru FlorinI:
distinse domn,
observ din postarile dumitale ca decenta si bunul simt te caracterizeaza. doresc sa te asigur de intreaga mea consideratie.
sunt de acord cu tine si inteleg ca esti nemultumit. vorbeste cu Lorant. eu am convingerea ca problema se poate rezolva printr-un singur telefon.
cu stima, Alexandru

ce ma surprinde, dar ma si multumeste deopotriva, este faptul ca nimeni nu mai spune nimic pe aici pe "la nemultumiti", deci inseamna ca s-au remediat toate problemele

alexandru, trebuie sa te dezamagesc in legatura cu telefonul de care pomeneai
sa stii ca eu, asa cum sunt, carcotas, gras sau urat, in afara de calitatea produselor,  apreciez si OMUL parolist

am fost sunat personal de domnul lorant de la fabrica de stupi si dupa ce m-a dojenit ca "puteam sa il sun si se rezolva problema fara sa ii fac reclama negativa", mi-a promis ca o sa imi trimita acel procent de rame cu problema (adica 36 rame de 1/2 extinse), ca doar le platisem
discutiile deschise aici au fost purtate dupa targul campina, deci topic deschis in 20.02.2011
azi e 24.04.2011
au trecut 2 luni... nu am mai vazut acele rame si nici nu cred in minuni
asta e
nu toti sunt parolisti

daca tot criticam...
  :new: haideti sa va laud niste parolisti

adrian roman: in ianuarie 2011 am discutat cu el despre salcamul rosu si acum trebuie sa va spun ca am platati salcami rosii in zona verei stupinei  :bravo:

cristi ciuc: am discutat cu el in decembrie 2010 despre scorus si corn si in aprilie 2011 imi trimite pm ca pachetul e gata de plecat spre braila  =D> =D> =D>

comentariile sunt inutile
diferenta esta ca unii promit si nu fac, pe cand altii, nu promit si fac

respect si sanatate, ambelor categorii

Tu esti fericit ca Lorant ti-a dat teapa numai cu nicte amarate de rame , mie nici macar cutia lasata in urma cu un an ca model nu mi-a mai inapoiat-o , atunci spuneau ca nu vor face cutii tip aca si vor merge doar pe stupii batranului...  sa nu mai spun de 50 de caturi cu cote gresite unde la fel a zis ca le inlocuieste . Dar eu nu sunt rau de paguba si mai ales  azi in zi de Paste spun doar atat : iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac !
  La mine onoarea este mai presus de bani , poate am pierdut ceva bani dar ei si-au pierdut onoarea .

Kov iulian

Citat din: Marek din Aprilie 25, 2011, 04:46:36 PM
Oare de ce romanul e obisnuit sa plateasca tot si sa prmeasca mai putin decat a platit?  Sau in cazuri mai grave sa i-a fara sa plateasca. Ne furam palaria cred eu, tragem tepe unii altora, macar de am fi straini uni de alti dar suntem un singur popor in aceeasi tara. Ar zice cineva, vreti calitate? platiti! putin mai scump? nu va temeti fabricantilor, nu am auzit sa dea faliment Mercedes, nici Adidas, ori Makita. Din pacate ne-am prea obisnuit sa tot alegem raul cel mai bun.
Asta din cauza ca am devenit lasi si fricosi ca neam , inghitim orice stam cu capul plecat in fata oricarui nesimtit . se rasucesc inaintasi nostri in morminte daca ar vedea cum am devenit .

ANITEI

adrian roman: in ianuarie 2011 am discutat cu el despre salcamul rosu si acum trebuie sa va spun ca am platati salcami rosii in zona verei stupinei

Chiar daca e topicul nemultumirilor subscriu si eu la afirmatia de mai sus. Am primit 3 plante de evodia de la dl Adrian Roman , l/am intalnit si nu a vrut nimic in schimb ( ii dusesem cateva plante de afine). Multumesc si pe aceasta cale!
'' Pot totul in HRISTOS , care ma intareste.'' Filipeni 4:13

Florin-braileanul (FlorinI)

http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

Alutus

Nu stiu ce sa mai cred . Sunteti tot asa de nemultumiti de calitatea stupilor incriminati la inceputul discutiei? Trebuie sa-mi fac stupi noi  in iarna asta.
Sa nu uiti Darie!

Bătrânul

E simplu . SA CREZI CEA CE VEZI cu ochii tai. Mergi la fabrica si pleci cu marfa. Comanda si daca nu-ti place lasi acolo. Bineinteles nu extravagante......  :bzz:

Alutus

OK. Voi face o vizita . Pana atunci va rog sa-mi raspundeti pe M. P. findca sunt o tzira de tamplar ( mai amator) . Pe luni! Voi veni prin Bv si ma intorc prin M Ciuc , Sighisoara, Sibiu, Valcea pt a-i vedea pe amici. Anunt  prin tel.
Sa nu uiti Darie!

Bătrânul

Vreau sa reclam bidoanele mele cu mirere care au conceptii sovine si nu vor sa lasa  centrifuga ungureasca,  noua, automata, reversibila , sa intre in nici una din pivnitele mele. Astept sugestii pentru rezolvatrea comflictului politic....

nicomico

Parerea mea sunt doua solutii:
1.vinde-ti mierea din bidoane poate asa vor fi mai pasnice si pregatite pentru la anul ce vine
2ar trebui sa-si prezinte centrifuga sensul de miscare ,adica si noua si reversibila asa ceva nu este de admis
Sper sa intelegeti gluma mea.O iernare usoara si la anul ce vine sa va prezentati cu efectivul complect. :hi:

jimm

Asta e un caz grav!
Eu zic sa o arunci...catre mine! :rotfl: :rotfl: