Nemultumiri, cu cartile pe masa!

Creat de Florin-braileanul (FlorinI), Februarie 20, 2011, 05:35:50 PM

« precedentul - următorul »

Florin-braileanul (FlorinI)

:bravo: cata promptitudine...  =D>

@ dragos206, gheco, orbanstefan64, stefanescu

:mad: :mad: :mad:

las` ca ne-am veda noi... platiti voi... :wink2:

ma mir ca nu ati spus nicunul ca nu am respectat unghiul de incidenta al obiectivului de la aparat perfect perpendicular pe rama... si de-aia se vad mai putini milimetrii, sau ca am scos eu milimetrii din rigla
nici nu stiam ca exista asa multi prieteni..
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

stefanescu

Daca vii in tirgul Iesilor promit ca platesc da e posibil ca anu asta sa ajung si la Galati ca mai am neamuri pe acolo (ca sa nu mai spun ca am facut liceul si fo 5 ani de facultate) si daca am timp iti fac o vizita sa ma achit de datorie
O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)

Citat din: stefanescu din Martie 02, 2011, 03:00:24 PM
Daca vii in tirgul Iesilor promit ca platesc da e posibil ca anu asta sa ajung si la Galati ca mai am neamuri pe acolo (ca sa nu mai spun ca am facut liceul si fo 5 ani de facultate) si daca am timp iti fac o vizita sa ma achit de datorie

perfect
ne vedem la galati in prima zi de targ
sper sa ma recunosti
colegii de pe forum, ma cunosteau, desi eu pe niciunul... :wink2:

acum suntem prieteni...

:-c

pharaonu75

Citat din: dragos2006 din Martie 02, 2011, 01:34:36 AM
  daca nu masori cu subler cu aviz de la metrologie nu se pune ..   :zzz:

Citat din: gheco din Martie 02, 2011, 06:43:21 AM
Trebuie si o comisie.
Si de  unde stim noi ca nu ai ingustat ramele si vrei sa faci publicitate negativa.
Am dat aceasta replica pentru a anticipa raspunsul producatorului respectiv.

Citat din: orbanstefan64 din Martie 02, 2011, 07:27:55 AM
poate aperi interesele cuiva :rotfl:

Citat din: stefanescu din Martie 02, 2011, 07:52:12 AM
Florine eu cred ca stiu unde e hiba la ramele tale. Au stat 2 ani si s-au uscat. Ei le-au facut la dimensiune dar din cauza ca tu esti pretentios si lenes  nu le-ai montat cind trebuia  :rotfl: . Daca le montai asa ude nu mai vedeai hiba.  Pina acu nu am vazut pe acest topic sa intervina nici un producator de articole de timplarie care sa isi faca o leaca de autocritica. Decit mult si prost mai bine mai putin si bun.

Citat din: FlorinI din Martie 02, 2011, 10:46:13 AM
ma mir ca nu ati spus nicunul ca nu am respectat unghiul de incidenta al obiectivului de la aparat perfect perpendicular pe rama... si de-aia se vad mai putini milimetrii, sau ca am scos eu milimetrii din rigla

TOTI CINCI ATI UITAT ESENTIALUL:  PHARAONU75 ARE ANUMITE INTERESE SI IN POSTARILE ASTEA! REPREZINTA EL ANUMITE INTERESE!

=)) :rotfl: =)) :rotfl: =)) :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Acum lasand gluma de-o parte, cred ca domnul Stefanescu are dreptate! ramele au fost facute la dimensiunile normale, insa din lemn ud, iar cand s-au uscat si-au mai redus din dimensiuni!
Mergand pe rationamentul unora, ar trebui sa spui SARUT-MANA pentru ca nu s-au si strambat, nu sa faci scandal pentru dimensiuni... ce mare scofala daacalbina mai are si ea un spatiu de 2 cm ca sa mai cladeasca un fagure? Abia mai produci niste ceara, sau miere in faguri!
Prea pretentios esti!!! :mad: :mad:

Asa cum spuneam, majoritatea fabricantilor au produse "cu bube"... este de apreciat Florin pentru ca a spart gheata si a deschis acest topic!
Sper ca asta sa dea de gandit producatorilor, iar in final ambele tabere, probucatori-clienti, sa aibe de castigat, prin cresterea calitatii marfii!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

ioanardelean55

Fratilor ; la 3,7 cm latime chiar daca erau verzi , ori ude tot nu scadeau 3-4 mm , cel putin cu 1mm au fost sub stas si doi au scazut de aici diferenta iar ale mele sigur din cauza umezeli au tras ceva plus ,lemnu lucreaza mai ales cind e uscat si ni e depozitat corespunzator .. %%-

"Eroi au fost, eroi sunt încă.
Şi-or fi în neamul românesc!
Căci rupţi sunt ca din tare stâncă.
Românii orişiunde cresc. ..."

tot asa si carcotasii

dar secretul e ca la rigla respectiva centimetrul era de 9 mm  ^:)^

gheco

Citat din: FlorinI din Martie 04, 2011, 01:05:36 AM

tot asa si carcotasii

Am glumit si noi. Poftim replica. Mai poti zice ceva?
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/

Citat din: gheco din Martie 04, 2011, 05:37:03 AM

tot asa si carcotasii

tacerea si iertarea ... se cumpara

cate 1  :birthday: de fiecare care m-a suparat
deci.... am de primit 4 torturi...  :yes:
si promit sa uit...

D006

daca eu iti pun in fata 4 torturi sau macar unul , ii (il) mamanci in fata mea ?  :yes:

pharaonu75

Citat din: dragos2006 din Martie 04, 2011, 08:09:25 PM
  daca eu iti pun in fata 4 torturi sau macar unul , ii (il) mamanci in fata mea ?  :yes:

Pastreaza tortul pentru 1 mai! Atunci vei avea in fata ta doi mancai de tort! Eu si Florin!

gheco

Citat din: FlorinI din Martie 04, 2011, 10:29:54 AM
Citat din: gheco din Martie 04, 2011, 05:37:03 AM

tot asa si carcotasii

tacerea si iertarea ... se cumpara

cate 1  :birthday: de fiecare care m-a suparat
deci.... am de primit 4 torturi...  :yes:
si promit sa uit...
Uita.
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro

Citat din: alexandruCL din Februarie 24, 2011, 02:49:28 PM
pentru stefanescu si pharaonu75:

aveti perfecta dreptate. sa-mi spuneti si mie cand gasiti un producator care ofera 100% calitate, 100% satisfactie, la un pret bun. poate exista, nu stiu...
am lucrat o vreme la o ferma care se aproviziona cu rame de la Lega. ramele erau asamblate si insarmate, si nu aveau cusur. cand le luam la mana sa lipesc foita de ceara, descopeream mici probleme si aruncam o parte din ele.

pentru FlorinI:
distinse domn,
observ din postarile dumitale ca decenta si bunul simt te caracterizeaza. doresc sa te asigur de intreaga mea consideratie.
sunt de acord cu tine si inteleg ca esti nemultumit. vorbeste cu Lorant. eu am convingerea ca problema se poate rezolva printr-un singur telefon.
cu stima, Alexandru

ce ma surprinde, dar ma si multumeste deopotriva, este faptul ca nimeni nu mai spune nimic pe aici pe "la nemultumiti", deci inseamna ca s-au remediat toate problemele

alexandru, trebuie sa te dezamagesc in legatura cu telefonul de care pomeneai
sa stii ca eu, asa cum sunt, carcotas, gras sau urat, in afara de calitatea produselor,  apreciez si OMUL parolist

am fost sunat personal de domnul lorant de la fabrica de stupi si dupa ce m-a dojenit ca "puteam sa il sun si se rezolva problema fara sa ii fac reclama negativa", mi-a promis ca o sa imi trimita acel procent de rame cu problema (adica 36 rame de 1/2 extinse), ca doar le platisem
discutiile deschise aici au fost purtate dupa targul campina, deci topic deschis in 20.02.2011
azi e 24.04.2011
au trecut 2 luni... nu am mai vazut acele rame si nici nu cred in minuni
asta e
nu toti sunt parolisti

daca tot criticam...
  :new: haideti sa va laud niste parolisti

adrian roman: in ianuarie 2011 am discutat cu el despre salcamul rosu si acum trebuie sa va spun ca am platati salcami rosii in zona verei stupinei  :bravo:

cristi ciuc: am discutat cu el in decembrie 2010 despre scorus si corn si in aprilie 2011 imi trimite pm ca pachetul e gata de plecat spre braila  =D> =D> =D>

comentariile sunt inutile
diferenta esta ca unii promit si nu fac, pe cand altii, nu promit si fac

respect si sanatate, ambelor categorii

gheco

Poate pentru unii a promite e un lucru nobil, iar a se tine de cuvant este o prostie.
Mai poti sti?
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro

mape 48-petru manea

Circula o vorba "desteptul promite si prostul trage nadejde " nu sunt de acord cu asta asa ca :  :redcard: