Targul Apicol Slobozia 2011

Creat de pharaonu75, Februarie 05, 2011, 02:27:35 PM

« precedentul - următorul »

gheco

Unde este Florin cu aparatul foto nu mai are rost sa se afiseze cineva cu imagini. Prinde totul.
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: ilalexandru din Februarie 06, 2011, 01:31:18 AM
De la cine si cu cat a-ti luat capsele? Ce dimensiuni au?
nu sunt capse din cele de tapiterie, care se aseamana cu cele de hartie de forma literei "U"
sunt capse cilindrice, ca cele din poze si daca erati putin atent, le-am luat de la Ovisan, ca nu degeaba le-am dat  :redcard:
vreau sa lamuresc pe cei ce citesc, nu am "penalizat" firma datorita calitatii capselor, ci doar datorita reclamei inselatoare: 1000 capse la 15 lei, asta insemnand 0,015 lei/capsa, cand realitatea cea mai dura a fost 613 cps la 15 lei, deci 0,024 lei capsa  :uimit:

eu am si pus ieri la 30 de rame de 1/2
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

OtoVirgil

"nu stiu daca acest comentariu va fi vazut de cineva de la Ovisan, dar la mine ce-i in gusa , si-n capusa...
..............................................
daca nu citeste nimeni, poate vreunul din forumisti au o relatie mai buna cu ei si va rog sa ii trimiteti,   de la mine"

Deci ma simt putin cu musca pe caciula, avand in vedere ca sunt distribuitor al respectivei firme si incerc sa ma disculp, a se citii solutionare ! Recunosc ca n-am numarat pana acum cate buc de capse sunt, am avut insa o alta modalitate de comercializare : stiam ca sunt 100 gr. Promit sa aduc la cunostiinta firmei aceasta carenta si pot confirma ca in ceeace ma priveste o sa-mi iau masurile de precautie a. i. sa elimin aceste reclame cu cartonas rosu ! 
Dl Florin aveti PM .
Cu stima,
Virgil 
Distribuitor Faguri Apisrom ; www.ProduseleAlbinei.ro

D006

Eu la acest targ am fost impresionat de discursul domnului Fetea ...  :redcard:

pharaonu75

S-a dat lovit!

Am in lucru in schimb prezentarea domnului Ursu!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

danut

Domnule Florin va multumesc ptr.pozele reusite si ptr. bunavointa dumneavoastra de a le posta pe forum .Vreau sa va intreb care era pretul de vanzare al unui stup din polistiren extrudat ,asta daca a-ti retinut cumva! :hi:

D006

Citat din: pharaonu75 din Februarie 06, 2011, 02:40:14 PM
S-a dat lovit!

Domnul Fetea  de dovedeste a fi un demn urmas a lui Zorici si sa faca exact ca ilustrul sau inaintas ! evita cu orice chip contactul cu apicultorii. Am vazut dintr-un anunt ca domnul Feta are o mare realizare de cand a ajuns presedinte ACA , s-a numit si director la sc Apicola srl Cluj . Ce sa faca si omul nu se descurca cu salariul de presedinte ACAR ...

Macar baga o bucata din expunerea lui Ursu , poate ne mai descretim si noi fruntile mai ales ca este Duminica.

pharaonu75

Filmul are vreo 50 minute! Il prelucrez si il pun pe forum! Putina rabdare!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Fagurii Apisrom nu au mai fost astazi de gasit!
Ca si la Ramnicul Sarat pe 1 decembrie, domnul Rascanu a epuizat stocul de marfa cu mult inaintea inchiderii targului!

pharaonu75

Desi o parte din produse nu mai erau disponibile, am intalnit foarte multi apicultori fericiti!
Fericiti pentru ca au avut ocazia sa isi cumpere cele necesare!
Fericiti pentru ca s-au intalnit cu alti pasionati de apicultura si au schimbat cateva idei!
Fericiti pentru ca acum au cele necesare unui start reusit in anul apicol!
Fericiti pentru ca oferta de produse a fost bogata!
Fericiti pentru ca a inceput sa se simta concurenta dintre producatorii de utilaje/instrumentar apicol!
Fericiti pentru ca vremea a tinut cu ei!

Domnule Costea, jos palaria pentru organizare! =D> =D>

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: dragos2006 din Februarie 06, 2011, 03:17:01 PM
Citat din: pharaonu75 din Februarie 06, 2011, 02:40:14 PM
S-a dat lovit!

Domnul Fetea  de dovedeste a fi un demn urmas a lui Zorici si sa faca exact ca ilustrul sau inaintas ! evita cu orice chip contactul cu apicultorii. Am vazut dintr-un anunt ca domnul Feta are o mare realizare de cand a ajuns presedinte ACA , s-a numit si director la sc Apicola srl Cluj . Ce sa faca si omul nu se descurca cu salariul de presedinte ACAR ...

Macar baga o bucata din expunerea lui Ursu , poate ne mai descretim si noi fruntile mai ales ca este Duminica.

fetea ca fetea, dar ce parere ai de promisiunile neonorate?

citat din dragos2006
" Re: Jurnal apicol
« Răspuns #4433 : Ianuarie 31, 2011, 08:36:54 »Citat    Daca merge treaba la salcam inediat pun oblon hidraulic.
  Cauta un restaurant curatel prin zona si la ora 12 sunteti invitatii mei !"
asa ii trasai sarcina lui pharaonu cand ti-ai luat masina...

ca sa nu mai vorbesc de amenintarile facute mie si lui crombra de pharaonu cu prajiturele...

:uimit: :uimit: :uimit:
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

pharaonu75

Citat din: FlorinI din Februarie 06, 2011, 05:21:58 PM
asa ii trasai sarcina lui pharaonu cand ti-ai luat masina...
Iar eu m-am achitat de aceasta sarcina! :wink2:

Citat din: FlorinI din Februarie 06, 2011, 05:21:58 PM
ca sa nu mai vorbesc de amenintarile facute mie si lui crombra de pharaonu cu prajiturele...

Pai dupa ciorba de burta, salata a la..., cartofi prajiti, snitel,  :beer: suc,  :coffee:, mai era loc?

M-am dat si eu lovit... iar ca o scuza (poate tzine), tu ai fost cel care a spus ca pleaca, de unde stii ca nu se lasa si cu  :birthday: mai pe seara? =)) =)) =)) =))

D006

Alegeti voi cand doriti ori la rapitza ori la salcam si veniti la mine doua zile in care facem schimb de experienta si un chef pe cinste. Nu uitati ca in viata avem si obligatgii fata de familie care trebuie onorate cu orice pret. Pentru a ma revansa va astept cu propuneri !

mape 48-petru manea

Florine jos palaria   pe moment am avut impresia ca am fost si eu la targ :bravo:
in ceeace priveste pozele invizibile sa va spun ce am citit undeva:un preot de la noi se lauda ca face minuni si sau dus niste reporteri la el si i-au facut poze    au iesit exact ca a lui Florin (invizibile )
precis unul din cei trei pe care ia pozat Florin era preot :rotfl: :rotfl:

pharaonu75

Pai pe Gheco si pe Valter i-a mai fotografiat!
Mai raman eu... si nu sunt preot... poate drac? =))