Faguri artificiali

Creat de gheco, Februarie 03, 2011, 07:43:25 AM

« precedentul - următorul »

emil.oltean

Bravo Iulian,asa trebuie sa ne comportam in economia de piata

D006

Frate te-ai cam facut de rahat cu postarea de mai sus !   :nono:  La Nektar King nu mai raspunde la telefon pentru ca acum 5 zile bietul Polgar a murit intr-un accident rutier. Daca citeai forumul ai fi stiut !  :nono:

alvo

BRAVA APISROM!
la Campina Apisrom:
-manopera 3 lei!
-scazaminte(la ceara mea) 1%
-pret pe kg,fara ceara la schimb:30 lei!
PS:ptr prima data de cand dau ceara contra faguri,cantitatea mea(cantarita de mine acasa)=cantar Apisrom!

alvo

Citat din: Kovaci iulian din Februarie 18, 2011, 06:33:48 PM
.... Firma Nektar King primeste un 4 din partea mea.Au produse cit de cit de calitate dar foarte scumpe exagerat de scumpe,la capitolul amabilitate mai au de lucrat, Cind ii suni sunt foarte ocupatii si nu pot vorbi mult, le dai mailuri, nu raspund. Nu voi mai cumpara de la ei [/size]
la standul traditional Nektar King,la Campina,o candela sub poza lui Polgar!
Dumnezeul sa-l ierte si sa-l odihneasca!

alvo

s-au vandut "in draci",la Ovisan trusa Nicot si faguri la toti ofertantii,dar "bataia" a fost la Apisrom"
referitor la trusa Nicot:jale mare pentru furnizorii de matci,mai ales ptr ofertantii exotici,gen"matca neimperecheata","femeia bionica"
apicultori hotarati si motivati sa-si obtina singuri matcile!
coada ca la cota de zahar de pe timpul impuscatului!

Kov iulian

Condoleante sincere familiei si celor ce l-au iubit,si toate respectele mele nu vreau sa par insensibil, dar eu am facut afaceri cu Firma Nektar King. Firma Nektar King am criticato  un pic mai sus  nu  pe Domnul Polgar .Eu nu il cunosc personal (si nici nu stiu ce functie a avut in cadrul firmei) sunt sigur ca a fost un om cumsecade,Dumnezeu sa il odihneasca in pace.Ca un gest voi sterge ultimele rinduri referitoare la Nektar King ,doar findca sa intimplat ce sa intimplat..

orbanstefan64

alvo tu semeni tare cu cineva :hi: :hi: :hi:

alvo

orbanstefan64

dumitru alin

pt Dl Kovaci
ati primit factura in format electronic pe mail?
sunt bune aceste facturi?

Kov iulian

emil.oltean

Intrebati finantele si Garda financiara.Pe viitor n-ar  fi rau dar acum traim in Romania...

apisrom

Citat din: maximus din Februarie 17, 2011, 12:17:42 PM

daca tot ati atins punctul analizelor, puteti sa-mi spuneti daca determinati existenta substantelor toxice in ceara?pesticide, insecticide, fungicide...etc.simpla determinare de "falsificare" mi se pare total ineficienta.
omul cumpara de la dumneata, dar daca fagurii au astfel de remanente toxice si el se trezeste fara albine peste o vreme?

proba claditului fagurelui pe care ati amintit-o ca indice de calitate e total nesemnificativa.in conditii de cules/stimulare si fagurii fileomera/eta sunt claditi la fel de repede.daca imi spuneati ca fagurii dvs vor fi claditi fara sa fie aport de hrana atunci v-as fi crezut ca aveti faguri minune care se cladesc singuri.

sterilizarea se face la ultraviolete sau la temperatura?imi puteti spune ceva despre rezistenta sporilor la sterilizarea prin temperatura/presiune?

daca nu, va voi spune eu.

apreciez ca dl maximus ridica probleme reale si importante si imi face placere sa raspund:
se pot face analize pt determinarea substantelor toxice in ceara. dar vin cu intrebarea: cum sa ajunga aceste chimicale in ceara?
proba claditului este foarte importanta. claditul stimulat sau claditul "greoi" denota calitatea fagurilor si se reflecta in productivitatea la miere.  va recomand (ar trebui sa zis INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE sa nu stropiti fagurii luati de la mine)
analizele de falsificare ne ajuta sa eliminam ceara "slab calitativa" sau mai corect parafina si alte substante folosite la falsificare.
sterilizarea se face termic!
PS: din anumite motive nu am fost extrem de explicit.
dupa cum stiti pe acest forum sunt prezenti si ceilalti producatori. v-a raspuns macar unul sa va vorbeasca despre analize? vreti poze din laborator?

maximus

Citat din: apisrom din Februarie 21, 2011, 11:04:14 AM

apreciez ca dl maximus ridica probleme reale si importante si imi face placere sa raspund:
se pot face analize pt determinarea substantelor toxice in ceara. dar vin cu intrebarea: cum sa ajunga aceste chimicale in ceara?
proba claditului este foarte importanta. claditul stimulat sau claditul "greoi" denota calitatea fagurilor si se reflecta in productivitatea la miere.  va recomand (ar trebui sa zis INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE sa nu stropiti fagurii luati de la mine)
analizele de falsificare ne ajuta sa eliminam ceara "slab calitativa" sau mai corect parafina si alte substante folosite la falsificare.
dupa cum stiti pe acest forum sunt prezenti si ceilalti producatori. v-a raspuns macar unul sa va vorbeasca despre analize? vreti poze din laborator?

pana acum nu mi s-a intamplat sa fiu tras pe sfoara de nici o firma la cumpararea fagurilor, nici macar de defuncta ACA.

dar mi s-a intamplat cand am cumparat faguri de la freecristian, reprezentantul firmei apisrom.pe o ceara oglinda, fara nici o impuritate imi ia scazamant 5% la 40 de kg.iar dumneata afirmi ca....e mai nou, si baga scazamant standard.

ma suna cristianfree cu un numar ascuns si se ia de mine ca am scris prostii pe forum.cu ce m-a-nselat el?

pai asta e, ca eu nu stiu care e teparu, ca arunca vina unu pe altu.cristi zice ca nu se poate sa fie scazamant 1-2%, rascanu zice ca  se poate.fratilor, regalti-va contul intre voi si apoi luati-ma pe mine la bani marunti ca vorbesc prostii.

tocmai de aceea, vreau sa stiu exact ce contin acesti faguri, si daca isi merita manariile la vanzare.

sa iei si teapa si faguri de calitate proasta mi se pare prea de tot, si vreau sa ma asigur macar pentru calitate.

cum ajung substantele toxice in ceara?

cea mai buna intrebare pe care am auzit-o din partea unui producator de faguri.adica produceti...dar nu stiti ce produceti si nu aveti notiuni vizavi de calitatea produselor dumneavoastra.

initialele OPC va spun ceva?

in momentul in care pentru calitatea cerii incriminati numai falsificarea si nu aveti notiuni de TOXICITATE sau POTENTIAL PATOGEN, inseamna ca m-ati convins ca a doua oara sa nu mai cumpar de la dumneavoastra.ba mai mult, sa vand ce am cumparat cat de repede amatorilor de "calitate".

in fine, va multumesc pentru amabilitatea de a-mi prezenta poze din "laboratorul" dvs, dar nu va doresc sa fiti nevoit sa prezentati "lucratura "unor oameni cu adevarat interesati de ceea ce faceti.

Kov iulian

Citat din: apisrom din Februarie 21, 2011, 11:04:14 AM
Citat din: maximus din Februarie 17, 2011, 12:17:42 PM

daca tot ati atins punctul analizelor, puteti sa-mi spuneti daca determinati existenta substantelor toxice in ceara?pesticide, insecticide, fungicide...etc.simpla determinare de "falsificare" mi se pare total ineficienta.
omul cumpara de la dumneata, dar daca fagurii au astfel de remanente toxice si el se trezeste fara albine peste o vreme?

proba claditului fagurelui pe care ati amintit-o ca indice de calitate e total nesemnificativa.in conditii de cules/stimulare si fagurii fileomera/eta sunt claditi la fel de repede.daca imi spuneati ca fagurii dvs vor fi claditi fara sa fie aport de hrana atunci v-as fi crezut ca aveti faguri minune care se cladesc singuri.

sterilizarea se face la ultraviolete sau la temperatura?imi puteti spune ceva despre rezistenta sporilor la sterilizarea prin temperatura/presiune?

daca nu, va voi spune eu.

e adevarat ca uni apicultori fac si prostii baga parafina in ceara etc, nu exista padure fara uscaturi. dar marea majoritate a noastra a apicultorilor vreau sa cred ca suntem cinstiti si luam faguri de la diversi producatori care umbla cu prostii cu ``ceara vopsita  :) :)`` ce vina avem noi apicultori ca luam ceara cu parafina de la alti si bagam la stupi iar apoi cind topim faguri vechi si ii ducem la procesatori de ceara cinstiti,se pot gasi in ea tot felul de minuni.Se poate intimpla acest lucru? Apisrom spuneti ca faceti analize,ne puteti da o statistica sa stim cit la suta din ceara noastra este parafina?ne puteti spune cita parafina am cumparat de la ceilati procesatori?