valorificarea mierii de albine

Creat de dragos2006, Ianuarie 17, 2011, 08:17:59 PM

« precedentul - următorul »

D006

Producem , producem.. dar unde vindem ????? sau cum vindem??? sau avem ce vinde ????

sorinmob

dl.dragos
unde gasesc lamuriri privind protofilul
Toti oamenii se aseamana prin cuvinte, numai faptele ii deosebesc.

mirea-daniell

dati cu google.."reteta protofil" si gasiti sigur reteta. Eu am facut pentru anul acesta 10litri de protofil si o sa vad efectul...nu am mai incercat pana acum ca imi permiteam pretul de la institut dar cum toate au luat-o razna in tara asta, mi-am zis GATA, pune mana si fa ca mai bine iti sta. O sa va tin la curent la cum se comporta albinele cu acest nou tip de macerat de plante...am pus in turtite pe care urmeaza sa le dau

Calin Bondaru

:offtopic:
sa revenim la subiect!
unde vindem mierea e o adevarata problema!
eu unu nu cunosc nici un procesator, cerintele acestuia, cat ofera pe kg, cantitati e.t.c.
ar fi interesant sa fie un topic undeva dedicat acestor procesatori, daca nu cumva sunt alte interese!

D006

In general procesatorii cumpara de la 300 kg. in sus . Pentru cantitati mici contactati un pietar din zona dv. si i-o vindeti lui.

maximus

dupa parerea mea  as da la procesator mierea de rapita sau floarea soarelui facute la culturi conventionale. dar cum nu fac asa ceva, nu as da nimic.o miere curata de salcam sau poliflora, mana, tei,nu se merita sa o dai la procesator. strang niste oameni de incredere pe langa mine, produc calitate si livrez singur la pret mult mai bun.

am inatlnit oameni care faceau 4-500 kg de miere excelenta ( mana) si o dadeau la procesator cu 8 lei/kg.

nu va bateti joc de munca voastra!! :nono:

mezenguz

Contactati Carpatica Honey, este o firma Germana si are punct de lucru si in Romania linga Medias.
Pt cantitati mari merg la vinzator si platesc pe loc ,pret cantitate si calitate negociabil.

stupar

antiopa din ardeal

Deoarece nu reusesc sa fac miere de salcam necolorata eceasta o dau la procesator la un pret ceva mai bun decat  poliflora. Dar grosul productiei o vand de acasa in cel mai fericit caz pana in luna aprilie cand e de dorit sa se termine. Anul acesta productia a fost mica si in consecinta am luat plasa, mierea s-a terminat la inceputul lui decembrie deci aveam timp sa vand de acasa si salcamul la un pret mai bun.

apicraiova

Intradevar o mare problema, vanzarea mierii.
Pretul la procesator este mic, insa exista procesatori si nu sunt putini.
Ideea este una, daca ai cantitate vinde-o la procesatori, daca ai cantitate putina , nu se merita sub nici o forma.
Sa speram la vremuri mai bune,  la preturi mai bune.
Mult succes!

filip

Vand mierea de acasa,am pensionari in diferite orase ce strang banii iar eu livrez mierea o data pe luna.Vand la fosta intreprindere unde am lucrat o data pe luna.
Nu stau in piata cu mierea.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

apicraiova

Ma bucur pentru tine Filip. Se pare ca ti-ai gasit singuri si o micropiata.
Mult succes in continuare, un an bun!

valter

Citat din: filip din Ianuarie 19, 2012, 01:28:58 PM
Vand la fosta intreprindere unde am lucrat o data pe luna.

Fara sa te superi!...eu am inteles ca mergeai la serviciu doar sa-ti ridici salariul.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

apicraiova

Printre altele un om merge la serviciu si pentru a-si ridica salariul.
Care-i problema, nu inteleg aluzia...
Filip se descurca, descurca-te si tu domnu :yellowcard:

apicraiova

Mult succes Valter ! (fara suparare) :bzz: