Scule si unelte de tamplarie pentru stupari

Creat de pharaonu75, Decembrie 26, 2010, 07:59:25 PM

« precedentul - următorul »

sandupop

@ tassevasi
Multumesc pentru explicatiile suplimentare :thanks:, dar dupa ce am posta ^:)^t... am inteles cum a-ti facut, ...candva am folosit la un circular acelasi principiu numai ca in loc de cornier am folosit prolil U,... si imi mai place inaltimea dreptarului o s-o aplic si eu in prezent  folosesc unul cu inaltimea de doar 9 cm.... Cu toate acestea este o inovatie utila si care merita tinuta minte si aplicata... stiti cum este... cine nu are batrani sa-i cumpere :wink: :wink:
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

cristi ciuc

Caut pânze 200 x 16 x 2,4mm. Ce firme recomandați?....., că despre cele cu care sunt echipate utilajele Einhell, m-am lămurit.

sandupop

Citat din: cristi ciuc din Aprilie 08, 2013, 08:40:01 PM
Caut pânze 200 x 16 x 2,4mm. Ce firme recomandați?....., că despre cele cu care sunt echipate utilajele Einhell, m-am lămurit.
Salut Cristi, si eu am avut probleme cu panza de la un circular de mana Blak&Deker, de 170x16, dar nu am gasit ceva de calitate, asa ca am ascutit-o la Gheorgheni la o firma care se ocupa numai cu ascutit cu numai ...5 lei  :yes: si sa sti ca taie ca noua, daca vrei poti sa te uiti aici : http://www.atelierultau.ro/panza-makita-fierastrau-circular-mforce-190x1588x24th-lemn-mediu-p-2568.html , numai ca are diametrul interior de 15,88???? :uimit:... sau aici : http://www.atelierultau.ro/panza-multimaterial-bosch-p-7904.html, dar trebuie sa-i faci un inel.

cristi ciuc

Salut Sandu!
La prețul acesta sigur că o să le ascut pe cele două care le am, dar sunt interesat și să cumpăr pânze mai performante, chiar dacă costă mai mult.
Știu că o pânză bună, de multe ori, face diferența, așa că aștept un răspuns și de la cei care se ocupă mult cu tâmplăria: ex. Orban Ștefan.
Parcă pe el l-am auzit recomandând niște distribuitori de asemenea accesorii, dar nu-i găsesc postarea.

cristi ciuc

nicu68

am um circular de mana profesional hilti de 1800w,credeti ca merita sa fac un banc sa il asasez la el si daca da cum sa il fac sau este de cumparat in magazine unul gata facut?

KTA-APIDORNA - Ski

Citat din: nicu68 din Aprilie 13, 2013, 10:17:15 PM
am um circular de mana profesional hilti de 1800w,credeti ca merita sa fac un banc sa il asasez la el si daca da cum sa il fac sau este de cumparat in magazine unul gata facut?
Stativu la circularu de mână
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

nicu68

as vrea alceva,e buna si ideea lui Marin dar mi si pare prea complicata,un banc gata facut gasesc?si cam cat ar costa?

tassevasi

O minunata  jucarie , de mare folos pt  timplari .

Saw Sharpener Demo

sandupop

Citat din: tassevasi din Aprilie 15, 2013, 09:00:02 PM
  O minunata  jucarie , de mare folos pt  timplari .

Saw Sharpener Demo
interesanta ..scula, costa $ 165.00 ( dolari plus transportul din Australia), si se numeste SAW SHARPENER DIAMOND WHEEL 90-400mm circular RANGE

sandupop

Citat din: nicu68 din Aprilie 13, 2013, 10:17:15 PM
Eu am facut home made ....un banc.., si la primele probe facute s-a comportat exemplar. Mai trebuie sa-i adaptez un cadru culisant pentru debitat panouri, cand o sa am timp . Din pacate nu poate fi folosit la constructia de rame, deoarece  panza originala este de 170mm si la "modelul meu " de masa iese afara maxim 3 cm. Dar pentru debitat si facut faltz-urile la panouri merge excelent.

nicu68

o sa copiez si eu modelul de mai sus pt circular imi place,mersi sandule

marius_vfp

domnule sandu schimbati va rog panza aia ca parca dintii sunt ca si lama la topor , ceva mai marunti ar fi mai indicat ,taietura iese mai calitativa .

blatul la masa pariez ca in mai putin de 1 an o sal aruncati , cat de gros este momentan? incercati sa folositi ceva mai gros un 20mm , si melaminat sau daca nu o placa metalica .
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva