• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Scule si unelte de tamplarie pentru stupari

Creat de pharaonu75, Decembrie 26, 2010, 10:59:25 p.m.

« precedentul - următorul »

geo47

si inca ceva HOLZMANU ala e vopsit cu rosu si probabil costa mai mult!!(ca si DILARII nostrii vor banu GROSSS) =))

tuspyt

Mda si HOLZMANN este tot un fel de Bernardo numai  ca este vopsit cu rosu in loc  de albastru  =)),, tragi o scindura si pe a doua sar putea sa no mai tragi numai naspeturi cu bani multi ....

sorinma

Citat din: bucovineanu din Februarie 20, 2013, 12:42:20 a.m.
Majoritatea sculelor se produc in China, chiar si cele de la firme de renume.cred ca nu e neaparat problema ca sunt facute in china, acolo se fac si lucruri bune si mai putin bune.trebuie doar selectate.
si pe steagul american este eticheta cu made in china  :rotfl:
am eu o scula care nu e made in china...o sa o arat curand  :P
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

AUREL A


          Din  Dl tuspyt     "'Cred ca si DM-urile alea din italia sunt naspeturi tragi doua scinduri si ia foc motorul dar v ad   ca au preturi ridicate 2000-3000 de euro''' "".Cred'' nu este o certitudine .Cei care au scule de la aceste firme pot,daca binevoiesc,sa ne indrume.                             

tuspyt

Domnule Aurel A pe mine m-a trimes un coleg de pe forumul celalalt aici pe forumul asta ca sa citesc comentariile unor domni de aici adica ca sa ma documentez de aceste utilaje si intii am citit forumul si dupa aia am postat ,, Va rog cititi si dumneavoastra forumul si dupa aia aflati de aceste utilaje de prelucrare a lemnului Eu unul m-am lamurit ,si cuvintul naspet la mine inseamna mediu si sub mediu deci sunt unele utilaje sub mediu Tot mai bune sunt alea sh..da sa fie de firma mai buna..Apropo dar nu am gasit nimica de HOLZMANN sar putea sa fie o firma mai bunicica ..

tuspyt

Intrati aici www.felder-gruppe.ro au niste oferte speciale dati clik pe oferte speciale sunt mai multe pe hammer..

AUREL A

 D-le tuspyt,toate utilajele despre care se discuta pot avea un eventual cumparator.Conteaza ce vrei sa faci cu ele si de citi bani ai.Orice lucru poate fi naspet pentru mine dar bun pentru altii.Cred ca sensul acestui forum este de a vorbi din experientele proprii sau macar ale celor apropiati.Atacul la persoana nu ma intereseaza dar ,din ce inteleg ,toti sunt rai numai felder-gruppe perfecti.

tuspyt

Februarie 24, 2013, 04:13:01 p.m. #502 Last Edit: Februarie 24, 2013, 04:27:38 p.m. by tuspyt
Ati inteles gresit.dl-e.Aurel(toti sunt rai numai felder-gruppe perfecti ) felder este o firma cit de cit buna asa ca ofertele(speciale in special la hammer) .de mai sus sunt aproape  ca pret  de firmele celelelte nu este o diferenta astronomica si vor mai aparea si oferte mai bune ca pret zic eu (asta este parerea mea) si de felder(hamer) nu am auzit nimic de rau pe nici un forum da de alte firme am auzit ..chiar aici pe acest forum Un exemplu:un domn a achizitionat o combinata de doua operatii nu dau nume de firma si care la freza a spus ca are un motor parca este de la fionul de uscat parul sau a mai spus inca unul ca este de jucarii (ce sa inteleg eu prin asta..adica probabil slab in KW) pe cind la felder(hammer) minimul de KW pe motoare sunt de la 3KW in sus ..Fiecare isi alege utilajul dupa buget si ce vrea sa faca cu ele . Nu vreau ca sa ridic firma asta in slavi dar comparati datele tehnice..si in primul rind nu am nici o treaba cu aceasta firma ,dar am dat o idee  (acesta este parerea mea ).sa auzim numa de bine ..

jexy

de sculele facute la noi in romania de ce nu discutati? mai exact de cele facute la roman?! ce parere aveti de ele? se gasesc la preturi bune la mana a 2-a.

pistol28

Citat din: jexy din Februarie 25, 2013, 08:03:36 p.m.
de sculele facute la noi in romania de ce nu discutati? mai exact de cele facute la roman?! ce parere aveti de ele? se gasesc la preturi bune la mana a 2-a.


ceva preturi, poze ??????
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

Porfy66

Citat din: tuspyt din Februarie 24, 2013, 04:13:01 p.m.
....un domn a achizitionat o combinata de doua operatii nu dau nume de firma si care la freza a spus ca are un motor parca este de la fionul de uscat parul sau a mai spus inca unul ca este de jucarii....

Dar de ce nu ne dati si noua numele firmei.. ce e asa secret? Intradevar felder e o firma ce produce utilaje profesionale la cel mai inalt nivel. Daca vreti o comparatie cu domeniul masinilor este un fel de Mercedes. Produsele de la Felder sunt si ele impartite in 3 clase. Clasa de jos, reprezentata de gama Hammer, ce se adreseaza in general atelierelor mici si medii, apoi urmeaza clasa de mijloc (premium) care in general sunt pentru uz industrial. Tot grupul Felder mai produce gama de lux,  in general msini cu comanda numerica. Utilajele din aceasta gama sunt denumite FORMAT-4 . ( http://www.format-4.ro/ )

nelutu79

D.le. porfi66. dar de ce nu spuneti si niste preturi?ci doar puneti niste lincuri ? deoarece an general apicultori care asi produc singuri stupi nu cred caci o sa dea o asemenea suma pe un astfel de utilaj.de ce spuneti caci sunt bune?leati probat ? va antreb nu din rautate ci din simpla curiozitate deoarece detin un astfel de utilaj, mai bine spus un circular de formatizat si sunt mai multumit de o multifunctionala romaneasca de pe vremea lui nea nicu care o detin de 5 ani si nu mia creat deocamdata probleme. cum am mai spus mai sus nu o spun din rautate dar nu mai faceti reclama dupa ureche,probati si pe urma vorbiti.

Porfy66

Dle Nelutu79 am pus  comentariul de mai sus intrun contex ca urmare a citirii tuturor postarilor anterioare. Pe cuvant ca nu inteleg de ce sariti asa la gatul meu! Am spus punctul meu de vedere si atata tot, iar in plus l-am rugat pe dl Tuspyt sa ne spuna numele acelei firme pentru a nu lua tzeapa si alti colegi de ai nostri.
Nu am nici un interes sa fac reclama firmei Felder. Sunt prea mic pentu ca parerea mea sa influienteze pe cineva sa isi cumpere un utilaj felder pentru ca am am zis eu ca sunt utilaje profesionale. Eu nu detin un astfel de utilaj dar am participat in toamna la un targ la Bucuresti si am vazut o serie de demonstratii si in plus fiind interest de acest domeniu m-am mai documentat pe ici pe colo...
   Dvs avand un asemenea utilaj poate ne impartasiti din experientza proprie consideratii despre neajunsurile si problemele ce le aveti cu un utilaj de la aceasta firma.
Eu detin utilaje de la Bernardo si mi-am exprimat parerea fatza de aceste utilje ori de cate ori cineva a intrebat despre asa ceva...
E randul dvs.

nelutu79

scuze daca vam suparat. va spun caci nu sunt bune aceste circulare de formatizat deoarece am detinut un k4 PERFORMER. si nu ieste mai presus de bernardo cu nici un pic va spun asta deoarece detin si ieu un adm260 pentu andreptat si degrosatsi cu unele modificari asi face treaba an schimb h4 lasa de dorit raport calitate pret.

Porfy66