Scule si unelte de tamplarie pentru stupari

Creat de pharaonu75, Decembrie 26, 2010, 07:59:25 PM

« precedentul - următorul »

cristian bh

ce sa ma scap mai marius ca si acuma seara facui targ cu un tigan din vascau  cu un razuitor din asta electric bosch si are la el 7 dalti de sculptat originale  trimis de ai lui din  franta si cum ma manca pe undeva nu ma rabdai si el ceru un milion eu ii dadui 80 ron s-is la mine miine le fac o poza ca  ma blagoslovi nevastamea ca dau banii pe toate ce-mi vad ochii ori imi trebuie ori ba ,,,, 

Marius-ursulakhe

80 lei pe una sau pe toate? nu de alta dar astea originele stiu ca is scumpe numai ca daca vanzatorul nu prea stie ce marfa are altcumva vorbesti
lasa acuma ca daltile is sclabiciunea ta--- apoi la urma urmei si io patesc la fel cu doamna

ionel07196555

Citat din: cristi ciuc din Februarie 04, 2013, 05:47:45 PM
Şi un Bernardo PAN 430 mi se pare bun. În Germania se găsesc cu 247 Euro.
Lăţimea de tăiere este de 43 cm.
Este primul pe lista mea, care mai cuprinde un şlefuitor şi un circular mai acătării.
Numai bine!
MAI citeste [ informeazate ] de BERNARDO
          AICI ==== DINCOLO
SA NU UIT  MATRIX

tassevasi

Marius-ursulakhe

:bravo: frumos numai ma intreb de ce se pune bucata aia de metal (tabla) pe unde iese panza?  :uimit:

cristian bh

Citat din: ursulakhe din Februarie 08, 2013, 08:28:31 PM
:bravo: frumos numai ma intreb de ce se pune bucata aia de metal (tabla) pe unde iese panza?  :uimit:
de buc aia de tabla se prinde circularul portabil si se incastreaza in masa. Exact acelasi lucru se face si la freza :hi:

Marius-ursulakhe

Aha asa cum am vazut la tine   :bravo:  mersi  :hi:

sorinma

Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

cristian bh

cu voia dvs va prezint ultimele accesorii ale mesei de frezare postata anterior cuprinzand:
1 dispozitiv  din  lemn elastic de presare din lateral
2 dispozitiv metalic de presare de sus pe doua parti;una cu lemn elastic ideal pt sipci si alte buc inguste si disp cu role de cauciuc cu arc  pt buc mai late de 5 cm
3 sistemul de exhaustare cuprinzand capota de captare a talasului si exhaustor  mobil realizat tot homemade  :hi: :hi: :hi:

Marius-ursulakhe

tassevasi

Bravo  domnule ,  acum material sa ai ,ca de scule nu mai vb. =D> =D>
  Sa la folosesti sanatos .

elvis

unii chiar au ce domne :D :D .sa traiesti si sa le folosesti!
"cu totii stim ca sunt anumite lucruri imposibil de realizat, pana cand apar unii care nu stiu asta si le realizeaza"-einstein

ghimpe

te salut cristian bh!!! si felicitari in legatura cu exhaustare(ciclon), =D> =D> =D>

flavius

cooool...tare de tot, imi place mult...ma zi-mi o data, ce putere are motorul frezei?
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

cristi ciuc

Frumoase scule,
Acum un an mi-am luat o masa de freza de cca. 200 lei, la care se poate pune o freza de mana obisnuita. Am postat-o pe sun photo. Se pot face multe lucruri cu ea in ceea ce priveste echipamentele apicole si nu numai.
Vazusem pe net o masa WOLFCRAFT MASTER CUT 1000, la preturi de cca. 850 lei.
Astazi am vazut-o live la un magazin din Odorheiu Secuiesc... la pretul de 600 lei (mai exact 599 lei - ca la jeansi).
Daca o sa o cautati pe GOOGLE o sa vedeti un material video de prezentare, iar parametrii etalati cred ca se cadreaza pe necesitatile apicultorilor.
Ce parere aveti?