Planuri pentru 2011

Creat de pharaonu75, Decembrie 26, 2010, 07:47:59 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Am deschis acest topic pentru ca fiecare membru sa poata spune ce planuri are pentru 2011!

Spre exemplu in 2011 eu doresc sa-mi maresc numarul de familii cu inca 10, si sa imi construiesc un pavilion... inca nu m-am hotarat daca acesta va fi modular sau pe roti!

Nu am in proiect sa contractez o finantare pe masura 141 din mai multe motive... poate peste 3-4 ani!

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

ioanardelean55

Pe 141 mai ai maxim 2 ani ,se termina BANIII  :finger: :finger:, in planu meu pe primu loc MIERE,MIERE cit mai multa  :hi: :hi: :hi: :hi:,...roi... :yahoo_cry: :yahoo_cry:

prisecarul

pentru 2011, mi-as dori ca sa dublez numarul familiilor si sper ca sa fie ultimul in care sa nu-mi acopar investitiile!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

Kov iulian

Pe 2011 vreau sa imi inmultesc familiile de albine,imi construiesc cit mai multe lazi de stup(am un metru cub de scindura uscata de un an de zile)cu bani de pe 141 am de gind sa imi construiesc o platforma joasa(max 60 cm inaltime) pt transport stupi si pt a cara cu ea viitoarele pavilioane modulare pe care le voi construi in 2012.

emil.oltean

Da-mi te rog niste detalii despre pavilioanele modulare.Sunt curios daca ne gindim la aceeasi ideee.Poti si pe privat . MULTUMESC.

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

emil.oltean

Multumesc Pharaoane inca n-am ajuns pe acolo.M-ati luminat.

orbanstefan64

inmultirea efectivului.inoire echpamentului. :nod: :nod: :nod:

gheco

Dublare efectiv si crearea conditiilor pentru recoltarea polenului si a propolisului (dotare cu echipamente, proceduri de conditionare, asigurarea pietii de desfacere).
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/

mape 48-petru manea

Eu as vrea sanatate pentru mine ,pentru familia mea si pentru fam.de albine.As mai vrea sa scad efectivul de la 75 la 40-45 fam.de baza,restul fam ajutatoare.Fac numai stationar. :hi: :hi: :hi:

crombra

Citat din: MAPE 48 din Decembrie 27, 2010, 10:04:51 AM
Eu as vrea sanatate pentru mine ,pentru familia mea si pentru fam.de albine.As mai vrea sa scad efectivul de la 75 la 40-45 fam.de baza,restul fam ajutatoare.Fac numai stationar. :hi: :hi: :hi:
Sa traiesti frate de ...sanatate. Tocmai ma pregateam sa scriu despre doleantele mele pe 2011 si uite ca am un frate deja.
Pai ce-i mai buna pe lume decat sanatatea. Ca daca o ai, poti dubla si numarul familiilor, poti recolta si polen si propolis si ce-o mai da Domnul sa se faca.
Eu de-asta imi doresc din belsug si le-oi rezolva eu si pe celelalte.
Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.

http://crombra.sunphoto.ro/

tassevasi

Citat din: MAPE 48 din Decembrie 27, 2010, 10:04:51 AM

Dorintele noastre ,acum la virsta  ll a depinde numi si numai de sanatate , daca o ai  iti faci si dublari ,triplari de familii,polen si tot ce ne pricepem fiecare .
Am  mai facut 15 cuti , o  sa pot sa le si umplu ?  Nu stiu , ...incerc .
  Multe vrem , multe visam ,acum depinde si de suportul financiar .
  Sanatate si numai bine  :hi: :hi:

antiopa din ardeal

Eu ce imi doresc pentru anul viitor as numi mai "poetic" vise pentru 2011. Si nu am vise (prea) mari.
  In primul rand vreau sa sporesc efectivul fata de intrarea la iernat cu 45 familii, asta insemnand ca la o mortalitate ridicata peste iarna " am pus-o artistic ". Si tinand cont ca in prezent am 3 lazi goale si 35 roi de anul trecut la care am doar 5 rame in medie de familie, asta inseamna ca mai am nevoie de 42 lazi si in jur de 700 rame ceea ce inseamna ca atelierul stupinei va trebui sa zbarnaie.
  Si imi mai doresc sa ajung dupa ceva ani fara concediu, la pescuit intr-un loc unde ultima data desi era intr-o luna de decembrie am petrecut vreo 4 zile de neuitat intr-o tabara de corturi. Este un loc mai putin cunoscut pe care nu cred ca-l suporta oricine, departe de lume, unde bateriile se-ncarca fantastic de repede alaturi de un vin bun din zona si o palinca de ardeal un loc bantuit de spiritele trecutului, pe insula cetate (Pacuiul lui Soare)
  Daca da Doamne-Doamne sanatate si putina sansa eu cred ca visele se pot transforma in realitate.

filip

Sa fac miere si inca mai fac calcule sa-mi cumpar un uscator de polen.Cred ca o sa ma diversific.azi am discutat cu un coleg apicultir in piata.A vandut cu 100 roni/kg de polen.
Sper ca 2011 sa fie  %%-
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

janese

eu.....sa vad cu ce se mananca buckfastu.....sa fac centrifuga.......sa fac descapacitoru ala cu cutzit in v care l-atzi pus pe forum....sa mai fac patru stupari.....sa...sa......multe ash face eu!!!!mai bine ar da astia o lege ..la tineretze la pensie shi la batranetze la munca!!!!